Yakomoto Bt
Pécs, Komlói út 229
72/238-994, 20/9806-377
Tarjáni Bontó
34/572-032
Lakihegyi Bontó
2310 Lakihegy, Rádió utca 51
24/475-383
NV Motor
Kistarcsa, Rózsa utca 1.
28/471-350
Csetény motorbontó
70/2055754
twin motornak
74-431067 es 20-9629446
Ehh, bocs a hoszuságért, de enyit találtam hirtelen, az elsőt ajánlom, szerintem kapásbol tud segíteni, Vértestolnai Gróf, nem tudom minek hivják, de kimondottan DT-vel foglalkozik...
helló
Ismertek olyan bontókat, ahol yamaha alkatrészekkel foglalkoznak??? Első, hátsó felnire lenne szükségem a DT-hez, amire a cross gumikat tudnám rakni. Köszi
szevasztok mindenkinek! abban kérnék segítséget, hogy ha valaki tud törött, bontott 250-es suzuki burgmant 2001/hátul merci lámpás he-he/ alkatrésznek olyat aminek blokkja megvan szóljon be az endúrócrossba legyenszíves! ami érdekelne henger+dugó+hengerfej esetleg főtengely. köszi
szeptembertől nyomom ujra a zsemberyt-
most egy egészen más melohelyen dolgozok, a balesetnek a hiteljeit hogy tudjam törleszteni.
és a napi 14-16 ora melo utánn kurvára nincs erőm már netezni.
most per pill van egy kis gyerek mocim amit állatkodni vettem de nem széthajtásra.. mint a stdandar é és van egy robcsim
nos nem az a lényeg h mi volt előtte hanem h h tudsz
h értesz hozzá és van e merszed hozzá és pénz pénz pénz....
mentem már 450 es ktm sm el ütös a kis gép csak nekem kicsit kemény volt a futoműve... ( én 60 a srác meg 90 kg) na de mind1 nem mux pont az első helyen végezni csak az volna a lényege h egyrész egy jo buli másrészt a motor és ami a nagy gond a pénz pénz pénz.....
csak tagnap kb fél miliot költöttünk a potkocsi felgumizására de neked ez isemrős hát te is kamionos vagy
de én meg most gyütem meg
.
nekem is volt fasza titánum casoi orám, csak apróbb baleset érte, és azót anincs szivem mégeygcerr kiadni érte 55.000 huf ot, tehát marad a napra nézésées teoria.
szép én astronos vagyok ballagásra kaptam 1et(15volt)és fater leejtette és szétesett a számlapja úgyhogy most kaki de elméletileg hoznak rá másikat(analóg de stopperes meg minden eszem-faszom naon komoly én is imádom az órákat de csakis a normális fémszíjjas férfiórákat nem az ilyen szar műanyag belebüdösödik a csukód órákat.)
el mert zárónap van, és bizsereg mindenük....bár lehet én is elmennék a helyükben
vaalki adjon értelmes magyarázatot:
pl: SUZuKI DRZ eladó. bla bla bla
ára 1000000 forint vagy hitelátválalással 200000 kezdőrészlet és 72*18000
(lehet nem valós, de nem is ez a lényeg)
most én ezt h a kutyaszőrbe tudom megvenni, és rám is vonatkozik ez az ajánlat ugyanugy mint kisjánosra és nagyistvánra? Meg milyen melléköltségekkel jár?
nem akarlak fikázni gerle de milyen motorod van sinyó?ez olyan mintha én az rxem után elmennék szupermotyó versenyzőnek mit akarsz te ott?valszinű 18év felett lehet csak akadályoznád a versenyt
ez csak az én véleményem és nem akartalak +bántani
"elfogyott" attól függ mire.. motorra tuti
ha másrol volna szó nem motorrol.. akokr már csapna is fater a lovakközé.. de ugy van vele h a motor az csak pénzkidobásos hobby
na ja az is egy bibi... és nem elsz második évad?
nincs most igazán útépités ahol szerzödve vagyunk vagyis a haver cége... de jövöre elvileg lesz...
az M5- az jo volt volt belőle kess.... csak elfogyott
tarja=Tarján...
tarja 06204271314
vmotor 209255-645
Burmi használtalkatrészek
Csömör, Ady E. 18.
30/9510-644
Habi&Habi Kft.
1211 Bp. Védgát utca 43.
425-74-26
Motorbontó, Jánoshalma
Kápolna utca 75
30/9643-532
Horváth Motor, Polgárdi bontó
Polgárdi, 7-es főút mellett
20/9450-610
Twin Motor
Kakasd, Ifjúság 538
74/431-269
Majosházi bontó
bontó : 24/486-129
spoiler : 24/486-122
Yakomoto Bt
Pécs, Komlói út 229
72/238-994, 20/9806-377
Tarjáni Bontó
34/572-032
Lakihegyi Bontó
2310 Lakihegy, Rádió utca 51
24/475-383
NV Motor
Kistarcsa, Rózsa utca 1.
28/471-350
Csetény motorbontó
70/2055754
twin motornak
74-431067 es 20-9629446
Ehh, bocs a hoszuságért, de enyit találtam hirtelen, az elsőt ajánlom, szerintem kapásbol tud segíteni, Vértestolnai Gróf, nem tudom minek hivják, de kimondottan DT-vel foglalkozik...
Ismertek olyan bontókat, ahol yamaha alkatrészekkel foglalkoznak??? Első, hátsó felnire lenne szükségem a DT-hez, amire a cross gumikat tudnám rakni. Köszi
ya néztem a képeket, ahoz még volt erőm néha hogy viszalapozzak, de irni már nem.
ugyes volt az emberünk az biztos szépen elintézte a kis dögöt.
most egy egészen más melohelyen dolgozok, a balesetnek a hiteljeit hogy tudjam törleszteni.
és a napi 14-16 ora melo utánn kurvára nincs erőm már netezni.
nos nem az a lényeg h mi volt előtte hanem h h tudsz
h értesz hozzá és van e merszed hozzá és pénz pénz pénz....
mentem már 450 es ktm sm el ütös a kis gép csak nekem kicsit kemény volt a futoműve... ( én 60 a srác meg 90 kg) na de mind1 nem mux pont az első helyen végezni csak az volna a lényege h egyrész egy jo buli másrészt a motor és ami a nagy gond a pénz pénz pénz.....
csak tagnap kb fél miliot költöttünk a potkocsi felgumizására de neked ez isemrős hát te is kamionos vagy
te még élsz azt hittem egész nap ktmeket szerelsz és már csak 90éves korodra lesz időd fórumozni
nyomod még zsemberynél? jó ott ?
.
nekem is volt fasza titánum casoi orám, csak apróbb baleset érte, és azót anincs szivem mégeygcerr kiadni érte 55.000 huf ot, tehát marad a napra nézésées teoria.
vaalki adjon értelmes magyarázatot:
pl: SUZuKI DRZ eladó. bla bla bla
ára 1000000 forint vagy hitelátválalással 200000 kezdőrészlet és 72*18000
(lehet nem valós, de nem is ez a lényeg)
most én ezt h a kutyaszőrbe tudom megvenni, és rám is vonatkozik ez az ajánlat ugyanugy mint kisjánosra és nagyistvánra? Meg milyen melléköltségekkel jár?
ez csak az én véleményem és nem akartalak +bántani
faisst itt ugye a végsebességre gondoltál
enyém 145-öt megy
amúgy amire gondoltál megoldható
de a hajtókar és a power amit még nem tudunk azzal mi a zsír? tudsz már valamit ?
sokat tudsz nem vagy strucc?
ha másrol volna szó nem motorrol.. akokr már csapna is fater a lovakközé.. de ugy van vele h a motor az csak pénzkidobásos hobby
nincs most igazán útépités ahol szerzödve vagyunk vagyis a haver cége... de jövöre elvileg lesz...
az M5- az jo volt volt belőle kess.... csak elfogyott