Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ti látjátok?
theograf te miért rakod be ugyanazt a képet mint én???
elrontottam.... TE akart lenni
nem megy

ok

------
-------------- ---------------------
-- ------------ ---------------------
-------------- ------------ ---------
-------------- ---------------------
------------- - ---------------------
mia f van nem megy a kép !!???
97-es
moostse jó
nem jön be a kép
a cr ed hényas évjárat?
husky....TE 510.......2007........csinos motor
ja,értem.
nem a 610-es a gyenge utcai változat én 510-re gyúrok ! a régi 610 az míg benne volt az endúró palettába addig bika volt de már eljárt felette az idő,megújították és már csak a neve az......utcai túralovat csináltak belőle és most a husqvarnánál a csúcsragadozó versenyendúró a te 510 r modell!!
ez frankó volt
háthogyapéniszbenemazalegkomolyabbűberkirályfaszaságmotor
cs ak én ebbe a (felsorolt inkább 5 motor) kategóriáját akarom célozni, mert világ életembe ennyi lóval birkóztam és egy idő eltelte után te sem adod majd lejjebb , remélem és kívánom mindnyájatoknak akik a kemény endúrócrosst szeretik hogy eljussatok oda , hogy osztályrészül jusson a szerencse nektek és nekem is
hogy ilyen motorok növeljék egekig az adrenalinszinteteket és a elégítsék ki motorozási éhségeteket !
ezt jól megaszondtam mi?
zoozee
nem 610 es huskyt akartál venni?
Jó napot, erős nyakat!

A V mellékes

Pont az a lényege
rx-v....a v csak mellékes már csak 1 óra és....megyek kreszre de utána találkozom bnőmmel szal jó nap lesz na csocsesz,aztán apriliat venni minden mennyiségben
semmi élet??pedig már hajnalok hajnala van
vagyis nincs benne az 5ben?
és a 650es husaberg az mi az nem a legkomolyabb?
ez a 5 motor a világ legkomolyabb hard endúrója, a hatodik ami a leggyengébb láncszem és nem hiszem , hogy lesz az pont az rxv aprilia!
hát mert nem csak ereje van egy motornak
az 500-as az 65 az én 250-esem pedig 58 LE de endúrózni kell és a 7 LE nem előny főleg ha bután adja azt a néhány lótöbbletet meg a súlya igaz csak 4 kilóval de több ja és a fogyasztása pont te nem tudod
a haveromnak volt egy és nagyon tulok motor volt a szántásba ment de ahogy kicsit trükközni kelett volna valamit mindjárt kicsi lett neki a pálya, ja és hiába áttételeztük sose volt kezesbárány
szóval nem erre való hanem mikor amerikába az 50 méteres asztalokat át kell ugrani arra!
rxv bírja a komoly terepet?gondolom azért mostmár 4t hardendurot szeretnél nem gas-gast megy iesmiket
ha le lesz váltva a terepmotorom akkor csak 6 motor jöhet szóba ktm525 exc husaberg fe550 husqvarna te510 ktm300exc gasgas ec 300 és esetleg aprilia rxv 550 !!!
és ha az utcaim lesz leváltva akkor SUZUKI GSXR 750 K6 esetleg K7 !!!!!!!!!!

de most a koncentráció a husky-n van !!!!!!!!!!!