A német meg a sváb nem ugyanaz, ők max friccek, a sváb én vagyok, senkire nem beszélek semmit, . Remélem ecce én is nyúlok mint a rágógumi. Itt amugy mindenki jogsi nélkül nyomja?
szia evenx! jut eszembe grüss gott !
bist du in deutschland jetzt ? oder? wie gehts? was machts du in EU? arbeit oder urlaub das ist die frage
vigyázz rád ne beszéljenek egy bmw-t a svábok! mert azok is kitalálnak hülyeségeket nem csak itthon vannak hülyék!! meddig vagy ott ha ott vagy?
igen de teszük fel csak 16 vagy és épp 125 kell, és te karsz lenni a májer ,akkor ilyen motort kérsz aputól...Vagy ha versenyezni akarsz ebben a kategóriában..Mert nem rossz kategória!
A kdx 24 lóerős, de SuzukiTs a nagy mestere a lovaknak ő vágja meik mennyi.
Ne várj csodát tőle, tiszteségesen megy nem kell aggódni, de sose lehet egy igazi bivaly 125höz hasonlítani!
Hát sajna hogy nincs rajta rendszám Ha lett volna már menetem is volna érte, mert tényleg nem sok érte amit kérsz(+2 gumi....) De minden féle képpen kell a rendszám. Rendszám nélkül rengeteget találtam már, elszórva van 1-2 rendszámos 125-ös...........,na mindegy. Még egy kérdés KDX hány paci???
faisst amit mutattál sm szetett az is 180 én nem adnék ki érte annyit de nics más választás ez az áuk ha kell kell ha nem akokr marad a cros sfelni enduro gumikkal
de én multkor láttam hirdetve 125 pézért drzn volt az sm szet tde csak irás volt kép nem
max exc125...monnyuk az is elég piskóta
bist du in deutschland jetzt ? oder? wie gehts? was machts du in EU? arbeit oder urlaub das ist die frage
vigyázz rád ne beszéljenek egy bmw-t a svábok! mert azok is kitalálnak hülyeségeket nem csak itthon vannak hülyék!! meddig vagy ott ha ott vagy?
Ne várj csodát tőle, tiszteségesen megy nem kell aggódni, de sose lehet egy igazi bivaly 125höz hasonlítani!
www.mobile.de/sidcuwwlznqpv.1g...
yamaha r6 :
www.mobile.de/sidcuwwlznqpv.1g...
gixer 1000 k4:
www.mobile.de/sid.yaldex6ugzvx...
r6:
www.mobile .de/sida9gt2ormk-d.e...
zx 10:
www.mobile.de/sida9gt2ormk-d.e...
kaki...
zx 10
gixer
r6
gixer
na remélem gut lesz
még1x berakom öket
gixer
r6
gixer2
Hát sajna hogy nincs rajta rendszám Ha lett volna már menetem is volna érte, mert tényleg nem sok érte amit kérsz(+2 gumi....) De minden féle képpen kell a rendszám. Rendszám nélkül rengeteget találtam már, elszórva van 1-2 rendszámos 125-ös...........,na mindegy. Még egy kérdés KDX hány paci???
de én multkor láttam hirdetve 125 pézért drzn volt az sm szet tde csak irás volt kép nem