Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

héj more hogy csináltad?
Most az egész endurokrossz fórum google örszözik
de tényleg nagyon jó kis progi!!Le a kalappal előtte!
itten ni a kép
400 dollár egy évre a fullos de az talán mozog is
HIHI!Zoozee!most megint okosabb lettem miattad!Köszönöm szépen
küldök egy képet, így te is meg tuod keresni a környéket!

Ez akkora fajaság!!!!! Ha legközelebb endurózni akarok, csak megnézem az utirányt, és tom merre kellesz majd mennem!!!Ezt nem hiszem még mindig el, h ilyen létezik pór paraszt népnek! Náza technológia!
debrecent se lehet kinagyítani monnyuk én a 3.0ást használom mert ezt nem kel regelni
de pl kecskemétre se lehet úgy ráközelíteni h a házakat lássam
viszont az az egy baja van hogy nem mindenhol éles a kép például vannak homályos részek néhol de van olyan pl. doverben a kikötőben látni majdnem ki vezeti a hajót
de az egri várnál is látni a bokrokat csak pontosan esztergom volt felhőbe vagy takarásba mikor a műhold itt volt de baszakodjatok vele rájöttök szerintem
hát az egér görgőjével rázoomolok de ott alul lehet a gombokkal forgatni meg dönteni a földet meg közelíteni stb iránytű és ott vannak alul a gps koordináták is hogy pontosan hol vagy az adott pillanatban!
mivel lehet kisebb városokat kitisztázzni hogy szépen lássam?
hogy nagyítotok rá annyira h a házakat is lássátok?
te is mar eladtad?en is.....most mar a suzukit is viszik el akik megvettek a kawat....mar van egy huskym WRE 125 SM 99-es....vadallat....
És ez olyan hogy kapsz egy fulos verziot 400ért és csók megvan frisitik stb, vagy a beta verziót lehet 400 dolcsiért fullosá tenni? Kicsit nehezen érthető amit irtam, de kicsit ha gondolkoztok meg értitek hogy mit szeretnék...
Okés szólok ha megtaláltam hogyan kell!Szeva SuzuTS!
Elment a KDX
menjél rá ahol most vagy mondd be a gps koordinátákat én is rámegyek és megnézlek hol vagy németbe
Szevasztok mocisok.mizu veletek?
BEXAROK!!!!Látom gecc a házunkat, a tavamat,sajna a halaimat nem ,ez mocskos jó!!!!!!
ne szólj apádnak mert akkor sokáig állhat kint mert az ingyenes verziót nem frissítik percenként talán a legvadabb 400 dolláros az már sűrűn frissülős !
de hazanézhetsz vele
83km-re lekunk 1mástól vegyél fel msnre aztán megbeszéljük msn: tubanszki@anet.hu
Megjöttem. döngettem 70km-t vér gépemmel.Most még nincsen olyan sok motoros, ezek nem szeretnek motorozni, nem értem.Vagyis szeretnek szikrázó napsütésben, amikor egy felhő sincsen a láthatáron.Nehogy megázzanak szegények.
Mi ez guggle örtsz? Műholdkép mindenről, mint egy webcamera?mert ha ign ,szólok apámnak, álljon ki integetni nekem az udvarra!
hja az a crf nem gyenge, de nem írták mennyibe van...pedig sztem a motor ára kismiska a tuninghoz képest!
a sima google earth változatot töltsd le
de oda van írva hogy free version tehát ingyenes
sutyerák nem gurulunk egyet itt laksz nem messze?
melyik változatot?
google earth
google earth plus
google earth pro
megnéztem google earth-tel az egri várat teljesen látszik minden vár, földút, bokor ,stb...
töltsétek le INNEN A FREE VERZIÓTha nincsen nektek és nézzétek meg vele! az a környék faja és ez még csak az ingyenes progi képzeld ha a fizetősön néznénk!