ma végre elszántam magam hogy megnézzel a blokkomat hogy mi hogy mennyire baszódott szét
majd baszok be képeket délután hogy mi hogy néz ki
vagyis csak este mert kb 3-4 körül állok neki szerelni
csaooo
ha nekem nem tetszik akkor szólok neked. amúgy ez az csak 16.-ig érvényes,utána 240 a motor csak kell a srácnak pénz. lehet h vmi tré van vele,de EL KELLL MENNI MEGNÉZNI!
hehe,kösz majd megoldom. amúgy eladásra fog menni szentem ha télleg jó,ill ami jobb rajta mint az enyémen az átpakolom HA megveszem.majd lassacskán hívom a srácot.
Hy.Karácsonyra ha mindne jol megy,akkor lesz olyan 700 ropim mocira,(egész nyár dolgozással megy el)
de ugy mint evenx-nek nekem is csak papiros moci kell és csak 125-ös.Kérdés,szerintetek megérné vennem,egy olyan mocit ami 700-750be kerül és fiatal(pl:2003-2004)nálam ezeket a feltételeket a KTM EXC 125 elégiti ki ,és használnám olyan 19éves koromig,aztán valami nagy,vagy inkáb vegyek 200-300ért valami öregebb endurot,ebben az esetben Gilre Rc 125 és Aprilia Rx 125 esne a választás. És gyüjtsek egy nagyra??
itt vagyok csak még sokáig dolgoztam mert szereltem egy husqvarnát is meg az én cr hűtőm is majdnem a helyére került !
úgyhogy tele is lett a tököm mára a kutyaszar motorokkal ezért holnap elszakítom a gázbowdent valamin !
tényleg áll a burgman dugattyúja! 300 db csavart, bolhát meg patentet szedtem ki belőle mire megláttam a blokkját a szarnak ez 20.000 be kerül bácsinak mire csak a bundája össze lesz téve ! azt hittem leszopom magam
végre dob max 15-25 km/h-t alul jobban fog menni,de csak ha fullos,szal inkább 125ös motor...mer kell 19es karbi minimum,80as henger,tuning rezó,membrán,esetleg erősebb kuplung szal ez kb 100, vagy több alatta semmi képp.
majd baszok be képeket délután hogy mi hogy néz ki
vagyis csak este mert kb 3-4 körül állok neki szerelni
csaooo