Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

úgy sem húzom tövig így legalább nem kúrom szét(olyan hamar) a dolgokat
tegnap amúgy rátettem a 15ös fogaskereket 3 órácskára hát ömm....145-150 óra szerint,szóval 130 lehet kényelmes utazója az 110
tedd át a súbertűt meg állítsd be a lovat hogy menjen és ez is csak annyit fog elmenni egy tankkal!
ja bocs akkor 16 kiló húsz dekával könnyebb a husky
jöjjön már vki motorozni...mert menni akarok....az gáz hogy az előző rxet 100nál tettem tartalékra és 150nél már nem volt benne nafta,most meg 150nél járok és nem vagyok még tartalékon lehet h más a csap elosztása?
amúgy nem 115 kg...130
az szép hogy az 510-es husky könnyebb 1kiló 70 dekával a 125-ös rx-nél
Szntem ha van pénzed akkor ne várd meg mig el kezd kopogni, nem tom hogy árt e neki, bizt nem, de én "rend" mániás vagyok ilyen szempontbol...
nagyon fasza!!! vmi vidit kéne felnyomni roluk de jo ám a 450 is..... az 510 mellé meg nem véletlen van odairva h haladoknak meg nyomatékgyár
itt a gumi,vadiúj Dunlop Arrowmax d103/10 pénz volt/ meg az 1 ív matrica/2pénz volt/-shoxban a matrica 2,5... volt 10 dbos ufo matrica szett 900ért,hülye voltam,nem vettem
akkor legközelebbi project ha lesz pénzem megyek szimeringet+olajat venni... habár szentem ráér télen...amíg még nem kopog a teló..nem?
xlzx mondd meg az apriliásoknak ,hogy vegyék be a gyíkodat!!!!!!!!!!!!!!
Ha megvolt, akkor téleg nincs mit...
jeee az az :) kösz siki,pedig ez meg volt nekem is, 4,6l megy 1 szárba.
amúgy én is odasaccoltam az előbb 4-5 deci közé mi ez ha nem telitalálat?
Az, az megnéztem szotárba!
Destro= jobb
Sinistro=bal
stelo=rúd, nyél, szár!
Gondolom ez az!
Szivesen, egy liter full synt olaj lesz...
ez teljesen jó./amúgy űrmérték/ ............ 460ccm=4.6 dl= 0.46L
Ne tölem kérdezd, de tünhet ez olyan menyiségnek szerintem, de sajnos nem vágom ezt a totti panucci nyelvet..
zoozee csekkold le plz,2.oldalon.
Ok, nem igen néztem csak keresgéltem, de mást nem találtam....
Pedig lehet hogy lassan nekem is jol jönne, de pssszt!
illetve...mi ez a 460 cm3?
kösz de ebben kb semmi nincs...azért kell cserélni mert folyik.
Ezt gondolom nézted már...
miért akarsz olajat tenni a telóba?puha vagy kevés van benne?
mert én úgy akarom szétszedni h tudjam mi hol merre mennyi...mert itt a motorline,megveszem a szimeringet+liter olajat és utána fél óra alatt kész vagyok! mert 50esnél pont leszartam h helyesen van e benne...de itt azért már érdekel