Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jön a cikk többi része
ja..nemnagyon lehet
Ez tök jó! legalább elég egy rendes sportdob rá. hjaj már csak bő egy hét és otthonvagyok. Aztán első dolgom pesten megnézni ezt a motort, ha még meglesz akkora!
Ezek a felnik nincsenek rossz áron xlzx! boltolj majd valamit.
Én a helyedben inkább csak egy kerékagyat szereznék. Sima MZ felnire átfüzeted és kész a supermotyó. Persze nem versenycélokra, de sztem neked megfelene!
túl kicsi.............. mindjárt nyomom nagyba
kíváncsi vagyok el lehet -e olvasni
jah meg beszéltem ott a bontós fazonnal...lehet lesz 18as fűzött első,tárcsával 50ért... vagy öntött(1 pár),áttétellel,tárcsákkal ,1ik 17es másik 18as,mitobol vagy supercityből 70ért.... végülis ez úgy egész jónak tűnik.
evenxnek először a 2000-res HUSKY TE 410/610 .............ez a rendes versenyenduro nem az utcai
teljesen korrekt eredmény!
madj meglátom mennyire köpködi az olajat....az előző köpte,ebbe most motorex olaj van,nem köpi...remélem repsollal sem fogja,most már nem veszek másikat,megvettem és kész.
amúgy rx 132t megy 16/49cel amikor az óra 155nél áll
mennyit tudtok ti írni bazz...most jöttem haza megvan az új gumma/10000Ft/,vettem 1 lapnyi matricát/2000Ft/,meg kis rxhez dolgokat...van a polgárdi KTM bolt és motorbontó,KURVA JÓ ÁRON ADJÁK A CUCCOKAT!!! most van AGV rossi replica sisak leértékelve 15ezer Ftra-ezt basszátok ,spidi full protektoros jacket 20pénz+full protektoros nadrág 20 pénz... protektoring 20 pénz,páncél 14..... rohadt jó bolt.
im sorry!zoozee
Kösz szépen zooze Akkor ugy néz ki holnap irány a verseny!
bocsi most jöttem meg mert volt sürgős dolog .....scannelek azonnal
Pontosan ezektől mentesítsük már a fórumot. Bexarás, remélem a felét sem hiszitek el. különben annak a fogyasztása még simán felette is lehetakár még a 10b is belelkóstolgat valamelyik.Ha bemérnéd nagyon max 100at menne.
Nagyon sokan csodálkoznátok mennyit is megy valójában a gépetek, mert ha rendesen beállított bicikliórával mérnétek, vagy GPSel, igencsak visszamaradnának azok a híres 120ak, meg híres 150-160még egy RX esetében is. Még az autók órája is qrva sokat csal!
Nah megyek, szimózok egy jót valami szép vidéken.
Kösze szépen Faiist, és akkor a pilisbe Szolnokrol eltudok menni vonattal igaz?
És azt még nem tudnád megmondani hogy hánykor szokott kezdödni a verseny???
haverom becserélte a drz-jét egy zsír új 600as gixerre
én biztzos nem cseréltem volna be..
inkább a metál kék felnis sm settes drz mint egy gixer...legalább is nekem...
még maradt egy k6 os 250es rmz je
pilisen
ott a vasutnál lesz a busz
nincs vasút
pilsien kell leszálni és onnan busszal át nyáregyre...
Sziasztok.Nyáregyházán van vasutállomás???Jön valaki a versenyre??És hánytol szokott kezdödni???
inkább mennék lecsót enni mint lagziba bár abban bízok h legalább a kaja jó lesz hátha majd meglátom, de ha nem olyat motorozok hnap h ihaly ha meg faxa lesz akkor meg azért motorozok
azé,me egész család ott lesz
meg hogy szavazak mamámra
meghogy szórakozak egyet