csak supermoto..
de kicsit utánanléztem
és ugy van hogy
199ezer forintot befizecc kapsz a motort
egy évig fizetik a versenyzésedet
neked a szervizt kell fizetni
és egy évig fizetik helyetted a részletfizetést
és egy év után tiéd a motor de tovább kell fizetned a részleteket...
megéri...szerintem
supermotora vonatkozik vagy mehetek endúróversenyen is akkor is él az ajánlatuk vagy ???
mert már indulok is érte azon nyomba és megyek endúrózni mint az állat! amúgy is nem egy rossz motor a husaberg csak nekem az 550 lenne a királyság
halottátok az uj akciót a husabergnél??
befizecc 2kilót és kapsz egy vadonat uj motort 450est
aztán egy évet kell versenyezned 50%kedvezményt kapsz gumiból meg olajból
év végére kb 350 400ra jön ki és megkapod a motort amivel versenyeztél
szal 400ból van egy zsír motorod!!!
Az osztrák Drift Magazin hasábjain találtam erre a kis csemegére, amihez hasonlót bevallom eddig nem láttam. Pontosabban már igen, mert ez a motor már ki volt állítva a bécsi motorkiállításon is idén. Igaz akkor még csak a decor illetve a dupla kipufogó volt meg a motoron.
Az osztrák Husaberg dealer egy nagyot szeretett volna alkotni, az amúgy is erős 650-esből. Először is alkotott egy dupla kipufogót, ami nagyon szépen mutat. Kissé egyszerűbben oldotta meg, mint anno a mi Szilágyi Zoli szerelőnk 2004-ben, de tény, hogy szép lett. Át kellett hozzá alakítani az akkumulátor helyét, és a gáztartályt a hátsó rugóstagnál, illetve meg kellett oldani a felfüggesztéseket a hátsó váznyulványon. Sajnos a sógoréknál kötelező a TUV-nek megfelelni, de azért így is adott a lóerőknek már maga a rendszer is.
Aztán jön a lényeg. 750ccm hengerűrtartalom! Megváltoztatták a vezérlést, a hengerfejet és a főtengelyt. Nem lehetett egy egyszerű munka. A Drift Magazin szerint a fékpadon nem kevesebb mint 92LE teljesített a motor!
Természetesen még ez sem volt elég, hiszen a küllemnek is változtatni akartak. Csillogós hátsóidomot és airbrush technikával fújt idomok díszítik a motort minden oldalról. Már csak én hiányzom róla, hogy kipróbáljam.....
unokatesómnak csinált a papája,de már az enyém is.vagyis akor is gy volt közösbe,csak akor nem használtam.most már igen.mi csak ugy szerelgetjuk amit tudunk.
itt nem esik de kibasz hideg van és fuj a szél egy cseppett... endurós az idő
hallom is ahogy egy pár ember marja neki amarra...
bazz a rokon behányt a szobámba kb 2 liternek megfelelő mennyiséget wáá
telizabálta magát nagynéném névnapi kertipartiján aztán este elmentünk a haverokkal megivott 3 házi páleszt nem is látszott rajta semi csak amikor lefekütt aludni rá egy 10 percre boa
de álmában hányt az tuti rohatt pálinka szagút nyomott ble alig tuttam aludni most a redőny felhuzva ablak kinyitva a vödör és a gumikesztyű meg egy lapát bekészitve és majd feltakaritja ja és persze törlökendő az a papir
morgen!
annyira szakad az eső ,hogy nem is tudom..............................................
nemhogy elállna, rájön egyre vadabbul zuhog a q..anyját nekije!
nagyon mérges zoozee
mérgemben meg is nézem mennyi az idő jut eszembe órám sincs még
sajna semmi csak maga a motor
Friss szerzemény a kicsike
Különben ma bevolt tervezve a reggeli motorozás 7-kor már a pályán voltunk és néztük ahogy esik a qrva eső. Ennek köszönhetően a pálya egyenlő a takonnyal és még mindig esik-esik és esik....
ez kell bazz