Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A német meg a sváb nem ugyanaz, ők max friccek, a sváb én vagyok, senkire nem beszélek semmit, . Remélem ecce én is nyúlok mint a rágógumi. Itt amugy mindenki jogsi nélkül nyomja?
bivagy 125 enduró...olyan sztem nincs...
max exc125...monnyuk az is elég piskóta
szia evenx! jut eszembe grüss gott !
bist du in deutschland jetzt ? oder? wie gehts? was machts du in EU? arbeit oder urlaub das ist die frage
vigyázz rád ne beszéljenek egy bmw-t a svábok! mert azok is kitalálnak hülyeségeket nem csak itthon vannak hülyék!! meddig vagy ott ha ott vagy?
igen de teszük fel csak 16 vagy és épp 125 kell, és te karsz lenni a májer ,akkor ilyen motort kérsz aputól...Vagy ha versenyezni akarsz ebben a kategóriában..Mert nem rossz kategória!
egy gas-gas olyan árban , van hogy azért már komoly nagy motort lehet venni
husky,gasgas....de azért 1 rx is erősebb
Mi számít bivaly 125-ös endurónak ???? (? RX, Tuareg Rally, CRM???)
A kdx 24 lóerős, de SuzukiTs a nagy mestere a lovaknak ő vágja meik mennyi.
Ne várj csodát tőle, tiszteségesen megy nem kell aggódni, de sose lehet egy igazi bivaly 125höz hasonlítani!
abba van power asszem és olyan 29le
A 94es kawasaki KX 85 hány lovas h nincs benne power??? mert ma mentem egyel és elég jól húz!
te nagyon pro vagy még linkelni se tucc

kaki...
r6
zx 10
gixer
r6
gixer

na remélem gut lesz
bocsi
még1x berakom öket
r6 2ezeket most találtam
gixer
r6
gixer2
Hy evenx!!

Hát sajna hogy nincs rajta rendszám Ha lett volna már menetem is volna érte, mert tényleg nem sok érte amit kérsz(+2 gumi....) De minden féle képpen kell a rendszám. Rendszám nélkül rengeteget találtam már, elszórva van 1-2 rendszámos 125-ös...........,na mindegy. Még egy kérdés KDX hány paci???
könnyű,könnyen törik,csavarodik stb stb
és mértnem? nehéz?
az a gáz h az tuti nem küllős.... hanem alu,azt nem éri meg megvenni
120-on valamennyi km volt benne.
úgy más ezzel eddig nem dicsekedtél cbr-t bejáratósan még a simó is lenyomja
Az még bejáratos volt
faisst amit mutattál sm szetett az is 180 én nem adnék ki érte annyit de nics más választás ez az áuk ha kell kell ha nem akokr marad a cros sfelni enduro gumikkal
de én multkor láttam hirdetve 125 pézért drzn volt az sm szet tde csak irás volt kép nem
na ezaz amit nehezen hiszek a cbr mégiscsak 15le a tzr meg lószar 8 esetleg a cbr majdnem a duplája