Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

amúgy meg félre ne értsd nem szarozom mert ettől függetlenül lehet jó sőt láttam már szar állapotú 2000-est is úgyhogy ebbe a korosztályba inkább a kondició a mérvadó nem az az egy év !
az évet meg azért tartom fontosnak mert meghirdeted és odamegy a paraszt és aki évjáratot megy venni és kifizetteti veled a benzint!
kusssolj nem kajabálunk el előre SEMMIT ! de amúgy valszeg így lesz
ha a felnidbe 92 lenne ütve akkor 93-masnak árulnád mert akkor magadat basznád át !
de sajnos piros a tankja úgyhogy az is mindegy ha a kerekeket kicserélik! ezt csak olyannak adhatod be aki nem vágja a témát!
hy, ezekről mien véleményetek van ?
kawa kx

kawa kx
de ha nem hiszel nekem térdelj le mellé mert a vevő is ezt fogja tenni illetve nézni
nem akarok átbaszni senkit ha akarnék nem nektek ajánlanám........amúgy a felnibe is meg a fékcsönekbe is bele van ütve hogy 1992 ja meg a villahíd aljába is.........de tőlem lehet akár 1234-es évjárat is nekem akkor is sok örömet okozott
de, hogy tudd milyen a 92-es már nyomom is
1991 -esnek áruld és akkor nem baszol át senkit
amúgy itt a te motorod a 91 -es
A motor 1992-es évjárat és 2001 óta nálam van.........ha lenne pénzem nálam lenne veterán. amúgy ezen a számon bármikor el lehet érni:06202121805
mÁJUS VÉGÉN CSERÉLTÜNK DUGÓTmeg hajtókart,minden évben kb ebben az időpontban csináltuk,decemberben mindig új gyűrűket kapott,a henger hibátlan, a nicasil gyönyörű benne és karcmentes,így hogy viszonylag keveset ment és azt is kellő felkészítettséggel tette soha nem volt vele baj és nem is lesz ha figyeltek rá(sajnos kevés ember figyel rájuk így,úgy vannak vele hogy egy szezont kibírjon "oszt jóvan")csak ipone meg motorex olajjal ment, így hogy rendszeresen figyeltünk rá semmi baj nem volt vele: szinte csak vasárnaponként ment de sajnos egyre ritkábban a kurva benzin politikai árfolyama miatt: kapott új gumikat, új láncszettet, nagyon jól megy és ami nem mellékes a legjobb barátomnak is eladnám olyan állapotban van. 370000 ft alatt nem adom el csak a ruhák egy százast érnek...........demég hátha nyerek a lottón és nem kell eladni a kicsikét
91-es a honda mert piros még a tankja /92-től fehér/
nem tőlem tudjátok:P, de xlzx elméletileg ma megy az rxért
möost megtuttam egy uj dolgot.a drz-400 az crossmotor me a haveral látunk egy sárgát,erre mondja,de jó crossmotor.mondom ez enduro.és kaor ezen vitatkoztunk,hogy nem crossmotor.me ő asziszi,hog yminden,aminek nagy a sárhányója,az cross
unokatesómat felvették az eltére az is elég drága lesz
kibaszott tandíjak most már nem lesz államilag támogatott szak
ja látom 92-es ha jol láttam.....
mien évj? engem érdekelne? mikor volt felujjitva? mik voltak benne cserélve? azota kb hány üzi ora van benne? csongrádon van ugye?

zoozee: bs playerrel játszom le
mit kérsz a gépért?
kár h el kell adnod
egyetemre mész?melyikre?
Sziasztok! Úgy néz ki hogy továbbtanulás miatt meg kell válnom hőn szeretett kétkerekűmtől....ha vkit érdekel adok hozzá csizmát ufo nadrágot+mezt meg axo csuklós térdvédőt meg axo protektoringet.a motor abszolút költségmentes az idén hozzá sem kell nyúlni.........ha hűséges társra vágysz egy cr személyében akkor hívj.....
én bsplayerrel játszottam le
na faja zoozee olvassál vissza és linkeld be ide a faintossakat de még ma és akkor csemegézünk
kb. 8 GB kodek van fönn ! de te milyen playerrel nézed a gátat ?
akkor ok
voltak hát!
amúgy meg kéne csinálni lassan egy best of-ot az endurocross topik hozzászólásokból!
érné a pénzt
egyszer lesz egy kis időm kimazsolázok belőle szemelvényeket! amúgy jó sokat írtunk már a 7500 -on is túl vagyunk ebből 5000 rx 125 , 1000 meg , hogy menyit eszik a hondám , 500darab kész agyvérzés /best of topik alapanyag!/ a többi 1000az meg komoly dolog leszámítva a 420 hülyézést!
tehát az érdemi rész az 580 db ! persze voltak szmélyeskedések is
nem