zoozee mit kell neked írni? ecseteljem h h esett szét a rieju SHOWA telója ugrás közben? szószerint kiesett a zéger meg a szimmering és kifolyt az olja faszom 6 ezer ft olaj+szimmering,még jó h a zégert nem hagytam el és és ki van nézve 1 motor,természetesen rx 125ös,nagyon szép meg jobb mint az enyém volt,280 pénz...de most még nincs rá
amúgy hol vagytok alszotok???? már vb sincs ,van ventillátor meg medence mégse írtok ! reggelre szeretném ha teleírnátok a netet!
na lépek jó éjszakát kívánok for evribodri !
írjatok reggelre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sziasztok
tényleg lepukkant a fórum !
a lényeg, hogy természetesen kimaradt a strand ma a motorozás javára ahogy sejtettem előre hála az égnek mert mentünk 1 jót igaz szoftra véve a figurát de nagyon jó volt !!! végre kikapcsolódtunk kicsit!
most kimegyek az utcára és agyonverem husky-t mert itt húzkodja a gázt a ház előtt és rögtön odalett a vérképem a nagy hangzavartól! leesnek a fáról a levelek a nagy 4T traktortól!itt a ktm-es haverom is !
lehet nem is megyek strandra
még semmit nem tudok pontosan de 91-92 környéki , papírt nem tudom de megkérdem neked
amúgy lefotózom neked csak a haveromnál van a motor nálam csak a blokk van !ezt valamelyik nap tudom csak megtenni.
állapota normális most újítjuk dugócsere csapágyak stb... a fogyasztása 5-10 között lehet max.
egy ilyen motornál nem számít a fogyasztás ezért nem is érdekel senkit se ha üres tele öntjük ezt a tanksapka levételével szoktuk ellenőrizni mikor kell megtenni!
szevasztok!
na végre jókor jövök itt vannak a nagy motorosok miért mondjátok , hogy nincsenek !
mi a zsír vukk? látom már vágod az évjáratokat is
ma megyünk egyet valahova este haverokkal óvatosan a strand után mert már nem bírja senki motor nélkül ! /de strand nélkül se/
wukk tényleg dr 600 nem kell vagy valami cr 250 vagy husky wr250 vagy kdx200 vagy 520 ktm?
YA bocs.
Most egyenlőre nem eladó a gép,mert elfogyott a pénz és nem futja a másik mocira.
De!!! - ha eladó lesz,akkor te leszel az első akinek majd szólok
hányas évjárat 91 es lehet a honda? ilyen volt sanyinak sokat mentem vele jó motor volt
amúgy a többiek inkább strandolnak mert meleg van endurozni szerintem nagyon
már nem fáj semmim este gurulok én is egyet lehet
a havernak most lesz net és ő is jön irogat majd okosakat nemsokára
kár hogy husky nem adja a motrot mert akkor volna kivel mennem
Fogalmam sincs mennyit kajázik, nem is akarom tudni, ha üres a tank és van pénzem tankolok és kész. 18 éves vagyok a motort én vettem én tartom fennt, sokat kell ezért melóznom....sajnos nem milliomos anyuci+apuci...de legalább jófejek
Csá Pistaman! Véletlenül nem csongrádról való a cr-ed,mert egyik crác zxr-ért adta oda a cr-jét: Nekem is cr-em van imádom, kurvajó, mutatok róla képet.
Kezdetnek megfelel??
na lépek jó éjszakát kívánok for evribodri !
írjatok reggelre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tényleg lepukkant a fórum !
a lényeg, hogy természetesen kimaradt a strand ma a motorozás javára ahogy sejtettem előre hála az égnek mert mentünk 1 jót igaz szoftra véve a figurát de nagyon jó volt !!! végre kikapcsolódtunk kicsit!
lehet nem is megyek strandra
bár nekem ez egy kicsit régi de azért lehet h érdekelne
amúgy lefotózom neked csak a haveromnál van a motor nálam csak a blokk van !ezt valamelyik nap tudom csak megtenni.
állapota normális most újítjuk dugócsere csapágyak stb... a fogyasztása 5-10 között lehet max.
egy ilyen motornál nem számít a fogyasztás ezért nem is érdekel senkit se ha üres tele öntjük ezt a tanksapka levételével szoktuk ellenőrizni mikor kell megtenni!
kicsit írjál nekem róla mikori papíros milyen állapotú stb.
ja és az örök(hülye)kérdésem mennyit eszik
na végre jókor jövök itt vannak a nagy motorosok miért mondjátok , hogy nincsenek !
mi a zsír vukk? látom már vágod az évjáratokat is
ma megyünk egyet valahova este haverokkal óvatosan a strand után mert már nem bírja senki motor nélkül ! /de strand nélkül se/
wukk tényleg dr 600 nem kell vagy valami cr 250 vagy husky wr250 vagy kdx200 vagy 520 ktm?
Most egyenlőre nem eladó a gép,mert elfogyott a pénz és nem futja a másik mocira.
De!!! - ha eladó lesz,akkor te leszel az első akinek majd szólok
amúgy a többiek inkább strandolnak mert meleg van endurozni szerintem nagyon
már nem fáj semmim este gurulok én is egyet lehet
a havernak most lesz net és ő is jön irogat majd okosakat nemsokára
kár hogy husky nem adja a motrot mert akkor volna kivel mennem