na megjöttem az endúrózásból.......... a tévében valami beszélő karatekutya faszság megy...itt a fórumon meg kismotorkereskedés van?.......
amúgy mindjárt visszaolvasom rendesen de ha szar akkor mérges leszek és nem írok többet ilyen jópofákat mint szoktam ...
nagyon jó volt kicsit motorozgatni ...jó kikapcsolódás mert itt teljesen odafigyelsz és felszabadul az agyad azon része ami feszül a mindennapok gondjától !
na visszaolvasok mi történt
nem veszik el , csak az adott gépjárműre való kategoriát, vagy ha az nincs akkor attól tiltanak el.
nekem a balesetemnél anyi szabályt szegtem meg hogy akár fejbe is lőhettek volna. erre kaptam egy 60.000 es csekket meg 1 év eltiltást A kategori alól.
Ok, jelenleg én is afelé kacsintgatok....
De aszem ezek nagyából egy kategória ugyhogy majd ami éppen jó áron lesz és aránylag jó álapotba(jó tom enyi pénzért mit akarok stb.... )
Hát ez kicsit bonyolult, én sem ezel kezdtem a motorozást, de egy nyár alatt szerintem ki lehet motorozni egy 80as gépet(én sem nagy pofájú akarok lenni), újat max akor tud mutatni ha figyelmetlen vagyok, és esetleg egyel töbet váltok visza vagy vmi, de komoly meglepetést nem tartogat már úgy érzem, és most jó áron el tudnám adni, ebböl most lehetne jól kiszálni...Egy 125ös RX-et vagy TSR-t vagy akár CRM-et aszem pár évig megtartanák...
Ezek közül szerintetek melyik felelne meg nekem leginkább?
B-t nem!!
kimotorozni...ez most nem arcoskodás...de már kb az első körben kimotoroztam..mert nem azzal kezdtem motorozni...dt csak az első saját motorom volt
Siki! most kaptad ezt a kis DT-t! előbb motorozd ki rendesen, aztán majd gondolkozz valami normális előrelépésben4
mondjuk egy cbr125ön! jó csak vicceltem
a motort kunmadaroson fényképezték!