Ok, az addig oké hogy 80as és 125ös DT-hez is van anyi alkatrész mint égen a csillag, még bontottan is, de fél Vörösvának 125DT-je van...
KDX nekem anyira nem gyere be....
Vegyél akkor KDXet, nüansznyival mindenben jobb mint a DT.És megbízható is, alkatrész úgy ahogy van hozzá, bár én újra DT-t vennék, mert a millió alkatrész simán feledteti azt a kis hátrányt!
Uhh, akkor azt mondátok, hogy terepezésre melyiket javasoljátok inkább, nem olyan kemény terep, de a DT teloja azért néha koppan....Néha krosz pálya, két fontos szempont kicsint menjen jobban mind végsebre mind gyorsulásra, akár nem is olyan kicsit, és a futómüve legyen jó!
Sajnos én sem látom esztergomot, csak nagy zöld okádásként. Meg magyarország nagy részét.....
Persze a gran canyon qrva jól bejön, de legalább én látom a házunkat
Azért milyen felszereltek vagyunk már: van műholdképünk az egész országról( jó majdnem az egészről) van katonai térképünk
mostmá tervezhetjük a hadjáratokat....
minél szebb zöldebb helyen menni, minél jobb terepek között
bratyómat 3 hónapra tiltották el
de nem küldék ki neki a levelet hogy adja le a jogsiját
egyik nap jött meg
jun7-től szept 7 ig tiltották el
szal két hétre adja le a jogsiját..a 3 hónap helyett
elbaszták a zsaruk mint a szar...
Nah leteszteltem a pro változatot. 3 műholdképre lehet csatlakozni, de megmondom őszintén a názé a legjobb. a másik kettő olyan xar, hogy csak zölt trutyit lehet látni az egészből.Szal uninstall, jó nekem a sima verzió is. Nem melleselg sajnos van hibája a programnak, sok helyet pl nem kar megjeleníteni.Nem tudom miért, de csak maszlag az egész, nem képes közelebb hozni. Nem tudom ez minek a hibája, de hát így van. pl a nyíregyházi repülőtér fele gyönyörűen megvan, a másik felélt elvitte a kiscica, és zöldet hányt tőle
KDX nekem anyira nem gyere be....
két személlyel 2-3 méteres ugrásnál koppantak a telók...de szar
mire kell...betonra jó...dombokra fel-le jó
Na meséljetek nekem Honda CRM-ről és Suzuki TSR-ről 125ös..
Persze a gran canyon qrva jól bejön, de legalább én látom a házunkat
csak én nem birom használni ezt a műholdképes csodát avgy esztergomról tényleg elég silány minőségű képei vannak?
(4-ES BETA VERZIÓ)
Suzuki TSR 125 az japán belpiacos? Alaktrész hogy van hozzá?
mér nem jó a 250?
link
link
ez már a csillagos egekben jár ...
nem tuttok vmi 125.s rx et vagy vmit??? de inkább rx legyen... ár max 350e min évj 95..én nem találtam hirdetésben sehol
mostmá tervezhetjük a hadjáratokat....
minél szebb zöldebb helyen menni, minél jobb terepek között
de nem küldék ki neki a levelet hogy adja le a jogsiját
egyik nap jött meg
jun7-től szept 7 ig tiltották el
szal két hétre adja le a jogsiját..a 3 hónap helyett
elbaszták a zsaruk mint a szar...