Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na megjöttem a lagziból(taxival)anyáék még maradtak engem meg elküldtek egy idegen bácsival és olyat csinált velem...
amiért faxa volt a akaja a hnapi motorozás is az lesz
evenx elaludt és álmok gyötrik
jól van csak vicc volt
mit csinálsz 9-12-ig , hogy drukkoljunk csaknem megpróbálod beindítani paripát???
na megnéztük az esztergomi tüzijátékot szép volt, jó volt ! / 15perc /
gyuri
ott a motocross kőszárhegyes videó
ja jó pálya
láttad má azt?
Holnap 9-től 12-ig mindneki drukkoljon nekem! Ha sikerült akkor elmondom hogy miért kellet, ha roszul drukkoltatok és nem sikerült, akkor örök titok marad!
jöhet a husky is de ajándékba adj vele 1 400 dolláros geci kódot
Mindenkinek hasonló álmokat
mellesleg mondtam h ma jártam kőszárhegyen és láttam a krosszpályát? nem is olyan rossz
nem érsz vele semmit mert a videót az se mutatja...meg nem élő képet mutat...viszont ha ott figyel a 400 dollárod akko élőt kapsz! vhonnan úgyis szerzek ilyen szart
Üdv a csapatban Vukk!
Igen jót tettél be, ez a srác készen van.
A műholdas tuti fog működni neked is, jó nézegetést vele!(nézd ki velel a nyírtelki katonai bázist , bár a föld alatt van minden, sokat nem fogsz látni belőle)
Én viszont lépek aludni, beteszek egy filmet még előtte, majd holnap jövök.Mindenkinek jó éccakát!
na sikerült ráugranod a rendszerre ? vagy ?
amúgy a 7 napos próbaverziót letöltheted ingyen /a 400 dollárosét/ ki kéne próbálni hogy érdemes -e baszakodni vele

amúgy miért nem csinálnak 2T autót ?
amúgy szépek az új husky k de a régik se voltak sose csúnyák így könnyű
tényleg karcsúak filigránok ahogy zoozee mondaná meg jók is
most próbálom ki ezt műholdas progit remélem sikerül körülnéznem vele
kell username,password,license key .... amúgy 400 dollár ez a baszás
sziasztok
evenx erre gondoltál?

"Gyerekek! nekem egy 2 ütemű motorom van,de tudom,hogy 4 ütem sokkal komolyabb..... Egy 2 ütem tegyük fel elmegy 30 000-et,a 4 ütem az meg olyan 70 000......szal.......komolyabb! vagy pl.: 2 ütemű kocsit miért nem gyártanak????"

olvassatok már bele a 2vs4ütembe most....olyat írt a srác, h már a sírás kerülget a röhögéstől
wáá nem csatlakozik a szereverre
most teszem fel.
Nem is említettem!Vettem ivós hátzsákot ! Van műanyag zacsija, meg benzincsöve, amin a szelepet a fogaddal meg a nyelveddel tudsz ki-be zárni.10euró volt, 2,5liter víz fér el benne,ma ki is próbáltam a hátizsák részét,nagyon kényelmes!Szerintem nem volt sok érte.
ahham! nem bírok betelni ezzel a programmal. egész délután "képzeltben" motoroztam kedvenc hazai helyeimen, és óriási öröm volt számomra ennyi elvonás után! Jól megszoktott bejárt utak, és mind meg tudtam nézni.Most viszont megyek kaját készíteni magamnak, mert farkas éhes vagyok.
xlzx! a regelted mennyivel jobb? mert ha szuperebb sokkal akkor átküldhetnéd nekem.mivel nincsen dc-m
nem az hanem ez
tegnapi buli
uccsó kép gecidurvaaa
elég szépen nézünk ki rajta
asszem