Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

amugy az igaz amit a 7503. hozzászolásnál irtam?
azért nemtudjátok megnézni mert codek pack ot kell felrakni a gépre
kicsit visszaolvasgattam a legelejére...
voltak itt viták...
má mé tudja megnézni?
monnyuk ha én otthonról le akarom tölteni és megnézni én se tudom
de bnőmtől megtom nézni
ezt semmivel se bírtam lejátszani pedig nekem van faisst avi videoplayerem már !
agyvírzís
Gát
melyik az a video??
hehe..ilyen is ritka hogy teccik a videóm az emberkenek
azért fordul ki amotor segge mert valamit szarul csinálsz
vagy jobban terhelsz a bal oldalra vagy a jobbra...egyenesen ülj és akkor nem fog kifordulni...
pakolni
fordítani
szálazni
vasalni
tűzni
csiszolni
Nem tudja vki h mihu merre lakik? V h milyen állapotban van a CR-e?
Sutyerák mit kellene csinálnod a Levis nél?
mért fizetné???az nekik qvára nem érné meg h rohadnának meg
jó reggelt
evenx
miért rengett a föld németországan mert nem tudsz olvasni vagy a viccet nem érted?
azt írtam hogy idézem

"következő kérdés lehet e kétüteműből négyüteműt csinálni? ezt már kérdezte az okos husky
az se volt szar"

ezt viccből írtam azért mert ez is remek kérdés volt hajdanán már egyszer
én huskyra emlékeztem mert az szokott még okosakat írni aztán rászól valaki és visszvonja meg megmagyarázza stb.
de ha most véletlen nem husky írta a hüjjeséget akkor bocs husky
de ezért nem engem kéne megint hüjjézni mert ezt humorbonbonnak szántam feszültségoldónak

viszont a drz már gyárilag 4 ütemű nem kell tündér idézem mit írtál
"Igen wukk, jön a jótündér és varázspálcájával csap egyet és a DRZ-d 400asnégyütemű lesz!"
de én nem hüjézek senkit

sutyerák a lévis meg fizeti ezeket a napokat legalább ?
ma is beszívatott az qva levi"s odamentem 6ra 7ig ott űcsörögtem aztán mondták h húzzak haza de hnap jjöjjek(tegnap is ezt mondtk) 5óra15kor keltem
na jó éjszakát mindenkinek! lépek
aztán irogassatok sokat éjjel!!!! aloha !

ez meg a vízbül veszi ki a zokszigént! közbe meg stopizik!
nézitek minden idők legjobb filmremekei a bond sorozat egy darabját a tv2-őn
az még elöl lehet az első 50 oldalon valahol
az szép... CSAK NEM.....olvasgas vissza ....majd megtalálod....párszor már idéztem....talán még akkor is mikor wukk okoskodott...........nem is tudom kí írta..........
husky ! szerintem wukk arra gondolt, hogy ez a hülyeség ill. hüjeség ez tőled származott eredetileg
na hály husky meg mindenki!
úgy lehet a kétüteműből négyüteműt csinálni ,hogy a ............................................................. ............................................................. ............................................................. ............................................................. ............................................................. ............................................................. ............................................................. ............................................................. ............................................................. ............................................................. ............................................................. ............................................................. ............................................................. ................................................... husky kapcsold be a skype-ot azonnal!!!!
ammi szerintem ...viszi a pálmát!!!
...evex.....vukk....csak arra írta. ....hogy mindig amikor lenyűgőző okosságokkal zsibbaszátok egymást.....idézek egy zsenítől ...(már nem emlékszem rá kítől) egy egetverő ...megnyílvánulást......miszerint...: "hogy lehetne 2t ből 4t csinálni".....
én ojat is halottam h cross nál egykerék 2T nél power tartomány alattt ( amig nem nyit ki a power) is meg felett is csak állitolag ha kinyit a power egykerék közben hátra basz....ez igaz?
a rotax 123 nak szériahibája hogy szétmegy a lendkerék, szerencséd hogy az állórészt és a főtengőt nem baszta szét.
tarjánban van egy mokus nála kérdeztem nem rég 25 rugó volt a bontott lendkerék.
nem vagyokképbe, a pegassó az öninditós igaz??
Helló!
Kiderült, a 125-ös Aprilia Pegazusomnak (Rotax 123) a lendkereke döglött meg, eböl is a mégnesek dobáltak le néhány milimétert magugból. Meg egy kicsit a generátor is szopott de az még egyben van.
Most valahonnan kellene nekem expressz egy lendkerék, természetesen használt mert a szerelő azt mondja, hogy közel 100 misu egy olyan újonan, és az most nagyon sok kicsi pénztárcámnak. Remélem tudtok mondani néhány hasznos tanácsot, meg helyet ahol érdemes érdeklődni.
Előre is kössz srácok!