Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jaja, önindítós ráadásul a lendkerékre van ráhúzva a fogaskerég, amit meghajt az önindító.
A szerelőm azt mondta, 50 misuért tud egyet (félár, állítólag) na mind1. Megbízok benne csak nem akar lehúzni, de ez azért sok, szerintem. De ez van!
Ha még tudtok valami hasznosat mondani, ja, meg főleg bíztatót akkor nagyon szívesen várom!
Köszi szépen srácok!
juujj,bocs nem ezt akartam
na mivan emberek.mindenki punnyad,alszik,dolgozik,aloházik,kuplung nélkül vált,drz-zik?
16 vagy és a xántusba jársz?

TEGNAP ESTE 10KOR ÉPSÉGBEN HAZAÉRT APÁM AZ RXSZEL jó meg minden,azt monjda h szente az 1est nehezen veszi néha,de bivalyabb mint ami volt. amit meg én is látok, az első teló nagyon puha,szal szezon végén szentem kap töményebb olajat amúgy gyönyörű rendes képet majd mellékelek ha lesz fényképező....majd délután
www.parilla.hu itt jó matricák vannak, olcsón. Keress rajta
...te hogy nyomjam az orrodba .......TEbeszélsz......
odas....hogy kínőttemagát valaki........... ........wukk ...ne izélj!!!

sose felejts.......100 LE vastankos....DR-z...HYPER-SUPER HARD enduro
..amíről sose látunk képet
Császtok!Segitsetek már nekem felmatricázni a gépemet mert sehol nem találok jo matricákat vagy valami cimet!Vagy küldjetek valami jo képet amiröl le tudná koppintani a matricát!Itt a motorom!Kössz elöre is!
A motorom most már sztem is 91-es de a felnibe és a fékcsőbe tényleg 1992 van ütve, beszéltem a volt tulajjal aki apám egyik legjobb haverja és azt mondta hogy minden gyári rajta, nem hazudna mert nem olyan fazon és nem is érdeke hisz tudja hogy imádom a kicsikét. Hgs kipuff rendszer van rajta,meg kapott egy membránt+hibátlan a belseje hiszen soha nem vártuk meg hogy megálljon hanem időben leszervizeltük, véleménye szerint azért ilyen erős(47 éve motorozik,endúrózik,krosszozikés még most62évesen versenyszerűen szupermotozik). sztem is 91es,de ha megnézed a képeimet és kinagyítgatod akkor lehet látni hogy optikailag is kurva szép.....kösz az infókat zoozee, penge csávó vagy............
még rakhatnál be sokat(zoozee)
mármint ilyen infósat.az xt600 94esről, az xt600 96 osról , a cr500ról,a kx500ról,a huskyte610-ről,meg még pár darabról
de nem feltétlen kell leragadni a kawánál, lehet RX is...
Szóval beszéljünk általános egy 125ös, poweres kétütemű enduróról!
Ráérős faxa gyerek vagy
Érdekelne, a már ennyire ráérsz, egy kdx-et mimt mondjuk az enyémet, mennyire tudnád megtuningolni?
Részletes érdekelnének a dolgok, ha már ráérsz
Boccs Wukk , természetesen 2ütemet akartam írni, és télleg azt hittem hogy komolyan kérdezed!
02-06ig nem változott?
amúgy fasza gyerek vagyok??? teccik a honda múzeum???
ez volt a honda cr 125 81-től napjainkig ! és ez még csak a honda meg csak a 125!
azért nem telt el hiába a 25 év! fejlődött évről évre talán mégis fontos az évjárat!!!!!!!!!
03...04...05....06
97...98...99...2000...01...02
91...92...93...94....95.....96
86...87...88...89...90
1981... 82... 83... 84... 85 honda cr 125
ne foglalkozz amúgy vele mert ezenkívül még a fékcsőbe van szám
de tankot meg ilyeneket senki nem cserél mert többe kerül a leves mint a hús !
még az első féktárcsa is a hátradőlő hosszúkás nyújtott furatú a 92-esen meg kerek lukak vannak rajta!

amúgy motorkatalógusból szkenneltem de még most keresek egy tuti honda leírást csak az fekete fehér
amúgy nézzed meg a felnid és ha eredeti akkor mindkettőbe 90 nek kell lennie esetleg 91 nek max. de annak kicsi a valószinűsége !
ja és a blokkjuk is különbözik meg a lgszűrőházuk is
és bátran ordíthatsz a madárral akitől vetted
engem meg a 98, 99 01-es cr érdekelne
zoozee honnan szedted azokat a képeket a cikkel amin a91-92es cr van érdekelne előre is kösz
fékbe,telószárakba mi van írva,ja és a karbiba?
és a fékcső a villahíd??? Örülök hogy szóltál zoozee de én is 92esként vettem lehet hogy engem is átbasztak,mert ha jól tom akkor második tulaja vagyok,szerintem tök mindegy egyébként és kösz hogy szóltál de nem akarok senkit átverni.........nem lehet hogy az idomokat cserélték le??