Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egész jól tudod berakni a szmájlikat...
Bocs előre (meg hátra) ha faszságokat irok, de ez egy ilyen nap...
Hát mit nem mondjak elég ciki, de ha gyakorlod menni fog....apropó ha csuklasz akkor 10percig ne vegyél levegőt(esetleg a szemeden )és minden problémád meg oldódik..(na jó ez nem jó vicc)
mert én nem tudok a szememen keresztül levegőt venni
De snasz mé pont az orrodon keresztül?
te de mi az orrunkon vesszük a levegőt és ahhoz nem vesszük le a szemüveget !
amúgy látom rengeteg a 2000-res sx200 már kezdtem azt hinni, hogy nincs
ja és ha jó szőrben van az exc200 akkor nagyon jó motor endúrózgatni ilyen dr meg társai nem ellenfél neki!
Hát, nem tom és csak akkor hajtom le a plexit ha bogaras szakasz jön, amugy van luft, szemembe meg nem megy semmi mert felveszek egy napszemcsit....
De ha már itt tartunk, cross sisak, plusz hozá való szemüveg, bogarak nem akarnak közelről ismerkedni? (nem kötekedés, csak érdeklődés)
hallod speed sisakban nyomod a cross/enduro ipart????
Az elég komoly. ÉS nem azért mert nem "illik" hozzá hanem a pára. Szoktál valamit látni 1-1 durvább "lihegtető" szakasz után?
Meg elég jól szokott jönni a sült is a nap ellen. Szemüveget meg simán a nyakba lehet akasztani.
most nagyjából minden megvan ami kell kiv csizma de az lesz előbb utóbb szal már jöhet a motorra a gyüjtögetés(sisak akkor lesz másik ha kinövöm ezt vagy leamortizálom)
de nekem igazából semmi bajom speed sisakkal legalább ha kell 1 kis oxigán akkor felhajtom a plexit ti meg nem tudjátok ledobálni a szemüveget:D
Hát én ezt tavaly nyár végén vettem vagyis egy éve....
Még romet, sismon-hoz ugyhogy még elég új, én sem akarok kiadni most 20 ezret egy másikra csak azért mert az illik a motorhoz..
nekem aris sisakom van állítólag olaszországab "ismert" sisak amúgy az új űra 15ezer
tök új volt a bukóm amikor megvettem ezt a motort(ugyanis hozzá kaptam ezt az új bukót mert a faszi nem akart engedni az árból aztán belealkudtuk)szal azért nem fogok 15-20ezret kidobni h cross sityakom legyen
nekem még senki nem szólt be
Mit csinálsz? Le festeted? Az pénz Fujjad le feketére, és matricázd fel, én így tiszek majd ha lesz másik bukóm.
nekem van 1 bieffe bukóm...jövőre lefestetem,meg lesz az apriliás bőrcucc és virítani fogok a városban de a cms krossz bukót is imádom ám
Oks, szntem se, csak volt már rá péda hogy beszoltak hogy terepmotoron ülök és speed buko, blablablaa..
siki én is speed sisakkal küldöm de sztem 1általán nincs benne semmi leszólnivaló
Kishapsi nincs msn-ed véletlen?
köszi
alakíthatnánk 1 motorosfanklan-t
kössz kishapsi
ha aktuális lesz ősz-tél körül akkor mindenképp megnézem és hol lehet ezrről a motorról képeket nézni meg iesmi mert a promoto oldalán nem naon volt semmi
sutyi
asszem a promotoba megvan még az fe 350 rendszámos tokkal vonoval asszem 500 kilo az ára, de szerintem tudsz alkudni. ismerem a promotosokat hivatalos husaberg importörök. ők is nyomják elég keményen. elmondonak mindent és segitenek mindenben amiben tudnak, téleg kurvajó fejek.
nem az a boltos hogy bemész tanácsért és azt modnja hogy hozd be és megcsinálják hanem elmodnják elmagyarázzák és ha nem sikerül akor is még beviheted és megcsinálják.
én is evvel a kóddal nyomom a cod2-őt

nem akarom lecserélni a kormányt,akkor inkább ne legyen kézvédőm.De biztos van valami megoldás csak én nem tudok róla. Zoozee nem mondtad még meg,hogy hol tudok olyan speckó gyertya-pipát venni
lünyő sztem cseréld le a kormányt.... de lehet h nem kell...

a cd kód: XEZL GZWX XQZG GEGU EEFC
sorry az off ért de fontos gerle2 te talán cod2zol mondjál már nekem cd kodot hozzá emrt az enyémhez nem jo a deviance ha tud más is írhat KÖSZI
kézvédőt akarok a kormányra ami "kormányvég rögzítős"

lemértem a kormánycső belső átmérőjét és az 16 mm , de amit néztem kézvédőt az meg csak 12,14,18 mm es rögzítővel van. (Polisport)
Vagy lehet hogy nem is azt kell lemérnem?
Tud valaki jó kézvédőt jó áron ?
Zozi__ talán itt
találsz