Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

zoozee mit kell neked írni? ecseteljem h h esett szét a rieju SHOWA telója ugrás közben? szószerint kiesett a zéger meg a szimmering és kifolyt az olja faszom 6 ezer ft olaj+szimmering,még jó h a zégert nem hagytam el és és ki van nézve 1 motor,természetesen rx 125ös,nagyon szép meg jobb mint az enyém volt,280 pénz...de most még nincs rá
senki?fasza
mostanába téleeg nagy csend van.ki van itt?
Jó reggelt zozee!!!

Kezdetnek megfelel??
Megy valaki a vasárnap rendezett Szolnoki motocross versenxre?
amúgy hol vagytok alszotok???? már vb sincs ,van ventillátor meg medence mégse írtok ! reggelre szeretném ha teleírnátok a netet!
na lépek jó éjszakát kívánok for evribodri !
írjatok reggelre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sziasztok
tényleg lepukkant a fórum !
a lényeg, hogy természetesen kimaradt a strand ma a motorozás javára ahogy sejtettem előre hála az égnek mert mentünk 1 jót igaz szoftra véve a figurát de nagyon jó volt !!! végre kikapcsolódtunk kicsit!
csak Hildával
Ernő is felvehet?
nah most jöttem haza lupáról..ja fölvehetsz nyugodtan
xlzx felvehetlek msnre?????
valaki nyomjon már fel hangot a husky TE610 ről
most kimegyek az utcára és agyonverem husky-t mert itt húzkodja a gázt a ház előtt és rögtön odalett a vérképem a nagy hangzavartól! leesnek a fáról a levelek a nagy 4T traktortól!itt a ktm-es haverom is !
lehet nem is megyek strandra
és mi az ára?
bár nekem ez egy kicsit régi de azért lehet h érdekelne
még semmit nem tudok pontosan de 91-92 környéki , papírt nem tudom de megkérdem neked
amúgy lefotózom neked csak a haveromnál van a motor nálam csak a blokk van !ezt valamelyik nap tudom csak megtenni.
állapota normális most újítjuk dugócsere csapágyak stb... a fogyasztása 5-10 között lehet max.
egy ilyen motornál nem számít a fogyasztás ezért nem is érdekel senkit se ha üres tele öntjük ezt a tanksapka levételével szoktuk ellenőrizni mikor kell megtenni!
kdx 200 esetle érdekelne ősz körül
kicsit írjál nekem róla mikori papíros milyen állapotú stb.
ja és az örök(hülye)kérdésem mennyit eszik
szevasztok!
na végre jókor jövök itt vannak a nagy motorosok miért mondjátok , hogy nincsenek !
mi a zsír vukk? látom már vágod az évjáratokat is
ma megyünk egyet valahova este haverokkal óvatosan a strand után mert már nem bírja senki motor nélkül ! /de strand nélkül se/

wukk tényleg dr 600 nem kell vagy valami cr 250 vagy husky wr250 vagy kdx200 vagy 520 ktm?
YA bocs.
Most egyenlőre nem eladó a gép,mert elfogyott a pénz és nem futja a másik mocira.
De!!! - ha eladó lesz,akkor te leszel az első akinek majd szólok
hányas évjárat 91 es lehet a honda? ilyen volt sanyinak sokat mentem vele jó motor volt

amúgy a többiek inkább strandolnak mert meleg van endurozni szerintem nagyon
már nem fáj semmim este gurulok én is egyet lehet
a havernak most lesz net és ő is jön irogat majd okosakat nemsokára

kár hogy husky nem adja a motrot mert akkor volna kivel mennem
Fogalmam sincs mennyit kajázik, nem is akarom tudni, ha üres a tank és van pénzem tankolok és kész. 18 éves vagyok a motort én vettem én tartom fennt, sokat kell ezért melóznom....sajnos nem milliomos anyuci+apuci...de legalább jófejek
neked mennyit kajázik?
Csá Pistaman! Véletlenül nem csongrádról való a cr-ed,mert egyik crác zxr-ért adta oda a cr-jét: Nekem is cr-em van imádom, kurvajó, mutatok róla képet.
nmost mentem enni,jad leszek 15 perc mulva
ja,jól teszik.de faisst biztos nem,vagy max tesója xtjével.xlzx meg itt fórumozik,csak ide nem néz be
valószínű motoroznak én is ezt fogom tenni kb 7-8 körül mert most még naon meleg van