Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem is szar lett amit akartam
vagy majd kifelejtettem a legjobb 125-ös endúrót a honda cr-e 125 vagy még ami komolyabb a gas gas ec 125 ezek is versenyendúrók kicsit drágábbak de lehet velük menni

mert ilyen rx meg crm meg tsr ezeknek a táskájukat se vihetik!!!!
basszus pedig mikor irtam tök jol ézett ki
enduro akart lenni
Hát én is vennék, csak gondolkozom hogy bankot raboljak, vagy bízzak a szerencsében és lottozak-e?
szép fordított telós gép volt valami japán karattyolás volt melette úgy nézett ki mint egy vadi új
de ilyen 25-ös gépek közül vennék inkább ktm exc-t vagy husky wr 125-öst endúróba
vagy ha 200 akkor is exc 200
Oks, ha nem találod akor probáld meg megfogalmazni hogy mitöl is volt csoda
így képről elmegy nem rossz de előbb amit láttam 200-as az valami csoda volt megkeresem ha megtalálom berakom
Nem olyan tirka szntem, nézd meg a motor.hu -n is van elég sok....
Vele szemezek....
Vélemény így képről?
amúgy ez a tsr japán belpiacos lehet ???? hogy ilyen ritka mint a cbr-em
Hát valszeg 125ös lesz az áldozat, föleg hogy 200as-t nem is találtam ilyen árba....
Na de ha a 200as szerinted goodos, akkor a 125ös is jó lehet
majd lesz kinn röhögni
de azért ne leírni tsr-t mert most láttam képet egy 200-asról és máris nagyot nőtt a szemembe és a 200-as verzió már agyon is vert mindent amit eddig sorolgattunk
akkor a sorrend: 1. tsr200 2. crm 125 3. rx125 ez tuti nem is kell beindítani őket!
Értem, kösz!
Háááát, akkor marad a régi verzió, amiböl lesz jó áron jó állapotban, kb egy kategória szntem
D betühöz képest igencask semmi formája nincs
tsr nem tudom miyen sose volt hozzá szerencsém, világvége nem lehet mert egyet se látni földutas rendezvényeken
de az rx 125 is inkább aranyos de nem tudom, nem erős talán a futóműve használható kirándulni
amivel néha találkozom terepen az a crm de az se a legkeményebb endúró de ha összeségében nézem talán ez lehet a legjobb/ha valami frissebb modell/ de valami tsr-t azért szemügyre kéne venni mielőtt a végső sorrendet kialakítjuk
Legalább vmi formát csinálj, most probálok egyet!

Bocsi..
Egy ilyen husky nekem is jó lenne, csak aszem nem abba az árba van sajnos...

3]

3]
én honda crm et vettem volna,csak féluton megnéztük a huskyt és inkább azt vettük meg.
A márka miatt vettem volna meg a hondát,mert az mégiscsak HONDA és megbízhatóbb mint néhány konkurens.
Direkt, meg akartam hagyni neked Natürlich(hogy mindenki értse ) 125ösröl van szó mind1ik esetében...
és mennyit esznek azt nem kérdezted
ts-r ből meg 200ast kell venni:D
Rosz a sorrend....
Na, de ne ofoljuk szét a topicot, Zoozee ha még itt vagy válaszolj nekem a kérdésemre amit nem most teszek fel elöször sokak nagy örömére....
RX, CRM, TS-R? És miért pont az?
erre varj gombot: