Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

voltam megnézni az rxet....kell új dugó,teleszkóp szimmeringek meg 1-2-3 apróság....magán célra nagyon megéri,eladásra nem. 100ba(lehet h olcsobban is) el lehet hozni......
Szeva!
Hogy is van a karbantartása a WR-nek?
Üzemórás? Olajcserék, szelepállítások milyen gyakran?
Ugyanazok a drága alkatrészek vannak benne, mint az YZ-ben?
szevasztok a motort kihagytátok a sorból az is fontos !!!
whisky, pina,pina,sör, pna,sör
sztem ez a helyes
gute nacht!
fű,pina,pina,pina,pina,pina
pina, sör, pálmafa
2-3 hétig még kábé
utánna egy kis urlaub lesz
sör, pina,pálmafa
Gondolkodom még rajta, azt nem tudom, hogy itthon forgalmaznak-e giannelli-t, ilyen árban jó lenne meddig maradsz még kint????
van egy univerzális sportdobuk 2t re 12000pénz körül van. Gianelli, és csak csak átmérőt kell megadnod, sok méret van. Kimondottan racing végdob, utcára nem jó.. .itt németben..nálunk más a helyzet . én kipróbálnám. Nem tudom ,lehet fgok járni ottan, ha komolyan érdekel megoldhatunk talán egy példányt.18mm-32mm van a méretskála kettes osztással.Ha nem vitték volna el a KDXet, nekem tuti ez lenne rajta.
Danke
www.goetz-motorsport.de
igaz német, de komoly cég
Sziasztok.
Tudna valaki mondani valami oldalt ahol sportkipuffogó végdobokat lehet nézni??? DT-re kellene. köszi
ez qva vicces volt akkor a 2005ös az régi?
és a 97es?
ami nem új
zoozee mi számít régi huskynak meg husabergnek???97es az régi??
ha nagyon husky-zni akarsz evenx akkor nézzél ittkörül ez a német husky atyaúristen ember németországban !!! herr zupin
ő megvette a husky gyár raktárkészletét régebben hogy ne kelljen futkosnia egy dugóért
Aham sejtettük, hogy víz állhat a háttérben vagyis a blokkban de ez annyira fehér hogy nem akartuk elhinni.. És milyen olajat ajánlanátok ez egy 93-as Husqv.. Wr360. Thx zozee..
Az nem fájna? Jóvanna, érdeklődni lehet. Nemárt tudni, igy még olcsóbban kapok profi gépet totálkárosan. Engem nem érdekel, hogy a 60 le-s huskybol csak 30 paripa vágtázik.
husaberg is beletartozik ebbe az alkatrsézhiányba??
97es husaberg az réginek számít??
Ezen nevetni fogsz, de többet elmegy a 200ftos dugó(márha vigyázol rá), mint a 30ezerforintos prox, vertex, mahle.(persze krossz motorokban értem)
Ebben viszont igazad van TELJESÍTMÉNYARÁNYOS!!!!
bontott portéka sem sok létezhet kis országunkban gondolom.....Mármint huskihoz...
Régi huskihoz.
az ár teljesítményarányos is
Kicsit leeshetnél a földre. Nem minden motort fonnak szimszonkerítésből...Apám sacc per kábe 200ft környékén kapja dugó a szimóhoz amúgy....Én meg anno 26ezerért a KDXhez
vagy egy váltófogaskerék vagy egy dekli ........
csak a blokk körül vannak hiányzó portékák amúgy a többi részét lehet javítgatni !
30 000 egy dugóért, miből van az és hány évig bírja ki? Vagy ez szereleéssel együtt van? Vegyetek Simót, abba csak 600 ft a dugó.