Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a fék nem attól függ h milyen tipusú motor....minden motorra jó fék kell...hamár fűzött felni akkor jó fék is
minek 4 dugattyús fék?
azé rx nem egy ktm vagy husky szal simán elég rá egy két dugattyús...
schüll
multkor a hugodnak pw50 e volt,nem?vagy azota már váltott?
kösz a dicsérő szót,hogy nem vok hülye
lácik,hogy apám jawas volt
odaírtam mellékesnek h dt... jó hát én olasz mániás vagyok....ha nagy leszek akkor is vmi jó kis olasz dög lesz...
PW80 qrvajó motor!
Semmi gond nincs vele, a gyerek megszokja hogy használja a váltókart (igaz kuplung nincs de így is jobb mint az full automata)
ÉS ha azt veszed hogy az új motor kerül 380-420E Ft-ba az nem olyan vészes....
Ez nem versenymotor hanem hobbi (nem úgy mint az állat KTM-ek) és nagyon ellenfele sincs a kategóriában a Yamahának. A Kawának és a Suzukinak is van 1-1 gépe ami vagy gyengébb vagy erősebb a Hondának van több gyerekgépe de a CRF100-as sokkal erősebb/nagyobb a CRF50 meg sokkal kissebb.
Szóval PW80 és TT-R90 RULZ!
Istenem, ez az RX zulez....
pw80? szerintem nagyon kicsi és drága is,3-400ezer 1 olyan motor...akkor inkább már 1 50es dt vagy rx,habár ezek meg nagyobbacskák,de van ám mini rx is mini rx

Ára: azt majd akkor dumáljuk meg mert addigra biztosan olcsóbban adjuk majd mint most emrt ugye addig is öregszik még
De viszonyításnak majd akkor megnézzük neten milyen árban mennek az azonos modellek (a normálisak mert láttam olyan hírdetést hogy 30E-el volt csak olcsóbb a 3 éves PW mint az új) és valamit kitalálunk.

Ja és én szinte csak Csolnokon vagyok megtalálható küzdök az ugrókkal
(mióta összetörtem a pofám nemmerek beugrálni semmitse)
Asszem ma is megyek és rágyúrunk a témára
azért akarok időgépet azzal endúróznék
Most így, hogy már ismered az időgép titkát, inkább menj vissza múlt hétre, és tedd meg a lottószámokat.
oké....... köszi...... majd megbeszéljük........ ára mi volna kb. ?
ja tegnapelőtt odamentem egy yz 125-öshöz a déli lejtőnél azt hittem te vagy de egy vörösvári srác volt !
oké wukk megkérdem !
de most megyek dolgozni mert nem nyertem a lottón a múlt héten sem sajnos
délután meg pendülünk egyet remélem az új gumival remek lesz na csákány!!
zoozee:
jövőre lesz egy 2005. októberében vásárolt PW80-as eladó. Első tulajtól 1-2 karcolásaal mert ugye tanuló motor volt hugicámnak és 1-2 bukta benne van
Most 10 éves és kezd kicsi lenni neki mind erőben mint magaságban.
Szóval majd ha jövőre aktuális lesz 1ik kiskölyöknek a moci akkor átugorhatsz és megtárgyaljuk
megkérezheted de csak tavasztól kéne nekem de azért kérdezd meg lécci hátha
majd küldök telszámot neked ja köszi
most az időgép rajzát kérném ha lehet
szeva wukk !
van itt esztergomban egy supermotyo szett drz-hez de az inkább 300 forint de megkérdem neked ha
akarod állítólag finomság és éri a pénzt
Na figyu, Jan Mikorsodrócky-ék ezt így találták ki:
ez az ipari kémkedés is bizonyítja hogy van időgép!
sziasztok
én is veszek valami kerékszettet a motorhoz de csak jövőre
xlzx ha lúd legyen kövér alapon nem jó az öntött akkor a motort is lecserélheted mert olyan kismotorra
minek drága fűzött kerék
standar nem vagy hülye ötlet remek de már ipari kémek elrabolták tőled ötleted
ismét feltaláltad 350 -es jawa-t az működik így/ meg még néhány jawa/ha megmozdítod a váltókart kiemeli a kuplungot
de hát 8 évesen már elkezdhetik megtanulni használni a kuplungot mert automatával már "egész jól" mennek
az tény és való de akkor sem tetszik és kész...ha lúd legyen kövér majd ha lesz rá pénz akkor lesz fúzött 17es,csak hát használtban is 150 körül mozognak,igaz ez mindennel 1ütt,de nagy gépekre,szal olyat kell keresni ami jó rxbe,akkor még kell féktárcsa adapter,esetleg 4 dugós fék,áttétel stb..... szal 1 ilyen mutatvány igencsak 200 körül van
Asphaltra jó az öntött is, ilyen gumival úgysem fogsz lemenni róla