üdv!
a rokon vett egy dr 650 -t, e-h tárcsás eléggé egyben van! mire figyeljen oda?
van e valami betegségük vagy valami? jo e az amotor hobbi szinten endurozgatni?
ilyen nem lesz 1000% sztem ezek a 2t motorok nem füstölnek(nem szennyezik a környezetet) annyira mint a 4t zsigulik meg hasonszőrű társaik
ez egy ki...ott nagy marhaság mutasd a linket hol találtad ezt az egetverő hülyeséget
abba gondolj bele hogy hány éve mondják hogy a trabantot meg a wartburgot is kitiltják, és nézd meg még mindig van az utakon.
eccerűen képtelenség.
anyi az egész hogy 2008-től nem lehet majd uj 2T motort vásárolni, de akinek az van az használhatja, meg el is adhatja.
ma olvastam hogy 2008-ban elméletileg tilos lesz gyártani és eladni a kettő ütemű motorokat is! szerintetek ha bejön ez az új szabály akkor a 2t ket automatikusan ki fogják vonni a forgalomból? mert ha igen akkor nem csak én de szerintem még százezrek fognak százezreket bukni motorjaikon! mi lehet a megoldás? + szerintetek lesznek olyan megoldások mint pl amit most próbál fejleszteni a KTM hogy euro 3 as szabványoknak megfelelő motorok fejlesztésével kísérletezik? mert 125 ös 4t meg kell a fasznak...
ha lett volna ford szám mérő szentem azon se változott volna semmi,télleg végig ugyanazon a fordulaton volt...pedig nem volt oly magas az alapjárat...most annyira alacsony h lejtőn néha még le is áll...
De itt nem iszonyú emelkedésre kell számítani, nem Zoz?
Én már csináltam néhány motornál ezt a mókát, és csak lájtos változások voltak, ráadásul tekersz egy negyedet, és vársz 5 mp-et, hogy halld,hogy beállt-e egy másik fordulatra. Szerintem ezt türelemmel lehet csak...
hát meg KELLENE mondom,leállni leáll a dolog,de alapjárat emelkedés nem történt. na mind1,majd télen szétkapjuk vagy jövőre eltolom vkihez aki megcsinálja pár üveg sörért/remélem/
nem értem, hol?
Egyébként minden motorommal estem már
Figyelek, látok, de témám nincs!
téma?
kül aszem ittfigyel Siki is
az xt hájy kiló kb?
180 kilós motorral...maga a menyország endurózni
a rokon vett egy dr 650 -t, e-h tárcsás eléggé egyben van! mire figyeljen oda?
van e valami betegségük vagy valami? jo e az amotor hobbi szinten endurozgatni?
ez egy ki...ott nagy marhaság mutasd a linket hol találtad ezt az egetverő hülyeséget
eccerűen képtelenség.
anyi az egész hogy 2008-től nem lehet majd uj 2T motort vásárolni, de akinek az van az használhatja, meg el is adhatja.
Én már csináltam néhány motornál ezt a mókát, és csak lájtos változások voltak, ráadásul tekersz egy negyedet, és vársz 5 mp-et, hogy halld,hogy beállt-e egy másik fordulatra. Szerintem ezt türelemmel lehet csak...
na mi van nem firkáltok megint kellő mennyiségben!
xlzx... ha nem változott semmi akkor csak meg kéne nézned azt a súbertűt meg a karbit tüzetesebben