sziasztok van 1problémám van 1kawasaki kmx em és az olajlámpám mindig világít 4ezer körül utánna meg nem váltóolaj most lett cserélve az elöírt fajtát és mennyiséget tettem bele szal naon nemtom mi a baja nem naon értek hozzá remélem tudtok segíteni elöre is köszi
tegnap elindultunk a 3ashatáérhegyre
pontban 9 kor elkezdett esni az eső
pedig már ott tartottunk hogy parkolóhelyet keresünk..visszadprdultunk az eső miatt
a helyről 35 perc alatt értünk le mert nem lehetett kilátni a szélvédőn a jégeső miatt!!!!
ajtóig érő,összefüggő víz áramlott le az utakon...
a pacsirtamező ut nál..a morotháztetőig ért a viz...
igaz, a tüzijátékból egy másodpercet sem láttunk...de ez 1000szer jobb volt,kocsikázni igy mint az a fos tuzijáték
csajok olyan szinten paráztak...csak ezt halottuk hátulról...álj már meg álj már meg
hát azért ez nem így van..kerestem idáig 2-3 motoron.... viszont a rieju itt poshad-110ben van meg a kis rx is itt van és 1re többe lesz...olyan 160ba fog megállni...ezt még talán el tom adni árában...de a riejut...állandóan hívnak h jönnek megnézni stb aztán basznak fölhívni h bocs mégse,utálom az ilyen embereket
Hát elég balul sikeredett ez a tüzijáték. Sok birka agyontaposta egymást.Még itt is egész nap ez ment a hírekben.
Kaptam ma ingyé egy liter putoline olajt, a konstruktőr szerint xar, mert eper illata van. Kérdezte, én tudom használni? mondtam, talán igen, szal lehoztam asszem olyan 2,5-3körül mozog az ára.(a krosszmotoros cimkés)
Úgy néz ki a szimót nem adom el, mert sokak szerint nem menne el csak 250Euróért, annyit meg nekem is megér.télen szépen felújítom majd, legalább nem fogok unatkozni.
Gratula gerle, h megváltál a motorodtól, gondolom buktál rajta millio pénzt, de hát ha feljődni akarsz, lépni kell.Én is sokat buktam a KDXen, hát még a javításokat is belevenném....Kisebb szívinkfarktus kerülgetne.Nem mindenki xlzx, h csak nyer a motorokon, sajnos ez technikai sport, sok pénzbe van .
Nah megyek, mert lepcsánkát sütök, mert ezek a németek azt se tudják mi az.....
Kezd kilátástalanná válni egy rendszámos enduro vétele (drága mind, messze nem érnek annyit), ezért érdekelne rendszám nélküli gép is. Ha valaki tud valami jófélét ne fogja vissza magát. 250es kellene,de ha 25 lehet jó az is...lényeg hogy legyen benne erő
Uhh, mi megy az RS 50 topicba....
Tom nem nekem kéne pofázni, mert nekem sem rég van meg a DT, és máris 125öst akarok....
De a helyzet szerintem nem ugyan az! A DT-be is beszálltam valamenyivel, amikor szerelni kelet annak a költségét én álltam, az olajat én veszem bele,szülők a benzin pénzt állják! Nyári szünetbe is dolgoztam egy hónapot(amikor ott már nem kellet nem is találtam máshol munkát, na meg nem is nagyon kerestem )
Egy szó mint 100 egyet értek Sutyerákkal!
üdv!
elattam a monstert 140 be vitték el keveselltem de hát ez van...
most jöhet vmi nagyobb verda csak abba nekem be kell szállnom 3 kiloval igyhát dolgoznom kell jövöre, meg már az idén is
Zoozee, így lezsibasztott az endurozás?
Azért holnap lécci mondj véleményt!
TS-R?
CRM?
RX?
Melyiket ajánlod? Ha válaszolsz utána eskü kusolok és nem kérdezösködök ezzel kapcsolatba(csak viceltem, nem is igaz )
Hy.Mindenkinek.végre jo a netem ugyhogy itt tudok lenni a "második otthonomban"
FÁJ A SZIVEM Szomszédnak cr80 a garázsba és ugy kell nyoszojgatni,hogy menjen csapojon 1-2 karikát ,oh ha nekem lenne 1.Szét fözném rjat a kuplungszimeringcsapágytengelyfölamellavisszaállitószelepet
Zoozee tegnap ugytünik anyira kifáradt hogy átaludta a napot....
igaza van és lehet h kocsi jogsi és egy 4T trabi lesz vagy egy 1500s lada
nemrossz ár
de nekem drága
vagy a többi árhoz képest?
meg drága
véleményetek???
az fasza
pontban 9 kor elkezdett esni az eső
pedig már ott tartottunk hogy parkolóhelyet keresünk..visszadprdultunk az eső miatt
a helyről 35 perc alatt értünk le mert nem lehetett kilátni a szélvédőn a jégeső miatt!!!!
ajtóig érő,összefüggő víz áramlott le az utakon...
a pacsirtamező ut nál..a morotháztetőig ért a viz...
igaz, a tüzijátékból egy másodpercet sem láttunk...de ez 1000szer jobb volt,kocsikázni igy mint az a fos tuzijáték
csajok olyan szinten paráztak...csak ezt halottuk hátulról...álj már meg álj már meg
meg a tv be is szar volt
Kaptam ma ingyé egy liter putoline olajt, a konstruktőr szerint xar, mert eper illata van. Kérdezte, én tudom használni? mondtam, talán igen, szal lehoztam asszem olyan 2,5-3körül mozog az ára.(a krosszmotoros cimkés)
Úgy néz ki a szimót nem adom el, mert sokak szerint nem menne el csak 250Euróért, annyit meg nekem is megér.télen szépen felújítom majd, legalább nem fogok unatkozni.
Gratula gerle, h megváltál a motorodtól, gondolom buktál rajta millio pénzt, de hát ha feljődni akarsz, lépni kell.Én is sokat buktam a KDXen, hát még a javításokat is belevenném....Kisebb szívinkfarktus kerülgetne.Nem mindenki xlzx, h csak nyer a motorokon, sajnos ez technikai sport, sok pénzbe van .
Nah megyek, mert lepcsánkát sütök, mert ezek a németek azt se tudják mi az.....
Tom nem nekem kéne pofázni, mert nekem sem rég van meg a DT, és máris 125öst akarok....
De a helyzet szerintem nem ugyan az! A DT-be is beszálltam valamenyivel, amikor szerelni kelet annak a költségét én álltam, az olajat én veszem bele,szülők a benzin pénzt állják! Nyári szünetbe is dolgoztam egy hónapot(amikor ott már nem kellet nem is találtam máshol munkát, na meg nem is nagyon kerestem )
Egy szó mint 100 egyet értek Sutyerákkal!
még gyöjthecc a 300 ig
ha van valami ötleted,akor szolj
elattam a monstert 140 be vitték el keveselltem de hát ez van...
most jöhet vmi nagyobb verda csak abba nekem be kell szállnom 3 kiloval igyhát dolgoznom kell jövöre, meg már az idén is
Azért holnap lécci mondj véleményt!
TS-R?
CRM?
RX?
Melyiket ajánlod? Ha válaszolsz utána eskü kusolok és nem kérdezösködök ezzel kapcsolatba(csak viceltem, nem is igaz )
FÁJ A SZIVEM Szomszédnak cr80 a garázsba és ugy kell nyoszojgatni,hogy menjen csapojon 1-2 karikát ,oh ha nekem lenne 1.Szét fözném rjat a kuplungszimeringcsapágytengelyfölamellavisszaállitószelepet
Ez nagyn durva