Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

yz alakul már???
nekem leglább is teccett
faszt
szerintem gecijó volt
nem rossz, tényleg ilyen szar volt a túrátok?
a 3. képen én vagyok
jobb oldalt kalapban
olvassátok el ezt!!!
mi vizitúránk volt
vicces cikk
: ))))
az qva jó volt nekem hebo matrica(10x5cmes)volt 600ft az 1pár halason csináltattam apa is mindig oda hordja a cuccokat amiket fel kell maccicázni
még csak az első idomokra tettem fel MÉG EGYSZER KÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖSZIIIIIII ZOZI
első képen látszik a régi,kopott szar. 2.on meg az új. asszem 3900 volt postával 1ütt
első képen látszik a régi,kopott szar. 2.on meg az új. asszem 3900 volt postával 1ütt
mennyi volt??
és a postaköltség
képet kérünk róla
megjött a zozi_ által készített matricám és fasza
20-30at tudok rajta keresni...csak sok idő
de közbe tré van...kell új karbi,mert ami most rajta van az így kuka aztán szentem új dugót is adok neki mert 12 bar helyett 5-6 a kompresszió aztán kell kuplung,tank,meg még nem tom
kelett neked ezt a fost megvenned...
mi baja van az rx-nek nem azt mondtad h 110be fog megállni??
de jó nektek h itt dumálgattok én meg szopok ezzel a foskarika rxszel,minden szar rajta ami csak lehet 140be fog megállni kb és akkor 170ért eltom adni de hát a faszom én úgy gondoltam hogy mára kész lesz és akkor lett volna már a héten 125ös,mert ezért a szarért jöttek volna a picsááááááááába.
félsz h elcsábulsz és megveszed???
hivja a rák
na lécci kérdezd meg mennyit kajol naon kíváncsi vok h én értette-e félre
500as akartam venni elsőre
de bratyóm mondta hogy
hülye vagy mi a fasznak...az gecierős...
és annyiba maradt
sztem hívd fel te is lehet félrehallottam vagy nemtom de ha tényleg nayyit eszik akkor add el a frencba a 250est és vegyél 500ast
ja pörög mint a picsa...
akkor elképzelhető hogy keveset eszik...
de nem tenném rá a fejemet
de a tiéd az pörög mint állat nem??
az meg elég nyugodt kis gép legalábbis amikor mr2ütem még írogatott róla akkor azt írta h 7000fölé nem tudja pörgetni