Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

most még akár vuk meg wudu hülyeségeit is elhalgatnám
mondj te
a töbiek hol vannak?zoozee,faisst,xlzx,stb
őőő
nemtom
semmi nincs.én írok csak dobj fel témát
na most mivan.írjon má valaki valamit
Igaz
na most akkor kisbetűvel vagy naggyal TZRbe nem szoktál???idézzelek
hé sutyeráknak hívtál látom javulsz akkor csak átmeneti kihagyás volt
rsbe szoktam
Még mit nem Te meg Sutyerák ne írogass a tzr topicba ennyierővel.
húzzon vissza a tzr fórumba és ne írogasson ide nekem én nem veszek fel gyökereket msnre
vegyétek föl 1mást msnre és ott folytassátok itt kuss legyen
bmeg áljál már ezzel a suttyózással mert én de hívogatlak mindenfélének
Én bizonyítottam be?érdekes.tegnap még azzal b....tatok hogy biztos szerelmes vagy durciba ma meg te kitalálod hogy ma legyek homokos suttyókám döntsd el mit akarsz
látod mondom h a kx volt a neki való ő nem kíméli a motorokat kellett vna venie bele olyan elketronikát ami 11ezernél letilt és akkor sokáig élhetett vna henger
ok el van boronálva xlondsanfkzx
de ő nem enduros...nekem szabad és a suty meg a suttyó más
ez hülyeség h a kx....bazzeg vadi új henger,2ezer kmrel...4esben a motor 90-95 körül ment ő húzta 100-105ig...ami 1 kicsit sok,és ezt eljátszotta párszor,szal ne legyen meglepődve (amikor már akadna a ford szám mérő ha lenne rajta...)annak a motornak elkellett volna menni 8ezer körül...nálam el is ment volna az tuti. még a pollinisek is elmennek 5-6 ezer körül...
nem kell itt rövidítgetni a nevemet(z3 suttyónka te neg suty-nak hívsz )én se hílka xlfdkshf-akárminek
z3 at se hívom homónak bár tegnap bebizonyította h az
tényleg:(nekem még nem újságolta(fenn van msnen minnyá rákérdek)hát az a gyerek "őrült" a kx volt neki való
suty,hallottad megragadt az rxem a srácnál vadonat új hengerrel...sajnálom szegény motort az a srác nyúzhatja mint a picsa szegény kis ex Rxem
sztem cak azéert haladozik a topic mert nyár van mindenki nyaral nagymamalát
ogatás motorszerelgetés(kishapsi) szal majd ha lecseng a nyár a topic beindul(sztem)
szevasztok
köszi husky hogy szóltál ! kár hogy nem adod mert tetszett havernak, igazi izombringának látszik gondolom az is!

amúgy meg kihalófélben van a topik szerintem
régebben milyn jó kis viták voltak lehetett tanulni belőle ja meg röhögni is
most megint 125 enduropótlók ha nem akkor kőkemény kx 80 de kiskerekű és mindez az endurocrossba
akinek nagy gépe van nem is ír már sajnos
csak én
LŰNYŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ válaszolj már h nem eladó e a vas....
szava....vukkk..

meg mindenki!!!!!!!! ALOHA

93-as a husky!!!........de nem adom el....pláne 300 ért.....
...mondtam ennek tulajdonképpen én vagyok a második tulaja....a csávó akié volt 6000 km tett bele...csak aszfalton semi terep.....tavaj meg teljesen szét lett szedve és fel let ujjítva....minden az utolsó csavarig!!!(téleg minden)....

meg azt tervezem hogy rakok rá egy 700-as hengert .....és supermoto szettet .......és pusztítok mindenkit.....(nem mintha igy nem azt tenném.....de azért 100 köbcenti...nyom a lantba)
de ha el is adnám ....ennyiért bisztos nem...400-at bisztos kérnék....érte.....