Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

balaton mellett
Csö
Standar te merre lax?
ha nem szted a lecsót akkor minek mész el?
Maximálisan egyet értek!
pffff
most egy msn es patnerem vett egy 50 es NRG-t
tök jó fej a srác
aztán 120 at megy neki a robogo,de 7 et eszik
aszongya,van benne 70 es henger,meg majd vesz rá sportkipufot
de bazz,7 et megenni robogonak
balatonkenese
szabadstrand
ingyenes belépő
mindenki jöjjön
finomat csinál,csak én nem szeretem a lecsót
igenis evenx papa
még 1 et a robogóhoz a srác megvette a 70es hengert a motorba én vok a nagykirály aztán túl erős lett neki és elemelte az elejét kicsit aztán odavágta a padkához a rotyogót úgyhogy elferdült a telószárja
az rs50 fórumon van egy srác 14éves van neki egy 2005ös rs-e(gondolom újan vették)és már fűzi a faterját h vegyen neki egy új aprilia sxet(az rs is meg az sx is 800e forint)szal nemotm milesz 2év múlva addigra már a 4. új 50es gépét fogja nyúzni?
ja,zárjuk le
hagyjuk már ezeket a kis ujgazdag majmokat!Apu anyu megveszi nekik a csili vili robogót, és nem tud mást csinálni csak furakodni a városban és 1 hónap latt lefarolni a hátsó gumit. Meg tuningolni, hogy 120at menjen... Csak amikro arról van szó, hogy hol a 120akkor bla bla bla..most piros hó esik, most egy kis szél fúj, most a hajam fáj....
Mi igazi motorosok vagyunk, akik nem félnek holmi kis esőtől, sártól, hidegtől, ködtől!Mi nekünk ez az éltetőnk, nekik meg a szoláriumba járás fő kelléke.
Szóval a robogós témát zárjuk le, mert csak a fórum színvonalát süllyesztjük halálra vele.
merre lesz ez a lecsófesztivál?mamád jó lecsót csinál??üzenem neki h úgy jó a lecsó ha sok benne a tojás
mamámra
az mindegy
mé, a tl1000 be meg folyton képeket raknak be,mostanába meg a gsr600 ba is

gyertek má
és szavazatok mamára,hogy nyerjen
tudpm,azárt irtam,hogy nem mind1 ik
nálunk is vanak keményeek.
pl az egik folyton ugy indul,hogy hátsófék,gázt huz,aztán gyorsan kiengedi a hácsót,igy megugrik a motor.ránt egyet a kormányon,ás kb 10 cm re emelkedik az eleje
kemény emberek......
meg azt irom,van itt egy hülye,aprilia sr robogoval,toszta streetfighternek átépitve,már fél éve átépítette,azztán folyton csak lábletétellel egykerekezik vele,és nem is sokat.

szal ugy van átépítve,hogy minden idom le rola,szerzett egy üres nitro paplacok,rátette,meg hátul kiléppű,akor plusz feljebbrakva a hácsó lábtartó
uj lámőa,ilyen streetfighteres.gazdag a gyerek....
kicsit elkanyarudtunk a topic eredeti témájától(motorok azon belül is az enduro+cross motorok)
loecsófesztivál én inkább krumplistészta meg pizza meg hamburgerfesztiválra mennék
én jópár robogóst ismerek aki nem motoros el van szállva h neki ilyen csudi hiperszuper istencsászár motorja van nekem meg fos ronda endurom aztán nézett amikor rávertem 1rxnyit
kül. jön ma valaki kenesére lecsófesztiválra?
tudom
azé raktam vigyoprgo fejet
de aki robogozikazis mocis.
de nem mind1ik
oké
mondom MOTOR nélkül tuttommal a katana az egy ROBOGÓ
akkor most legyen szó husabergről milyen az alaktrészellátása meg ki akar venni rendszámosat gerle2 is stb.
van neki mocija,suzuki katana
kishapsi elment autóüveget szerelni vagy mi a francot
szegény azért ennyi ideig motor nélkül kibírni én beleőrülnék
de mondom,edig csak a huskykról votl szó
hogy zozze szerint szar az alkatrészálás
kishapsi szerint jó
evenx akar venni 550 ért rendszámosat
gerle2 is