hjujj..
télleg jó lenne. Hirdetés agy email cím van ?
zoozee! ehhez már lenne alkatrész?ez szerintem már az új idők szele husky!
Nekem tetszik főleg 500kilóért.....Lehet össze tudnám hozni...
hja és műszakis? nem mindegy!!
a fene vigye el ez rohadtul megéri!!!!!!!!!!!!!! 2000res EVENX VEDD KI A BANKBÓL A PÉNzT! hát nem hiszem el,ha lenne rá jogsim meg lenne pénzem tuti megvenném
jövöre vége a sulinak, oszt onnantól kezdve kereső állampolgár leszek, az már más hogy nem találok majd semmit .
amint lesz időm normálisan melozni a hitelemet egyből le tudom törleszteni 3-4 honap alatt, és utánna jöhet a gyüjtögetés a motorra.
Na egy kérdés!
Úgy hallotam hogy az NGK gyertyát előszeretettel hamisítják! Most vettem egyet, és a multkorira anyi volt bevésve hogy BR9ES JAPAN,amit most vettem abba meg: BR9ES made is france....
Na most lehet mind2ő eredeti vagy az egyik átb...ás, azért kérdezem mert kicsit félek, egy ismerős mondta hogy egy Suzuki szalonba ahol szervizelnek is vettek NGK gyertyát, aztán jöttek visza az autoval hogy nem oké, és 2 hengerbe el volt már olvadva az elektroda a gyertyán! Persze ez autó de nem szeretnék így járni.
ja az fontos az olajra figyelni
alkatrész meg van hozzá de nem nagyon kell ha jó állapotút fogsz ki belőle és vigyázol rá nem nagyon kell hozzá sokminden!
az meg szép volna ha másra használná nem csak hobbyra
oké! tehát az olajra kell figyelni...
amugy csak hobbi ként használja földuton, meg igy össze vissza a pusztában meg a krosszpályán esetleg egye pár karikára.....
alkatrészellátás az jó ugye?
most dobtam fel egy zsír új elsőgumit mert csúszkált már az eleje kaptam egy defektet és nem akartam visszatenni a régi gumit ! mindjárt megyek kipróbálom remélem jó lett
üdv!
a rokon vett egy dr 650 -t, e-h tárcsás eléggé egyben van! mire figyeljen oda?
van e valami betegségük vagy valami? jo e az amotor hobbi szinten endurozgatni?
a dr-nél arra kell odafigyelni ,hogy hamar rá tudd melegíteni valami idegenre!
amúgy sérvet lehet tőle kapni mert nehéz,úgyhogy teletankolni se szabad és 45 paci csak de nem ez a legnagyobb baja !
figyelj oda a motorolajszintre mert motorozásonként deciket eszik meg belőle ! azt mindig nézze!!!!
igazi endúrózásra nem jó de terpen el lehet kirándulgatni vele ha ügyes vagy!
télleg jó lenne. Hirdetés agy email cím van ?
zoozee! ehhez már lenne alkatrész?ez szerintem már az új idők szele husky!
Nekem tetszik főleg 500kilóért.....Lehet össze tudnám hozni...
hja és műszakis? nem mindegy!!
amint lesz időm normálisan melozni a hitelemet egyből le tudom törleszteni 3-4 honap alatt, és utánna jöhet a gyüjtögetés a motorra.
Itt van egy, elég izmosan néz ki
Zoz, mennyi is volt koszt of jor huszki"s rekonsztráksön?
csak azt a france knál gyártyák anyi.
meg talán egy kicsit gyengébb a minősege, de ez csak saját tapasztalat.
zooze
amit az anyagiak ugy engedik és találok te 610 ből rendszámosat biztos hog ymegveszem. hihetetlen jókis moci én nagyon szeretem.
Úgy hallotam hogy az NGK gyertyát előszeretettel hamisítják! Most vettem egyet, és a multkorira anyi volt bevésve hogy BR9ES JAPAN,amit most vettem abba meg: BR9ES made is france....
Na most lehet mind2ő eredeti vagy az egyik átb...ás, azért kérdezem mert kicsit félek, egy ismerős mondta hogy egy Suzuki szalonba ahol szervizelnek is vettek NGK gyertyát, aztán jöttek visza az autoval hogy nem oké, és 2 hengerbe el volt már olvadva az elektroda a gyertyán! Persze ez autó de nem szeretnék így járni.
alkatrész meg van hozzá de nem nagyon kell ha jó állapotút fogsz ki belőle és vigyázol rá nem nagyon kell hozzá sokminden!
az meg szép volna ha másra használná nem csak hobbyra
hajdanában eccer rég
amugy csak hobbi ként használja földuton, meg igy össze vissza a pusztában meg a krosszpályán esetleg egye pár karikára.....
alkatrészellátás az jó ugye?
a rokon vett egy dr 650 -t, e-h tárcsás eléggé egyben van! mire figyeljen oda?
van e valami betegségük vagy valami? jo e az amotor hobbi szinten endurozgatni?
a dr-nél arra kell odafigyelni ,hogy hamar rá tudd melegíteni valami idegenre!
amúgy sérvet lehet tőle kapni mert nehéz,úgyhogy teletankolni se szabad és 45 paci csak de nem ez a legnagyobb baja !
figyelj oda a motorolajszintre mert motorozásonként deciket eszik meg belőle ! azt mindig nézze!!!!
igazi endúrózásra nem jó de terpen el lehet kirándulgatni vele ha ügyes vagy!
az a sárga dr kibaszotttúl undoríííítóóóó