125 xt lófasz
ja majd rászánom magam valamikor..kikapom a blokkot..lemoson szétkapom...lefényképezem...felrakom ide
aztán mondhacc valamit ráája
ja amugy jó az xt őő asszem 12 vagy 13 volt az aksi..faszán mukodik..
na mentem fákpofát cserélni
lekéne dobnunk hengert róla és akkor pontosan látni mi van ott!!! előtte meg lemosni
jobban tudnánk anyagi vonzatát a dolognak!
amúgy figyelted supermoto yamin hátul van jeladó a tárcsán !?
amúgy elején lehet jók voltak a csúszdák de elázott a mesterséges domb és elsüllyedt, ezért lankásabbak a csúszdák ! a kamikazéba pl. megáll a víz középen simán fölbiciklizek rajta nemhogy crossmotorral
mennyi idő a hátsó kereket átcserélni kb?mondjuk szupermotyó felni van rajta és a crossos felnit rárakni(az 1. az kb 8-10 perc mert azt már 1 párszor leszedtem)
zalaegerszegi aqvapark sztem atom jó az a 2csúzda a legjobb amire ki van írva h saját felelőségre ilyen sárgák be van burkolva mind2ő és kacskaringózva körbefonják 1mást
jó volt a nyaralás bár ez belföldi nagymamalátogatósos bál volt de jól éreztük magunkat és pusztakodkoda is remek hely onnan támadtuk naponta a zalaegerszegi aquacity-t ! itt acsúszdák szarok voltak mert hanyadt voltak dőlve de a többi az faja volt ! nagy bánatomra elhagytam órámat a vízbe ! kell vennem másikat azt hittem agyvérzést kapok mikor észrevettem , hogy nincs meg ! ezt leszámítva jó nyaralás volt igaz ennnyiből így órával együtt egy nyugat-európai túra is belefért volna anyagilag!
most pihengetem ki a nyaralást! ........de már motoroznék nagyon!
a husky az érik...................................! lassan /egyre lassabban/
hi faisst!
az yz-t ráérsz kitalálni ! most megyek jövő héten emberhez, és mondok árakat majd neked mi mennyi !
ja majd rászánom magam valamikor..kikapom a blokkot..lemoson szétkapom...lefényképezem...felrakom ide
aztán mondhacc valamit ráája
ja amugy jó az xt őő asszem 12 vagy 13 volt az aksi..faszán mukodik..
na mentem fákpofát cserélni
én tuti mxet válsztanám főleg h már ültem is olyanon és ultradúrva negatívum:10lert is bekajál ha húzod neki
vegyél inkább egy szupermotyót vagy endurot
jobban tudnánk anyagi vonzatát a dolognak!
amúgy figyelted supermoto yamin hátul van jeladó a tárcsán !?
amúgy elején lehet jók voltak a csúszdák de elázott a mesterséges domb és elsüllyedt, ezért lankásabbak a csúszdák ! a kamikazéba pl. megáll a víz középen simán fölbiciklizek rajta nemhogy crossmotorral
de ahoz azt is kéne tudnom hogy mi a baja...
de monnyuk dugócsere alap...
most pihengetem ki a nyaralást! ........de már motoroznék nagyon!
a husky az érik...................................! lassan /egyre lassabban/
hi faisst!
az yz-t ráérsz kitalálni ! most megyek jövő héten emberhez, és mondok árakat majd neked mi mennyi !
én akkor szoktam amikor homokos a kövesút és elkezd menni a hátulja sztem qva jó érzés
tök zsír