Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sehol nincs könyv.. etxhez van vmi marhaság de az fostalicska,nem ír semmit. most írok emailt sok sok apriliás gecinek
van olyan! de az nem csak a kismotorba van? /50-es rx/
nekem abba a pegasomba olyan volt........... felemás...de a tiéd komolyabban néz ki attól...jó ez nem kizáró ok....nem tudom ....meg kéne keresni valami könyvet vagy leírást hozzá !!!
nem igazán ez izgat,mert meglátom ha szétszedem...csak az bassza a csőrömet h az aprilia Mo. 1szar nép...nem hiszem el h nem tudják megmondani.....
biztos hogy a 125 ösbe is ?? nem csak a kicsibe
vagyis hát kishapsi azt mondta h csak 1ikben van rugó
jah,apriliáknál csak 1ikben van rugó...másikban meg ilyen csillapítós cucc
mér ennek még nem normális telója van....... felemás cuccal a kissebbeket szerelték...vagy ezt is ...?
ne bassz.......
szal kell 2 szimering-2ezer Ft meg 1 liter olaj-3-4000 Ft.
én arra tippelek hogy 4 a rugósba és 4,5 a csillapítósba...
4-5 dl között biztos kell bele de meg kéne nézni egy aprilia könyvbe ....nincs valakinek?
40es...280mm becsúszóval.....akkor most mondjatok nekem vmi értékte h mennyi olaj megy bele...pécsi aprilia ilyet szól: 0,17l/ szár...kiröhögtem őket,az 50esbe ment 2-3 deci....
na
bepunnyadok a fotelbe o.c.c -t nézni a diszkáverin
nem tudom de mérd meg a fényesszár átmérőjét tolómérővel és diktáld be nekünk hány milliméter
azt az 510est elfogadnám gecó
létezik h rxben is 45ös teló van? és marzocchi...
majd 1 év múlva lesz rá kessem de addig is legalább van 1 biztos pont ahol lesz vmi
azért ezek már komoly darabok..................nem ?? teccik?
Nagyon kemény gépek!
Én is piros fehérrel mentem csak szupermotyó volt, és 510 . A barátom akinek DRZje volt akkor(E) ő is mondta, kézzelfogható a különbség!Az első brembó fék komolyan 2 ujjas , mert mikor kicst ráhúztál, már stopira bicsakalott be az eleje!
és végül de nem utolsósorban a 2007-es király a TE 510
te 450
Upsz, nem szoltam, kicsit le vok maradva
Nem tudom, így olyan hondás a színe. Arra a kis 125re vevő lennék egy körre!
A sárga-kék szebb szerintem, egyedibb legalábbis!
Ok, de az első felét nem tom elolvasni...
És nem az a porbléma hogy kihagytam az első osztályt!
meg még