Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A kipuff a jobb oldalon van, ez meg a bal idom, nem értem
sanyi a király
az adatlapod utolso képén
miért, milyen?
nem értem, hol?

Egyébként minden motorommal estem már
Jók a megérzéseid!
Figyelek, látok, de témám nincs!
a mocidnál a kipufogo meletti idom azé olynas,mert estél?
akor jo
téma?
kül aszem ittfigyel Siki is
nincs itt senki?
faisst
az xt hájy kiló kb?
hát persze
180 kilós motorral...maga a menyország endurózni
üdv!
a rokon vett egy dr 650 -t, e-h tárcsás eléggé egyben van! mire figyeljen oda?
van e valami betegségük vagy valami? jo e az amotor hobbi szinten endurozgatni?
azért ez nem igaz
nem link hnem újság de megpróbálom feltenni vhogy
erről én is halottam hogy még kevesebb a károsanyag kibocsájtása mint 4t nek
hát igen
ilyen nem lesz 1000% sztem ezek a 2t motorok nem füstölnek(nem szennyezik a környezetet) annyira mint a 4t zsigulik meg hasonszőrű társaik
ez egy ki...ott nagy marhaság mutasd a linket hol találtad ezt az egetverő hülyeséget
abba gondolj bele hogy hány éve mondják hogy a trabantot meg a wartburgot is kitiltják, és nézd meg még mindig van az utakon.
eccerűen képtelenség.
anyi az egész hogy 2008-től nem lehet majd uj 2T motort vásárolni, de akinek az van az használhatja, meg el is adhatja.
ma olvastam hogy 2008-ban elméletileg tilos lesz gyártani és eladni a kettő ütemű motorokat is! szerintetek ha bejön ez az új szabály akkor a 2t ket automatikusan ki fogják vonni a forgalomból? mert ha igen akkor nem csak én de szerintem még százezrek fognak százezreket bukni motorjaikon! mi lehet a megoldás? + szerintetek lesznek olyan megoldások mint pl amit most próbál fejleszteni a KTM hogy euro 3 as szabványoknak megfelelő motorok fejlesztésével kísérletezik? mert 125 ös 4t meg kell a fasznak...
ha lett volna ford szám mérő szentem azon se változott volna semmi,télleg végig ugyanazon a fordulaton volt...pedig nem volt oly magas az alapjárat...most annyira alacsony h lejtőn néha még le is áll...
2xer is próbáltam ugy hogy csak negyedeket fordítgattam,utána meg vártam de semmi
De itt nem iszonyú emelkedésre kell számítani, nem Zoz?
Én már csináltam néhány motornál ezt a mókát, és csak lájtos változások voltak, ráadásul tekersz egy negyedet, és vársz 5 mp-et, hogy halld,hogy beállt-e egy másik fordulatra. Szerintem ezt türelemmel lehet csak...
hát meg KELLENE mondom,leállni leáll a dolog,de alapjárat emelkedés nem történt. na mind1,majd télen szétkapjuk vagy jövőre eltolom vkihez aki megcsinálja pár üveg sörért/remélem/
ez jó reggelt akart lenni csak letömörítettem !
na mi van nem firkáltok megint kellő mennyiségben!

xlzx... ha nem változott semmi akkor csak meg kéne nézned azt a súbertűt meg a karbit tüzetesebben