Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

cigized be= amit a kedves kis hölgyek szoktak a szájukkal végezni 1 férfi nemi szervén

DR350 SHC-ről tudok nyilatkozni!
Jókis moci, kellemes de terepre sztem van nála sokkal jobb is!
Viszont megbízható és az E-s széria terepen is sokkal jobb lehet!
2000 előtt sugárba hányunk a ktm- től
KTM= keine tausend meter nincs ezer méter /ez azt jelenti annyira megbízhatatlan volt hogy így nevezték őket 2000 előttmert nem mentek el ezer métert/
2000 fölött meg /azért jól jött a házasságuk a husabergel ,de mindkét tipus profitált a házasságból/már megbízható jó motorok lettek !
ez a dr 350 a minimum amit vehetsz és nem cigized be
ezt elmondanád magyarul is? "és nem cigized be"
ez a dr 350 a minimum amit vehetsz és nem cigized be
de a huskyk meg a husabergek közt is találni jókat most evenx motorvásárlása kapcsán is felvillant egy két jó motor képe néhány napja azokat is nézegesd meg
husky,husaberg,ktm ezektől nem hánytok nagyjából
hát ha olvasgatod a fórumot akkor látod mitől nem hányunk annyira na olyat vegyél !
nyiilván először normális tempóban mivel az rxel nem sokat pályázok de azért ha "profi" leszek akkor nem akarok tötyögni szal a köv motor min 3/4évig meglesz(vagy nem 2,5hónap a rekord ameddig megvolt egy moci )szal majd álatul is akarok menni
ha nem dr akkor mi (450lesz rá max)
csak tapasztalat és tudás hijján nem tudok hozzászolni se a dr se a husky témához
na majd egyszer
én vagyok
Nem csak nem tok hozzászólni....
elaludtatok ????????????????????????????????????????????????????????????? ??????????????????
mennyi pénzt fog rászánni????????????????????????????????????????????????????? ???????????????
pályán mennyire akarsz menni ????????????????????????????????????????????????????????????? ????
csak végig akarsz menni vagy őrült tempóban körbe körbe mész és ugratsz 20 métereseket ?????????
leinkább endúróznál??????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????
kössz
télkörül akarok motort cserélni, de már el kell kezdeni nézelődni...
350/400as 4tből mit ajánlotok(enduro)jöhetnek közepesen komoly gépek meg komolysk is(pályára is kéne)
ez a harmadik verzió az sh ez annyiba extra hogy mikor be akarod rúgni és fel akarsz ülni letudod ereszteni a magasságát és amikor elindulsz visszapumpálja magát /felesleges faszság ami elromolhat/
amúgy tényleg jó motornak számított régen és ma sem rossz, megbízható és lehet vele motorozni nem eszik sokat , és hiába csak 34 lovas a vadabb de elfogadhatónak számított a súlya a hobbymotorok között
futóműve se mondható rossznak ! a fő problémája az ha valamire való az állapota és esetleg papírjai is vannak túl magas az ára már-már motort is lehet kapni annyiért ! de ha elfogadható áron jutsz hozzá egyhez ne habozz ! ja és amúgy igénytelen nem kell naponta cserélgetni benne mindent
kössz evenx meg zoozee
esetleg arra is jó lenne h néha meglátogassam vele a pályát?
vagy vmi komolyabb 350/400as motoron gondolkozzam
Egy kis "szerelés" és témát lezáhatju,. Azért én nem tartom olyan szutyoknak, a maga idejében igenis jó gép volt!
DE NEM VERSENYENDURÓ! nah de megyek mert a krumlihámozás vár rám
Nah sietek lapcsánka masszát csinánli, de kis időt szánok okosítani a népet!Jó beképzeltnek hangzok
A DR350 a drz elődje végülis. Nagyon strapabíró konstrukció. 2 verziója van az SE az utcai, 30ló léhűtés, 130kiló körül van. Van terepló, de elvileg egyik sem lehetett rendszámos, már 33ló és csak 118kiló.Végülis a 250 4t kategória az erejük, sokan mondják, h nem volt rossz széria.Megbízhatóak az biztos!
na gyülekezünk
szutyok??akkor szar a véleményed róla?mihez lehetne hasonlítani?
nem szkennelem be mégegyszer a szutyok dr-t de a kedvedért bedobom mert még a lomtárba maradt véletlen a kép
ittvok énis
meg sztem siki is rejtőzik
xlzx meg csak msn en van fent
hahóóóó zoozee remélem scannelsz már
csak én vok itt?
suzuki dr 350ről mi a vélemény?tapasztalatok esetleg?zoozee egy kis száraz adatot is kérhetnék meg vmi újságból bescanellt vmit is?előre is kössz
pl egy ilyet néztem ki:http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hirdeteskod=747472 &command=ugras&screenwidth=1024
csatlkaozom én is akarok képet a 100lerős vas-acél-karbon-műanyag-papír-alumínium-cink-ólom-kevlár-titá n-magnézium tankos drz-ről