én se vagyok rá az
csak szolok neki h ne huzzon velük ujjat..
de amugy nem is ismerem azokat a személyeket akik csücsülnek és nem büszkeségből mondom....
na mind1
tm a lezárva
pecázni akarok
és még várnom kell faterra 1 orát me aszik
én erre qvára nem lennék büszke h az egész családom bűnöző és ha meg büszke lennék rá akkor nem reklámoznám(sztem ezzel te be akartál vágódni h én vok a nagy maffiózó gyereke de csak azt éred el vele h megutálnak mint a szart)
gabi:
a cigokkal vigyázz! ha egynek pofázol akkor még aznap vagy 50 en mennek hozzád... ismerem őket én is az vagyok .... most egy jóóóóóóóóóóó pár rokon csücsül testi sértés miat...
amugy kakilom az összes halőr fejit mert kbaszottul nem izgat.... és elég nevezetes helyen pecálok egy tó...de nem nyilvánitom ki a helyet.... engedély van ugyis és tudom h 3 at lehet elvinni de mi 4 en voltunk és csak én pecáltam
nemsokár megyek megint majd rakok fel 1-2 képet a halakrol...
jaja fasza volt
buszmegálló tele volt..emberek néznek ezerrem amikor pörgetem a gépet...nagy duborgés repülőgéphang stb...egyesbe be szép kanyargós csík a márványra...
végig járdán...aztán a végn le kelett menni az utra..át a füvön át egy autó előtt csőgázal..majdnem elbaszott
főut
piroslámpár járdán kerültem aztán nemjött semmi át az uton...
lakótelepen egy kicsit mentem de inkább kimentem az utra ott kisebb az esélye hogy meg kell állni
sikerült!!!
megölöd a motorokat ?!!
mindjárt indulunk mi is erdőbe esetleg a dunára picit kikapcsolódni !
ezeket amúgy bedobhatod kuplung nélkül gangba csak lökd meg magad picit , hogy forogjon a hátsó kereke aztán akkor már nem ugrik meg nagyon/tudom nem egy crossgép de.../ és mehetsz mint állat többet nem kell a kuplung! de jól nézhettetek ki flóriánnál a márványplaccon ketten amint összefirkálod a pályát meg a pirosnál is szépek lehettetek! videót kellett volna csinálni ,hogyan kell hazamenni kuplung nélkül címmel!
már telenyomtam tankot befújtam láncot öltözök aztán nemsokára rajtolunk !
addig meg írjatok már valamit
faszom..elszakadt a kuplungbovden az xtn az árpádhidnál a kereszteződésben..
eltoltam a floriánhoz
és ott márvány van és ugy tudtunk hazajönni hogy
felpörgettem
bebasztam egyesbe elkezdett pörögni a kerék motor jobra balra aztán megállás nélkül haza...ha piros volt akkor fel a járdára stb
mindezt barátnővel a háccsó ülésen
A kx-rol nekem is eszembe jut egy ember,haveromnak sikeült tavaly likvidálni egy 80-as kx-et,most meg a honda cr 80-at probálja bevenni,szerintem nyár végére sikerül is neki
ilyennek hogy lehet mocitt adni 6sebis motornál az 1-2 kivül mást nem is ismer,az egész erdön 2.be nyélgázon,najo hazudtam mert néha dob egy 3.at is
Nekem többek között ezért van mellőzve az olajszivattyú a KDXből.Lehet sokkal primitívebb otthon kevergetni, de tudom, mi az az olaj ami kell a gépnek, és azóta sincsen baja.
Nah de lassan megyek, mert Országos fordulós Motocross van itt a közeli városban. Lesz talán oldalkocsis motokrossz is , úgyse láttam még ilyet soha. ráadásul a gyár adott nekem ingyen belépőt is . Tiszta ajándék.
CSÜSSZ!
Igen ezen én is csodálkoztam: uj henger,ha megvan adva neki a rendes kenés nincs az az isten hogy besüljön.Szerintem az olajszivattyú ment trappra és amiatt égett be. Vagy pedig a hűtés hiánya: vagy a vízhűtéssel lehetett gond, vagy egy helyben bőgette mint állat. Ha még túl is huzatgatja, kéne bírnia, erre tervezték.
engem egyszer cigányok akartak kocsival leszorítani a földutrol lassan mentem mert defektes volt a hátso gumim a simsonon haverom ment elottem őt nem probálták meg leszorítani engem igen de mikor már a szántásba mentem addigi tempomat kicsit felgyorsítottam és lefelé menet majdnem elis estem és elutottem volna 3 cigány asszonyt az lett volna a ráadás azota tervezem h veszek 1 viperát ha motorozik jól johet azzal ráverni a kocsi szélvédőre 1 párat
szép történet bár én nem hagytam volna ott azt a köteles köcsögöt
sztem engem is szívattak mert amerre szoktam motorozni arra van egy olyan emelkedő hogy felérsz és 1ből elkezd lejteni és ástak 1 kib...ott nagy gödröt az útra én meg nem győztem kikerülni bele kellett mennem a gazba amikbe meg kitudja hány összetört üveg stb van szal én is ideges vtam
zoozee én meg odaálltam vna a sátor elé bebasztam vna kettesbe a cr-t aztán nyeleztem vna neki hogy jó sáros legyen a sátor aztán meg úgy kellett vna h azt a komát amelyik kifeszítette a madzagot motorról fejberúgni esetleg átmenni rajta
én hülyét kapok az ilyen fasszopóktól
ma megint kéne menni motorozni mert tegnap a dunán elfelejtettünk agyonrúgni néhány sátorozót/nem mindet csak a bunkókat/ akik azt hitték, hogy övéké a dunapart !
az igazság röviden a következő megyünk 3 motorral a dunaparton lassan egyesbe mert az árvíz által összehordott farakásokon triáloztunk aztán kiértünk a sóderplaccra és éppen lehetett volna nyelezni de sátortábor volt meg gyerekek ezért nem raktuk kettesbe és tuki-tukiba lépésbe kikerültük őket és elmentünk néztek mint a birkák de nem zavartuk el őket , hogy ne az úton sátorozzanak és képzeljétek el hogyan hálálja meg ezt a gesztust a paraszt
visszafelé kb. 2 óra elteltével gurulunk vissza és az igazi út földútat el torlaszolták bokrokkal jól kibasztak velünk a marhák megint a part felé kellett kerülni feléjük lassan kerülünk ismét mikor anyázik a bunkó ..................még nem voltam ideges addig nem nyílt a powerszelep se míg meg nem láttam az ösvényen kifeszített köteleket és fatuskókkal megrakott utat ekkor átszaladt a honda néhány pecaboton meg a farakáson mikor még a haveromat kezdték kővel dobálni akkor megnézhettek egy rajtot közelről 3 motorral ! szerencséjükre megúszták ennyivel bár még ugattak , hogy menjünk vissza
de jobban jártak ennyivel mert ott volt az a haverom akinek még segíteni se kellett volna hogy feküdjenek mind ! a gyerekeikre gondolva nem mentünk vissza, ha már ők szülők nem gondolnak rájuk !
szóval ha nem kell a normális menet akkor........! meg a mindenki dunapartját meg a földutakat ne zárd le....! és most már biztos tudják, örülj és köszönd meg szépen ha lassan vigyázva megy el a motor a közterületen melletted ahol csak sátorozni meg fürödni tilos !!!
hát ennyi de ma lehet kiküldöm a rendőröket mert durva a kötél /még szerencse, hogy lehajolva átférsz alatta ráfoghatnák hogy ruhaszárító de azt utakra nem szokás ki húzni ! talán tilos is!
nagyjából ennyi a történet de voltak ott normális emberek is akik értették őket innen csókoltatok! dehát úrnak születni kell, paraszt terem mint a gomba !!!
csak szolok neki h ne huzzon velük ujjat..
de amugy nem is ismerem azokat a személyeket akik csücsülnek és nem büszkeségből mondom....
na mind1
tm a lezárva
pecázni akarok
és még várnom kell faterra 1 orát me aszik