Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Itt van egy jo gép!ilyenről álmodok!
így gondoltam
gondolom csak ugy mondta,mert jo moci
Hogyérted azt hogy 2nek is elmegy?
ha neked megérte akkor nekünk is.már azértmegérte mert 1el több ember erősíti az endurósok/crossok táborát
a matrica
a motor 2őnek is elmegy
Ez a volt motorom erre cseréltem el a cr-t!Megérte?90-es kiadásu volt!
Már mint mi a matrica vagy a motor?
Ja ilyen volt bocsika!
1nek elmegy amúgy szép lett mibe került?
Császtok!Ilyen volt ilyen lett!Szerintetek?
mé,suzkimaster meg 13 éves,aztán rm-z 250 ese van,meg egy ltz400 meg egy TM85 öse
Igen ez a "gyengébb" 36 le-s utcai változata a WR nek.De nem sok utcai enduró van ezen a szinten mint a WRE. Gondolok a DT, TS , RX- re.
nem az enyém!!! ki a fasz mondta hogy az enyém??? talán ha lejjebb olvasnátok akkor látnátok h azt írtam h mentem egyel! na! amúgy 12éves haveromé!!
lünyő ez a wre125 a gyengébb utcai verziója a rendes wr 125 nek ?
azért nem néz ki rosszul
sziasztok
tényleg pangtok

husky te nem akarod eladni a motrodat vagy merre vagy mer a haver megvenné tőled
csak mondjad meg mennyibe lenne
gondolom meg lehet egy ilyent úszni 300ezerbe ha jó
91es v kettes 15 éves már
amúgy jó a motor ? lécci mondjad ha vagy mert kéne venni motrot mert megigértem sankónak
meg is köszönöm nehogy azt mongyad bunko vagyok
fűvel kapcoslatos...
pipákat is szerelsz meg fűmorzsolót?
Szeva zoozee!
rég hallotam rólad! A büdös nagy helyzet az, hogy kinnt gyakarorlatom töltöm, dolgozok, ígyis felfoghatjuk. Egszézen augsztus végéig leszek kinnt, tehát még 1 hónapig.
egy gyárban vagyok szerelő, mindent szerelek, ami a fűvel kapcsolatos. Sok zöld xar...Már a tökön is kivan néha vele, pedig ez még csak a 3ik hetem. De tényleg sokat tanulok, és nyelvet is, ami természetesen már megéri. sokat fogom ezt még kakmatoztatni a jövőben! Millió két ütemű motort újítok fel, mivel a gyárban vagyok ,csak annyiból áll, hogy átmegyek az "ersacteil lager"ba és cikkszám alapján kérem az új hengert ,uj mindent . A németek nem xaroznak a javítással: Ami rossz, azt mindent cserélik újra. a gyertyát sem pucolják, ami gép bent van ,nem megy ki uj levegőszűrő, gyertya,kés nélkül. Hadd fizessen a paraszt, de ezek szerint van pénzük rá.
Hja a szimóm kapott rendszámot! Mert itt kötelező , tök egyszerű: 321-ESY
Ha vkit érdekel írhatok a német motorozási szokásokról.
naja
nekem is!
15éves haveromnak 250es cr e van
15 évesen mit érdekel téged a 85ös vagy 80as bár én nem akarok beleszólni csak nekem 85 öm van és a 16 éves havernak már kicsit kicsi
Ja és valami amerikai sportkipu van rajta!
Ez egy 94év 8. hói KX és nincs benne power csak vagy 30as karbi! És 65kg a motor mert ez a kiskerekű változat! 3ba meg 4be ha nagyfordulaton rárántottam a gázt akkor még húzta fel magát kerékre! De ez tuti 25 LEnél nem több! De az este megragadt!
kérdeztem h még nem eladó e.....mert anno volt erről szó
Nah és akkor, itt jövök én a képbe: Husqvarna WRE 125
Elég bivaly ahhoz, hogy endurózgassak vele.Nemhagyott még cserben sehol,csak a rutinpályán a bólyák között beköpte a gyertyát.Nem szereti a sokáig alapjáraton hajtást.Csak az üveghangot, amit meg is kap szépen