Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

eccer majdnem nekiszálltam a szalagkorlátnak...kicsit elnéztem a féktávot meg a kanyarívet
tegnaőp voltam moorozgatni..fless volt
dobogókő
esztergom
aztán onnan haza,fless volt
mást is ki akarok próbálni...
monnyuk....árpádhidat átkerekezni...
szerpentinezni...ujra stopizgatni
meg persze cross kerekek is lennének a dagonyához
excel felnik..jó monnyuk jó áron vette jó embertől
faisst hogyhogy supermotot akarsz venni??
mért nem endurót vagy crosst?
meguntad?
mutatok neked olyat ami 180ba került...
vájá
jah egy sm szett is közel 200péz
és csak 2 komplet kerék...
el akarom adni...
aztán akarok egy supermotot!!!
vagy valami endurót aztán majd arra baszok kerekeket
aha érte..add el felujjitás után...
vagy még megtartod?
zoozee: hogy állsz a huskyval????
uj dugó kéne mert beszart..meg ez meg az...
és mi a baja az yz -d nek?
szeva zoozee
megoldodni láccik az yz kérdés
csak mgé nemtom mikor lenne esedékes a szerviz...
merre voltál?milyen volt a nyaralás?
sziasztok !
most érkeztem meg nyaralásból ! mostmár leszek én is , ha nem akkor motorozni vagyok mert be kell pótolni kiesést ! szerencsére rohadt meleg van és így nem hiányzik annyira az endúrózás de azért belemennék már az erdőbe egy kicsit csak ilyenkor nehéz társaságot találni !
történt valami nagy okosság amióta nem voltam ? /azért visszaolvasok mindenképpen/
70es cagivával rényleg fazsa lenne de felfeddeztem egy új motorkereskedőt és árul egy rm250-et
azt nem tettem hozzá hogy 50es rxszel....
ha lenne benne jó kis murvás, homokos talaj akkor én is élvezném
az tényleg qva jó amikor az 53ason 70el és ilyen hangja van a gépnek nyőőőőőőőőőő vagy nyűűűűűűűűűű amikor gyorsítok
hát az esték nálam is változóak de most már 1 hete pangás van,meleg van és kedvem sincs semmihez szaladágól embernek poén lenni,én élevzném....
nekem rendszámos kéne mindenféleképpen
este szeritnem azértt nem ir senki mert nincs otthon...nem mindenki rohad otthon a nyári estéken...többekközt én sem...
egy két hete most van elöször hogy itthonról irok forumba
ajánlom h mindenki motorozni legyen(ma délelőtt én vtam itthon a szaladgálós motorral mente mmindengova mindenféle szart összevásároltam mit kértek de legalább kaptam üanyag juttatást)
nagyon pangttok mi van veletek?
estre se irtok smit.. nemhogy nappal...
vagy pályára(supermotyó)
vezetheted M jogsival azzal semmi gond....csak azért a rendőr sem annyira hülye hogy a 600as gépet 50esnek nézi. erről ennyit,télleg CSAK terepre éri meg HOBBI célra.utcára kizárt.