nah új gyertyával még mindig fönt áll a hiba már ha ez hiba...de nem hiszem...csak akkor csinálja ha nyelezem,ha nagyon kicsit visszaveszem akkor nem para. szal lehet h gyújtás le van folytva,vagy karbi...de inkább a gyújtás folytása lehet szentem
na szevasztok!
mi ez a pangás ? megyek tescóba hozzak valamit?
mennyit eszik egy ilyen aprilia ?
van már óra ????
ha nem szereztek nekem órát akkor hujjj.......de mérges leszek!!
kéne motorozni is jut eszembe !
majd jövök addig legyen ugró óra!
cagiva tegnap óta nem az enyém....(nem vagyok motornepper! köcsögök ) rieju még meg van,de nem szégyenlem jó kis 50es. hogy őszinte legyek 50esre sincs jogsim.... 2 hét múlva kezdem az A1et.
mellékelek 1-2 képet....és nem vagyok motornepper ez télleg sokáig meg lesz,elég nekem(egyelőre) az errriksz ) 1-2. kép a ráégetett design 3-dráááágaszág 4-blokk
nah cseréltem gyertyát,kompressziót nem mértem mert nem találtam a mérőt....de amúgy kinyit a power telejsen meg is lódul csak utána elveszi a kraftot és azt akarja h váltsak...levan szabályozva a gyújtás szentem
-hallagatom(olvasom).......csiga....wuk???? ...van még valami.....
mert akkor át lehetne keresztelni a topikot.......mutogatós topikra.....vagy.....visszatérűnk a
ENDUROCROSS......eredetíségéhet......magyarán a motorokhoz...???
vagy még akartok sárral dobálozni.....mert ha igen szoljatok.....elővehetem én is a formám????
...hmm... a rendőrős story-ra meg csak annyit.......egy gyerek vett egy ujj gsx-r t...és átszabta a renszámtáblát......kérdeszte hogy lesz -e baja......én meg montam neki ...hogy csak huzza a gázt.....(ez elég evídens)....de mindegy.....miután mindenki leoltott hogy egy prímítív állat vagyok....(persze)...de mindegy ....én erre kőzőltem...hogy nem értik a viccet.....ez persze magyarázkodás volt... ....ja
és csiga....""figyelllek""....ha jól emlékszem ezt írta...
...erről ennyit....huu ...nagy story!!!!!!!!!...igy legaláb mindenki tudja..
...figyelj TE ZSENI....te nekem csak ne magyaráz.....aki nem tudta meggűlőnbőztettni a vastankot a műanyagtól......ha jól emlékszem a haverod monta meg mert magadtól nem tuddtad.......
a hidrotőkékről meg csak annyit....
"a négy űtemű otto(és dizel) motrok ujjab generáciojánál alkalmazzák a hidrotőkéket a szelepek renszeres (gépjárműnél 30000 km) állítása helyet....ami a szelephézagot hívatott kikűszőbőlni......az olaj véget megkeményedig......
amikor elbaszodik a hídrotőke lehet hallani a kopácsolást .......ahogy a szelepek kopognak.....de sokszor csak az olaj viszkozítása nem megfelelő.......
a pogácsa egy ...más konstrukcio........de azis ezt a célt szólgálja...."
na arra adjál válasz ...ennek meik része nem helytáló ..ugyanis én ezt írtam....
de mindegy ...nem akarok itt veszekedni.....tiszta vicc......ha valami bajod van keres meg.....
ja és ha jól tudom ...te keztél el engem kostólgatni....és nem én téged.....
bocs hogy off topik vagyok de kéne ilyen óra !! köszi a segítséget előre is
na megyek aludni majd holnap folyt.köv. szia jó éjt mindenkinek! bis morgen
mi ez a pangás ? megyek tescóba hozzak valamit?
mennyit eszik egy ilyen aprilia ?
van már óra ????
ha nem szereztek nekem órát akkor hujjj.......de mérges leszek!!
kéne motorozni is jut eszembe !
majd jövök addig legyen ugró óra!
mien furcsa, a riejut nem tetted fel az adatlapra mármint képként
jogsid is van hozzá?vagy a rendszám csak dísz?
mutass pár képet
-hallagatom(olvasom).......csiga....wuk???? ...van még valami.....
mert akkor át lehetne keresztelni a topikot.......mutogatós topikra.....vagy.....visszatérűnk a
ENDUROCROSS......eredetíségéhet......magyarán a motorokhoz...???
vagy még akartok sárral dobálozni.....mert ha igen szoljatok.....elővehetem én is a formám????
és csiga....""figyelllek""....ha jól emlékszem ezt írta...
...erről ennyit....huu ...nagy story!!!!!!!!!...igy legaláb mindenki tudja..
a hidrotőkékről meg csak annyit....
"a négy űtemű otto(és dizel) motrok ujjab generáciojánál alkalmazzák a hidrotőkéket a szelepek renszeres (gépjárműnél 30000 km) állítása helyet....ami a szelephézagot hívatott kikűszőbőlni......az olaj véget megkeményedig......
amikor elbaszodik a hídrotőke lehet hallani a kopácsolást .......ahogy a szelepek kopognak.....de sokszor csak az olaj viszkozítása nem megfelelő.......
a pogácsa egy ...más konstrukcio........de azis ezt a célt szólgálja...."
na arra adjál válasz ...ennek meik része nem helytáló ..ugyanis én ezt írtam....
de mindegy ...nem akarok itt veszekedni.....tiszta vicc......ha valami bajod van keres meg.....
ja és ha jól tudom ...te keztél el engem kostólgatni....és nem én téged.....
de mindegy....hadjuk.....leszarom...
na megyek aludni majd holnap folyt.köv. szia jó éjt mindenkinek! bis morgen
ha egy a márka persze..