vagy majd kifelejtettem a legjobb 125-ös endúrót a honda cr-e 125 vagy még ami komolyabb a gas gas ec 125 ezek is versenyendúrók kicsit drágábbak de lehet velük menni
mert ilyen rx meg crm meg tsr ezeknek a táskájukat se vihetik!!!!
szép fordított telós gép volt valami japán karattyolás volt melette úgy nézett ki mint egy vadi új
de ilyen 25-ös gépek közül vennék inkább ktm exc-t vagy husky wr 125-öst endúróba
vagy ha 200 akkor is exc 200
de azért ne leírni tsr-t mert most láttam képet egy 200-asról és máris nagyot nőtt a szemembe és a 200-as verzió már agyon is vert mindent amit eddig sorolgattunk
akkor a sorrend: 1. tsr200 2. crm 125 3. rx125 ez tuti nem is kell beindítani őket!
tsr nem tudom miyen sose volt hozzá szerencsém, világvége nem lehet mert egyet se látni földutas rendezvényeken
de az rx 125 is inkább aranyos de nem tudom, nem erős talán a futóműve használható kirándulni
amivel néha találkozom terepen az a crm de az se a legkeményebb endúró de ha összeségében nézem talán ez lehet a legjobb/ha valami frissebb modell/ de valami tsr-t azért szemügyre kéne venni mielőtt a végső sorrendet kialakítjuk
én honda crm et vettem volna,csak féluton megnéztük a huskyt és inkább azt vettük meg.
A márka miatt vettem volna meg a hondát,mert az mégiscsak HONDA és megbízhatóbb mint néhány konkurens.
Rosz a sorrend....
Na, de ne ofoljuk szét a topicot, Zoozee ha még itt vagy válaszolj nekem a kérdésemre amit nem most teszek fel elöször sokak nagy örömére....
RX, CRM, TS-R? És miért pont az?
mert ilyen rx meg crm meg tsr ezeknek a táskájukat se vihetik!!!!
enduro akart lenni
de ilyen 25-ös gépek közül vennék inkább ktm exc-t vagy husky wr 125-öst endúróba
vagy ha 200 akkor is exc 200
Vele szemezek....
Vélemény így képről?
Na de ha a 200as szerinted goodos, akkor a 125ös is jó lehet
akkor a sorrend: 1. tsr200 2. crm 125 3. rx125 ez tuti nem is kell beindítani őket!
Háááát, akkor marad a régi verzió, amiböl lesz jó áron jó állapotban, kb egy kategória szntem
de az rx 125 is inkább aranyos de nem tudom, nem erős talán a futóműve használható kirándulni
amivel néha találkozom terepen az a crm de az se a legkeményebb endúró de ha összeségében nézem talán ez lehet a legjobb/ha valami frissebb modell/ de valami tsr-t azért szemügyre kéne venni mielőtt a végső sorrendet kialakítjuk
3]
3]
A márka miatt vettem volna meg a hondát,mert az mégiscsak HONDA és megbízhatóbb mint néhány konkurens.
ts-r ből meg 200ast kell venni:D
Na, de ne ofoljuk szét a topicot, Zoozee ha még itt vagy válaszolj nekem a kérdésemre amit nem most teszek fel elöször sokak nagy örömére....
RX, CRM, TS-R? És miért pont az?