Na egészen pontosan így hangzik: "...Nos volt egy érdeklődőm már rá és az ő
kérésére megnézettem a vámosokkal ezeket a külföldi papírokat
sajnos azt mondták rá hogy körülbelül annyit ér...!Tehát akár
kismotorjogsival is vezetheted!:)hobbizni lehetne vele,amire én eddig
is használtam!De arra aztán való!!!:)" Lehet, hogy licit lesz a vége?
Mivel az enyémet még únió előtt hozták be Svájból, és akkor le lett vámoltatva sztem igen. bár kérdéses, mert jelen évben csak a 96 utánni motorokat engedik forgalomba. Areg adót ki kéne mindenképpen fizetni, ami 93 és a többi, szal 150ből megúszod, és semmivel nem fog jobban menni a motor, semmivel nem lesz szebb és jobb. Én 3évet elmotoroztam vele rendszám nélkül, soha nem fizettem be egy csekket sem! Pedig sokat jártam kirándulni vele Dombrádra, Sárospatakra,Kisvárdára... Itt Nyíegyen is minidg szétszedtük a várost, és mégse soha semmi...
1992es évjárat egyébként, de szinte ugyan az 2003ig, igen apro módosítások votlak, a villát fordítgatták oda vissza.
Qrva sok pénz érte hidd el! Az a KDX nincsen valami fényes esztétikai állapotban. A gumik nullák rajta, és hogy második tulajdonos a kutyát sem érdekli. Szerintem nincsen egyáltalán job állapotban mint az enyém..Egyet tud: van rajta rendszám....Semmi több. Ennyi pénzért motort is lehet venni, nemhogy ezt... Az enyémet 200ért adtam ( két kipufogóval, 2 gumival),a kutyának sem kellett..Túl mesze esik ez a Szabolcs a pestiek látóköréből...
Én is írtam neki, még nem írt vissza, az érdekelne, hogy mennyi az ára supermoto szett nélkül. Azzal ugysem tudnék semmit sem kezdeni. Előbb már érdeklődtem eztazt, olyan papírok vannak rajta, h. még kismotor jogsival is vezethető, ezt a vámnál érdeklődte meg, mert nem magyar a forgalmi.
üdv!
a k*rva életbe 3 nap gép nélkül.. hiányzott a gép... a motor meg főleg!
mi a helyzet erre felé?? nem változik semi?
nincs kedvem visszalapozgatni olvasgatni mert vagy 5 oltalt tuti végigkéne.....
na most megyek csobbanok 1et és alszok
bye
kérésére megnézettem a vámosokkal ezeket a külföldi papírokat
sajnos azt mondták rá hogy körülbelül annyit ér...!Tehát akár
kismotorjogsival is vezetheted!:)hobbizni lehetne vele,amire én eddig
is használtam!De arra aztán való!!!:)" Lehet, hogy licit lesz a vége?