voltam megnézni az rxet....kell új dugó,teleszkóp szimmeringek meg 1-2-3 apróság....magán célra nagyon megéri,eladásra nem. 100ba(lehet h olcsobban is) el lehet hozni......
Szeva!
Hogy is van a karbantartása a WR-nek?
Üzemórás? Olajcserék, szelepállítások milyen gyakran?
Ugyanazok a drága alkatrészek vannak benne, mint az YZ-ben?
van egy univerzális sportdobuk 2t re 12000pénz körül van. Gianelli, és csak csak átmérőt kell megadnod, sok méret van. Kimondottan racing végdob, utcára nem jó.. .itt németben..nálunk más a helyzet . én kipróbálnám. Nem tudom ,lehet fgok járni ottan, ha komolyan érdekel megoldhatunk talán egy példányt.18mm-32mm van a méretskála kettes osztással.Ha nem vitték volna el a KDXet, nekem tuti ez lenne rajta.
ha nagyon husky-zni akarsz evenx akkor nézzél ittkörül ez a német husky atyaúristen ember németországban !!! herr zupin
ő megvette a husky gyár raktárkészletét régebben hogy ne kelljen futkosnia egy dugóért
Aham sejtettük, hogy víz állhat a háttérben vagyis a blokkban de ez annyira fehér hogy nem akartuk elhinni.. És milyen olajat ajánlanátok ez egy 93-as Husqv.. Wr360. Thx zozee..
Az nem fájna? Jóvanna, érdeklődni lehet. Nemárt tudni, igy még olcsóbban kapok profi gépet totálkárosan. Engem nem érdekel, hogy a 60 le-s huskybol csak 30 paripa vágtázik.
Ezen nevetni fogsz, de többet elmegy a 200ftos dugó(márha vigyázol rá), mint a 30ezerforintos prox, vertex, mahle.(persze krossz motorokban értem)
Ebben viszont igazad van TELJESÍTMÉNYARÁNYOS!!!!
Kicsit leeshetnél a földre. Nem minden motort fonnak szimszonkerítésből...Apám sacc per kábe 200ft környékén kapja dugó a szimóhoz amúgy....Én meg anno 26ezerért a KDXhez
Hogy is van a karbantartása a WR-nek?
Üzemórás? Olajcserék, szelepállítások milyen gyakran?
Ugyanazok a drága alkatrészek vannak benne, mint az YZ-ben?
sztem ez a helyes
gute nacht!
utánna egy kis urlaub lesz
sör, pina,pálmafa
igaz német, de komoly cég
Tudna valaki mondani valami oldalt ahol sportkipuffogó végdobokat lehet nézni??? DT-re kellene. köszi
és a 97es?
ő megvette a husky gyár raktárkészletét régebben hogy ne kelljen futkosnia egy dugóért
97es husaberg az réginek számít??
Ebben viszont igazad van TELJESÍTMÉNYARÁNYOS!!!!
Régi huskihoz.
csak a blokk körül vannak hiányzó portékák amúgy a többi részét lehet javítgatni !