Ez így jó nagy hülyeség, de úgy tényleg meg lehetne oldani a dolgot, mint a JAFFÁK autómata kuplungjánál, hogy amikor fordul a tengely, az a tárcsa kinyomja a kuplungot.
ugy,hogy beleteszed a motort egy ilyen kismotor vázba.aztán meghoszabítod a váltónak az utját.és akor alatta és fölötte lesz egy pöcök,és ha a gyerek felfele vagy lefele nyomja a váltót,akor automatán behuzodik a kuplung,mert öszekötetésben lesz
na vélemény?
nagy hülye vok?
csak a kuplungnak a kiengedésével lenne gond.........de akor meg nemhuz gázt,azt megoldva
az kéne neked valami öntött felniket szerválni utcára és lenne endúró setted is terepre ha megtartod áprilist és akkor tudnád mindenhol faján használni
ja,megnéztem,kemény gép téleg.
csináld azt,hogy veszel pony romettet.az nem sok is , 5-10 ezer forint.vagyis kettőt.
aztán akor mind a 3 tud mocizni,és minden alkalomal felválva.
ez csak tipp
ne is mondd nyúlhatok bele a zsebembe miatta is de a két nagyobb gyerek lassan az én motorommal akar menni
ezért nekik is kéne fejlesztenem valamit de nincs annyi lé, hogy mindenki egyszerre jól járjon !
most még gondolkodtam egyenlőre csinált gépeken tehetségkutatok köztük /meg abból lehet kettő egyforma is és akkor régi vágyunk tudna teljesülni , hogy együtt tudjunk menni pár kört a hegyen /
aztán meglátjuk kit kell vadabbul szponzorálni ................addig a kicsi meg megy a babettablokkos mocival a rutinpályán /megszokni, hogy búg meg megtanulni az alapot jó az is, meg ő még nem tudja megkülönböztetni a pw 80 -tól a babettát / aztán lehet megtudja csak még nem kérdeztem
nyerni kéne a lottón........rögtön nagyot nőne a garázsban a lóerők száma !
na vélemény?
nagy hülye vok?
csak a kuplungnak a kiengedésével lenne gond.........de akor meg nemhuz gázt,azt megoldva
ecerű...de ha elmagyarázom kiröhögtök
a cumitól az alsógatyáig zokniig minden van ktm es.
csináld azt,hogy veszel pony romettet.az nem sok is , 5-10 ezer forint.vagyis kettőt.
aztán akor mind a 3 tud mocizni,és minden alkalomal felválva.
ez csak tipp
adatlapon/névjegy/ rajta vannak meg a babettablokkos superbike is /kemény gép/ !
De mire vetted? Vagy csak megint boltolni?
ezért nekik is kéne fejlesztenem valamit de nincs annyi lé, hogy mindenki egyszerre jól járjon !
most még gondolkodtam egyenlőre csinált gépeken tehetségkutatok köztük /meg abból lehet kettő egyforma is és akkor régi vágyunk tudna teljesülni , hogy együtt tudjunk menni pár kört a hegyen /
aztán meglátjuk kit kell vadabbul szponzorálni ................addig a kicsi meg megy a babettablokkos mocival a rutinpályán /megszokni, hogy búg meg megtanulni az alapot jó az is, meg ő még nem tudja megkülönböztetni a pw 80 -tól a babettát / aztán lehet megtudja csak még nem kérdeztem
nyerni kéne a lottón........rögtön nagyot nőne a garázsban a lóerők száma !
majd moist megyünk veszprémbe,keresek valami jót
ja,és aloha
nekem zsemberytől van, ott lehet kapni van ott eladó ktm-es cumitól kezdve talán még 525-ös exc is!
kül honan van zoozee és kishapsi a ktm es polo?
kishapsi tudom,hogy ot dolgozol,szal ott kaphatál
lassan rakhatod ösze a kissrácnak az első pw50-est.