wukk írja husky-ról illetve hogy milyen kimagyarázkodó
"sőt olyanra is emlékszem amikor rendőrt szopogatott mikor rászóltak a gyorshajtás.....topikba"
íííííííííígen most ahogy olvastam mit csinált husky még abban a pillanatban nem , de 5 perc múlva villámként vágott be az agyamba miről is beszélsz wukk! emlékszem hát lehet ezt felejteni "sőt olyanra is emlékszem amikor rendőrt szopogatott mikor rászóltak a gyorshajtás.....topikba"
hát ezt én is olvastam sőt reagáltam is rá azt hiszem azt írtam neki , hogy figyellek husky itt menőzik ott meg nyálaz a yardoknak mikor rászólnak mert ott is valami menőzéssel nyitott hogy szopatja őket aztán pál fordult és mondta a véletlent tényleg jó kis megmagyarázás volt
még gondoltam is nagy enduros lehet az ilyen
amúgy bocs husky de nem a hátad mögött mondtuk meg az igazat amúgy lehetsz te jó csávó is talán
meg lehet tudsz motorozni is
de felejtsük el ez már régi sztori de nagy
szia riga
végre valaki megértette mit írtam mert ez a standar gyerek se tud olvasni vagy nem érti az biztos!
csak beidézgeti amit nem ért és hüjéz meg minden pedig..........ő is érthetné hiszen magyarul írtam
elmondom standar ha értenéd amit olvasol az jött volna le neked hogy husky kimagyarázkodási technikáját
alkalmazta wukk! mert husky szokta hogy nem gondoljátok hogy én a szupermotoros ilyet írnék , meg véletlen, meg nem is én...........stb
egy példát ragadtam ki a hidrotőkét de két óra alatt már a negyediket találom ami husky szájából hangzott el , sőt olyanra is emlékszem amikor rendőrt szopogatott mikor rászóltak a gyorshajtás.....topikba
én ezt fogom csokorbaszedni amíg zoozee meg best of ot csinál
Zoozee mondj nekem vmit okosat.....a problémám az hogy nem pörög eléggé az rx vagyis nem tom,power után meghal,mintha még hideg lenne,pedig nem az (ill lehet de a régit nem kellett ennyit melengetni)power elkezd nyitni és utána nem pörög hanem mintha elmenne a gyújtás...lehet h szar a gyertya? vagy leszabályoz a gyújtás?
csátok!
komoly vagy vukk szegény huskyt jól megtaláltad a hidrotőkés magyarázkodásával
te csak ne használd a "husky féle kimagyarázkodási technikát "mert jogvédett azt csak husky alkalmazza
be fog perelni
inkább vidd el fényképészhez a drz-t
jók a hondák jöhetnek a 250 esek.........................ktm..............yamik.......... .............stb........stb...................
elmondom tegnap óta nincs egy motorom se üres a garage
írjatok még sokat mert jó olvasni a vukk humorbonbonjait /ezért már lemondtam a ludas matyit is/
sztem nem,mert nézd meg a hátulját,televan nyomatva matricával.. meg nincs rajta ufo matrica a hűtő meleltt.de sztem kero88 már régen eladta a RX-et.vagy nemtom.majd jön ,,Gyuri" aztán elmondja
xlzx
amúgy meg , hogyne változtak volna a hondák még a képeken is látszik
ezt onnan tudom mert megvannak az újabb katalógusok és ott írják hogy miket változtattak minden évbe rajtuk
de tényleg szépek lettek a végére
szeva
mi van tönkrement a topik?
bocs husky arra nem emlékeztem hogy ki írta először de te írtad utoljára és nem is gondoltam át azért mert te szoktál ilyen hüjeségeket írni hidrotőkék meg ilyenek amiket utána visszaszívsz mikor rádszól valaki okosabb !
de mondtam már hogy bocs
amúgy zoozee csinálja a best of topikot biztosan benne leszel
a 700 as hengereddel ami persze 150 ló lesz
szerintem én is benne leszek
a drz fényképről annyit hogy nincs még gépem ,és most mit csináljak vigyem el fényképészhez a motrot??
azokat régen hogy 100 ló a drz meg.... viccből írtam....meg nem úgy gondoltam....nem is én voltam...pont azért írtam...... sőt véletlen volt....nem gondoljátok rólam a legszuperebb motorosról hogy ilyet komolyan írnék....stb.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!
azt most hogy bemutattam milyen a "husky féle védekezés és kimagyarázó technika " egyidejűleg ugyanezzel a technikával határozottan cáfolom is hogy én ilyet írtam volna valaha hogy 100 ló a drz!
biztos a szemetek rossz meg mindenki hüje csak én vagyok okos látszatát keltve búcsúzik wukk
amúgy zoozee komoly a honda múzeum köszi
"sőt olyanra is emlékszem amikor rendőrt szopogatott mikor rászóltak a gyorshajtás.....topikba"
íííííííííígen most ahogy olvastam mit csinált husky még abban a pillanatban nem , de 5 perc múlva villámként vágott be az agyamba miről is beszélsz wukk! emlékszem hát lehet ezt felejteni
hát ezt én is olvastam sőt reagáltam is rá azt hiszem azt írtam neki , hogy figyellek husky itt menőzik ott meg nyálaz a yardoknak mikor rászólnak mert ott is valami menőzéssel nyitott hogy szopatja őket aztán pál fordult és mondta a véletlent tényleg jó kis megmagyarázás volt
még gondoltam is nagy enduros lehet az ilyen
amúgy bocs husky de nem a hátad mögött mondtuk meg az igazat amúgy lehetsz te jó csávó is talán
meg lehet tudsz motorozni is
de felejtsük el ez már régi sztori de nagy