Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szevasztok!!!

Ha valaki tud jó álapotú eladó aprilia rx 125-öst, vagy kawasaki kdx 125-öst eladót akkor írja már meg köszi. Az ár 300 000 max.. Köszi a segítséget. xlxz most jó lett volna nekem is a motorod(rx125), kár
amugy a hirek ben itt a sportmotor.hu-n láttátok a bmw hp2 -t? nagyon komoly! nézzétek meg
dr-z ről azért nem látsz ennyi képet mert vagy nem csinálnak rola vagy nem teszik fel a netre...
amugy nyugat eu ban dr-z nincs elterjedve annyira mint itthon vagy erre keleebbre... német o svájc ausztria mind ktm esek de nemcsoda hisz a fizetésükhöz képest megtudják venni és szervizeltetni is tudják.... a magyar ok ezért vesznek dr-z t mert nem annyira szervizigényes és aránylag elfogadható áron van...
régebben a dsf-en ( német sportado)volt ilyen offroad magazin abba mindig ilyen jo versenyek voltak de sajna már nincsenek
jo lenne tudni valami címet ahonnan le lehet tölteni ilyen jó hosszu offroados videokat!
valaki ha tud linkelje be vayg mondja meg a címét !!! légyszi
Nem lakik valaki nagykanizsa környékén akivel tudnák motorozni mert egyedül unalmas!Jo lenne ha találnák valami motoros társat!Csáo!
Szevasz!De igen csongrádrol valo a gép!Ismered a gyereket talán?Én is megvagyok elégedve a géppel!Miota van meg a gépped?Nem volt baja még?Csá!
Hello mindenkinek.
Tud valaki olyan oldalt ahonnan igazi jó enduro versenyeket, videókat lehet letölteni?
nagyon kéne valami jó kis videó
Kössz az infót. Nemazért mondom, én is KTM es vagyok ha választani lehet, de ilyen képeket DR-Z ről még nem láttam, lehet, hogy Wudu tud valamit
jó sötét lehet a gyerek!
írja nekem asrác ( a volt rxem tulaja) nem ragadt meg az rx....csak a gyertya adta be a kulcsot..áááá ekkora marha h csak most nézte meg
öninditos és berugos ujabb TE szériák meg az sm ek is...
ez meg a sm610 nek a cuccai hogy ezen van e önindító,azt nemtom
megnéztem az oldalán,ujba nincs (2006) ,csak te510,meg ilyenek .a te510 berugós,hogy önindítós e nemtom
a régebbiek berugósak.az ujakat nemtom,de sztem azok.minyá megnézem
Na én írok valamit. A TE 610 önindítós vagy berugós?
még jó hogy 30 ezres jegyem van amit 7ért vettem
amúgy jó a madár a videón tiszta norris! megkéne szerezni valahonnan jobb minőségbe!

xlzx te meg képviselj mint az állat !!!!!!!!!!!!!!!!
szeva!

nagyon teleírtátok a topikot! ezt nevezem!
most az esti vihar után elmegyek inkább motorozni remélem kicsit megázott a pálya !jó hűs van.

JA ÉS TESSÉK ÍRNI VALAMIT MÁR VÉGRE!!!!
jön vki majd szigetre vagy én fogom 1edül képviselni a fórumot?
kemény
na irjon valaki valami témát
Ez LoL
Szevasztok mi a palya
naggyon odabasz
www.davidoldala.atw.hu/video_e...
ezt lessétek meg..beszarás
a felétől kúúúrvajó lesz amikor fejelget majd