sziasztok !
most érkeztem meg nyaralásból ! mostmár leszek én is , ha nem akkor motorozni vagyok mert be kell pótolni kiesést ! szerencsére rohadt meleg van és így nem hiányzik annyira az endúrózás de azért belemennék már az erdőbe egy kicsit csak ilyenkor nehéz társaságot találni !
történt valami nagy okosság amióta nem voltam ? /azért visszaolvasok mindenképpen/
ha lenne benne jó kis murvás, homokos talaj akkor én is élvezném
az tényleg qva jó amikor az 53ason 70el és ilyen hangja van a gépnek nyőőőőőőőőőő vagy nyűűűűűűűűűű amikor gyorsítok
este szeritnem azértt nem ir senki mert nincs otthon...nem mindenki rohad otthon a nyári estéken...többekközt én sem...
egy két hete most van elöször hogy itthonról irok forumba
ajánlom h mindenki motorozni legyen(ma délelőtt én vtam itthon a szaladgálós motorral mente mmindengova mindenféle szart összevásároltam mit kértek de legalább kaptam üanyag juttatást)
vezetheted M jogsival azzal semmi gond....csak azért a rendőr sem annyira hülye hogy a 600as gépet 50esnek nézi. erről ennyit,télleg CSAK terepre éri meg HOBBI célra.utcára kizárt.
dobogókő
esztergom
aztán onnan haza,fless volt
monnyuk....árpádhidat átkerekezni...
szerpentinezni...ujra stopizgatni
meg persze cross kerekek is lennének a dagonyához
mért nem endurót vagy crosst?
meguntad?
vájá
és csak 2 komplet kerék...
aztán akarok egy supermotot!!!
vagy valami endurót aztán majd arra baszok kerekeket
vagy még megtartod?
megoldodni láccik az yz kérdés
csak mgé nemtom mikor lenne esedékes a szerviz...
most érkeztem meg nyaralásból ! mostmár leszek én is , ha nem akkor motorozni vagyok mert be kell pótolni kiesést ! szerencsére rohadt meleg van és így nem hiányzik annyira az endúrózás de azért belemennék már az erdőbe egy kicsit csak ilyenkor nehéz társaságot találni !
történt valami nagy okosság amióta nem voltam ? /azért visszaolvasok mindenképpen/
az tényleg qva jó amikor az 53ason 70el és ilyen hangja van a gépnek nyőőőőőőőőőő vagy nyűűűűűűűűűű amikor gyorsítok
egy két hete most van elöször hogy itthonról irok forumba
estre se irtok smit.. nemhogy nappal...