Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

wááá nemrég jöttem egy "kis"körból sx el...
de jó volt...
tlrközépig érő iszap a dunaparton..nincs annál jobbm int amikot 10 méter magasba baszom fel a sarat
Nehéz az endurós dóga
2000-es 250-es tuning kipufogóval (bazz így majdnem XR szintű hangja van csak magasabb) és iszonyat jó szinte szalon állapotban van.
Majd teszek fel 1-2 képet azt meglátjátok tényleg zsírul néz ki!

Különben zoozee ha nem túl nagy kérés olyat lehetne hogy 2000-től az YZ125-ösökről nyomassad a képeket? (2006-os nem muszáj mert a 2006os katalógus nekem is megvan)
wááá most jöttem meg 1 jó kis körből...istencsászár kurva jó ez az rx wááááááááááá olyanokat csinál...hú előző sehol nem volt hozzá. meg a rugózása is jobb olyan kellemesen jön kerékre meg minden és könnyebnek érzem az elejét mint az előzőnek ,de ez valszeg azért van mert nem kell ráncigálni hanem jön gázból imááááááááádom 14/49es áttétel rulz
ja,igaz.ezzel ugyis minden mocit alázok,kivéve a 100 lós drz-t
legyen már elég neked a saját orion pitbájkod
köszi
nekem még ezek kénének:
96 os xt 600
99" CR500
husqvarna TE610 96"
husky TE610 2006"
Mien KLX etek van ?
250es, hanyas évjárat?
ja 5ig vagyok még
nem leszek 14.éig úgyhogy teleírni a fórumot h annyit kelljen visszaolvasnom amennyit nem is tok 9napig leszek az annyi mind 25-fektetett8as oldal
ja kösz végül nem szedtem szét mert akkor különolajzáshoz is hozzá kellett volna nyúlnom és ahhoz nem volt kedvem...ahol a benzincső rámegy a csapra ott van 1 kis lyuk,de nem ereszt benzint,ott tud falsot szívni? majd kicserélem
Mindenkinek 1 moci, na jó most pluszban ottvan az XR de eladósorban van....
üdv!
wá a klx 250 94 ben 570péz mopst meg ha megvennéd meg gyártanákis adnák vagy 1,3 gurigáért.....
Még KLXetek is van?
Tiszta motorgyár!
Hi!

Kertvárosba csak a "cross" pályához volt szerencsém, a szeméttelepen csak az idei enduróverseny alkalmából voltam kinnt. A cross speciál szakasz nem volt semmi

A motorok alapból Csolnokon vannak a nagyszülőknél és onnan kb 1km a pálya oda lábbal visszük le őket. (ha néha máshova megyünk meg már kertvárosba is kisteherautóval szoktuk vinni őket) Frankón befér az YZ a KLX és a hugom PW80-asa.

Kösz a lehetőséget, egyenlőre nem élek vele de kitudja egyszer lehet kimerészkedek az erdőba is
köszönjük a hasznos információkat.
Én is lépek lassan, mert MOFA Race lesz, zoozee te tudod miről van szó.Megpróbálok minél több és jobb vicces képet csinálni a versenyhangulatról. minden jót mindenkinek, igazi endurós idő van: 20fok és friss eső után..MINDENKI nyeregbe!
üdv
na megyek egykerekezni!!! tényleg mennyi az idő
még mindig 1994- ből az összes dr 350 suzuki
nem tudom kinek melyik kellett de elkezdtem bescannelni a cuccot most a 94-eseket nyomtam
az órákról meg mindent fogtok tudni szerintem főleg ha ilyen gyorsan szereztek nekem !!!
volt ilyen is akkor erre is azt hitték itt a világ vége!!!
ez már a hard enduró terep arrafelé!! ezt akarják nálunk is bevezetni ill. kivezetni a motorosokat az aszfaltra és ott elütik őket kocsival a q..anyjukat!!!
Köszönöm szépen Zoozee a hasznos infokat. Nem értem a mai világban ,kinek akarják elhihetni, hogy egy 200kilós bálna csodákat művel terepen.
Bár tudod itt németorságban az enduró tényleg ez. Itt minden földút, ami még földút, mert minden hegyi út a képeken lévőhöz hasonlóan zúzott kövel van betakarva, nehogy szegény népnek terepjáróval kelljen járni, még corvettel is felmész a legmagasabb hegyre . Szóval minden út, ami nem betonút ki van téve egy gyönyörű tábla: kerek alakú, és fehér a közepe. A szélén egy gyönyörű piros csík terebélyesedik körös körül. benne egy gyönyörű szép AUTÓ és MOTOR. Magyarul mehetsz gyalog, és biciklivel.Hja meg traktorral ha éppen arra van a földed
tehát itt az enduró abból áll, hogy széles kíváló minőségűutakon minél csendesebb!!!! kipufogóval totyorásszál, mert mindenhol tartják a sebeség korlátokat. És elmondhatod magadról: Endurós vagyok
jajj bocs elfelejtettem
szia schüll!
most már ismerjük egymást ,én a fürdő kanyarban lakom a fekete sas mellett!
gondoltam, hogy ott van lefényképezve az xr. amúgy ha van kedved eljöhetsz majd egy körre ha kíváncsi vagy az endúrózásra vagy faterod is jöhet amíg van 2 motorotok!
kertvárosba szoktál menni a szeméttelepnél levő pályára /bágerba/??
vagy csak retek utcát próbáltad még?
amúgy mivel mész ki csolnokra utánfutóval vagy lábon ?milyen sűrűn nyomod?
evenx azért jól állt a bmw-nek a széles utakon kívül/elfért a boxer szutyok/ , hogy egy promo racer seriával ment ki az erzberg rodeora /annyit jelent , hogy titánból van még a benzin is meg két motor lóerejét pakolták be egybe és ami még fontos rárakták a jó pilótákat/ ők rigával bealáztak volna minket /
cristian pfeiffer a gyengébb is /endúrótekintetben/ jól motorozik meg többszörös streetfighter világbajnok meg stuntrider stb. gyerekkorában meg kómárral már háztetőkön motorozott ! /a másikról nem is beszélek mert az bekötött szemmel agyonveri hátrafelé ülve a magyar válogatottat!

amúgy idenézz mit találtam neked használtmotorteszt gyanánt!