Ezt neked kell megrágni, ebben nem tudunk segíteni.Mindenkinek saját objektív értékelés alapján kell eldönteni, hogy akarsz e reszkírozni, vagy a biztonságot választod. Én 2évet jártam rendszám nélkül. Nekem elég volt, többet nem lesz rendszámnélküli motorom.De eccer sem büntettek meg, de akkoris azt mondom, hogy mégegyszer tuti nem vágnék bele!!! bár ez az én döntésem ,nem a tied. Ha bevállalod, isten segéljen, ha nem akkor meg belenyúlsz kicsit jobban zsebedbe és csinálsz jogsit.
asszem, ha elkapnak 50esként a 125össel és semmid sincs talán eltiltanak a jogsi megszerzésétől és megbaxnak rendesen. A másik verzió is vmi megtorlással jár, de kisebb sztem mindenképpen.
Teljesen rendőrfüggő, hogy mit vesznek be.Nekem egyszer bevették a KDXet is 50esnek.eccer meg nem, de elengedtek. A legkisebb testű motor a gamma. a 80as és 125ös ugyan akkora. Csak az a baj, hogy egyik ismimnek gammája van(80as) és amikor megállította a rendőr rögtön így kérdezte a srácot:" hány köbcentis ez a 80köbcentis motorkerékpár???" köpni nyelni nem tudott a srác. Minden csak rendőrfüggő, ki mit eszik meg.
Szóval én azt mondom, ha megteheted rendszámmal járkálj.Terepen nem fontos,de ott is legyen legalább egy 50es biztid, mert ha baj történik, meg jó eséllyel meg tudod simlizni a dolgot a közszervek nélkül is.Most gondolok pl arra, hogy a parasztnak összetöröd véletlen az autóját a földút szélén, mert taknyos volt a föld és belecsúszol.....
Ha teheted vegyél rendszámost, ha meg nem akkor járj endurózni, vagy ha városban akarsz motyoszkálni, akkor ne villogj át minden lámpás kereszteződésben 100al....és a hanga is legyen minél szolidabb.
rx ről azt hallottam h iszonyat nagy darab, rendör tuti nem eszi meg 50esnek. meg azt is hallottam 10 lityit bezabál. és apriliák nem éppen megbizhatóságukról híresek.
dt az gyengus. igaz yamaha és megbizható, alkatrész ellátás jó, de gyenge.
crm-ről nem tudok sok mindent.
nem mert nem enged rendesen látni...szal csak akkr tudsz videót csinálni meg 4000xnemtom hány pixeles képet csinálni ha előfizetsz rá...így ugyanolyan mint az ingyenes
Most töltöm le a 4pro verziót, a fejleményekről majd tájékoztatok!
csak 7napos verzió, kíváncsi vagyok rá nagyon! 80ezer forintos progi elvileg
biztosan tud valamit.
az egy dolog mit írtam a bemutatómba. teljesen nyitott vagyok endurok felé is.
olyasmit szeretnék, ami terepen is elmegy jól, de leginkább betonon használnám. 125ös kéne 50es papirral.
"mitot vagy rs-t veszek éppen szóvla aki tud egy jó vételt az szóljon plss!"
nem keverted össze a fórumot? ez endurokrossz fórum.Inkább tanulj jobban ,hátha anyu apu vesz vmi jó kis gyorsasági villogóst neked
Amúgy meg mire kell neked a motor?igaz már lerágott csont, de mégeccer leírhatjuk:
versenyenduró kell komoly terepre, vagy utcán akarsz menni vele,és néha megnézni egy egy földutat?azt akarod, h megbízható legyen, vagy azt akarod hogy menjen mint a golyó?Rendszámos kell vagy elég 50es papírral?
ezek nayyira nem mindegy dolgok
segítséget szeretnék kérni, h ha netán esetleg enduro-t, krosszt szeretnék venni, mit ajánlotok?
lámpásat, utcán használhatót. 125köbcentiset.
mit ajánlotok olyasmit amit nem kell szezononta felujitani:D mint pl yz, kx..stb
suzuki ts125?
husqwarna wr125?
kawasaki kdx, kmx?
mit ajánlotok 125ccm-be ami megbízható?
anno ezzel a gyökérrel mentem volna motorozni,mert úgy volt h tuaregje van...de hát kamuzott mert közben xr1je van...lehet nincs is semmilyen...csak valami NÉGY ütemű pitbike
asszem, ha elkapnak 50esként a 125össel és semmid sincs talán eltiltanak a jogsi megszerzésétől és megbaxnak rendesen. A másik verzió is vmi megtorlással jár, de kisebb sztem mindenképpen.