Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem sok lóerő..de nyomatékos megyeget...szerintem neked 250 4t jó lenne
akkó vegyé xr 250 est
Ok, az addig oké hogy 80as és 125ös DT-hez is van anyi alkatrész mint égen a csillag, még bontottan is, de fél Vörösvának 125DT-je van...
KDX nekem anyira nem gyere be....
ja dt telója puha...
két személlyel 2-3 méteres ugrásnál koppantak a telók...de szar
Vegyél akkor KDXet, nüansznyival mindenben jobb mint a DT.És megbízható is, alkatrész úgy ahogy van hozzá, bár én újra DT-t vennék, mert a millió alkatrész simán feledteti azt a kis hátrányt!
Uhh, akkor azt mondátok, hogy terepezésre melyiket javasoljátok inkább, nem olyan kemény terep, de a DT teloja azért néha koppan....Néha krosz pálya, két fontos szempont kicsint menjen jobban mind végsebre mind gyorsulásra, akár nem is olyan kicsit, és a futómüve legyen jó!
arra dt is jó azok is endurok nem crossok...endurozni lehet velük
kérdés...
mire kell...betonra jó...dombokra fel-le jó
Nekem meg nem jó egyik sem! Csobánka jó, Vörösvár meg nem....nem élesíti!
Na meséljetek nekem Honda CRM-ről és Suzuki TSR-ről 125ös..
nekem a sima jól megy...a pro az nem amúgy németeknél minden út neve ott van
Sajnos én sem látom esztergomot, csak nagy zöld okádásként. Meg magyarország nagy részét.....
Persze a gran canyon qrva jól bejön, de legalább én látom a házunkat
zoozee:
csak én nem birom használni ezt a műholdképes csodát avgy esztergomról tényleg elég silány minőségű képei vannak?
(4-ES BETA VERZIÓ)
Zoozee, és persze többiek!
Suzuki TSR 125 az japán belpiacos? Alaktrész hogy van hozzá?
ha nincs rá jogsid akkkor mind1 mekkorát veszel nem??
mér nem jó a 250?
a 2. az fasza...
most csak rendszámnélkülieket találtam, így hirtelen
link
link
az is jó
rendszámos rx kell???
rx 125

ez már a csillagos egekben jár ...
re!

nem tuttok vmi 125.s rx et vagy vmit??? de inkább rx legyen... ár max 350e min évj 95..én nem találtam hirdetésben sehol
Azért milyen felszereltek vagyunk már: van műholdképünk az egész országról( jó majdnem az egészről) van katonai térképünk
mostmá tervezhetjük a hadjáratokat....
minél szebb zöldebb helyen menni, minél jobb terepek között
bratyómat 3 hónapra tiltották el
de nem küldék ki neki a levelet hogy adja le a jogsiját
egyik nap jött meg
jun7-től szept 7 ig tiltották el
szal két hétre adja le a jogsiját..a 3 hónap helyett
elbaszták a zsaruk mint a szar...
Nah leteszteltem a pro változatot. 3 műholdképre lehet csatlakozni, de megmondom őszintén a názé a legjobb. a másik kettő olyan xar, hogy csak zölt trutyit lehet látni az egészből.Szal uninstall, jó nekem a sima verzió is. Nem melleselg sajnos van hibája a programnak, sok helyet pl nem kar megjeleníteni.Nem tudom miért, de csak maszlag az egész, nem képes közelebb hozni. Nem tudom ez minek a hibája, de hát így van. pl a nyíregyházi repülőtér fele gyönyörűen megvan, a másik felélt elvitte a kiscica, és zöldet hányt tőle
hát talán...akkor első 2 csak figyelmeztetés utána 3. pedig jogsitól való eltiltás...én inkább azzal tolnám...még az esélye is kisebb h megállít.