felhívtam ma egy komát akinek van 1 cr500asa eladó www.motor.hu/hasznaltmotor/meg...
megkérdeztem mennyit eszik azt mondta:komoly terpren 5-6litert ugyan én még nem láttam élőben 500as cr-t azt tom hogy nem kell neki sokat pörögni 5000leadja asszema teljesítményét de hogy ennyivel elmennyen az kizárt
evenx
jó nemolvastam el hogy muszakis meg lámpás meg rendszámos..
csak a képet néztem azért nem értettem hogy átépitett...
de most megnézttem és igy ok
Az Xt 600 ról nem mondanám hogy gyenge haverom kb 1 hónapja vett 1 89évjáratút igaz hogy ő terepen használja de kurvabrutális úgy szedi a földet mint állat!1épként az "imént" 660 as XT s et említett Sutyerák de viszont 660 vanas Xt hogy kapsz 1 millió alatt?
Dév! Ez YZ ,tehát gyári krossz! magyarul átépített,mivel a magyar műszaki követelményeknek megfelel!, tehát forgalomba helyezett! Amúgy jó verda, és a "komoly" dolgokat én sem értem...
Sziasztok
ki volt az a barom aki azt tette fel h ma lesz kiskunlacházán motocross verseny????mert semmi nem volt ott...potyára mentem...de szerencsére láttam egy plakátot és tökölön volt cross verseny...nem volt semmi...
Faszom ki van. Meg akarom venni azt a kurva GasGast 250 sm. Gyönyörű darab, 250es, 2005ös, rendszámos meg minden. 800eért, erre felhívom, mondom gondolkodom. 1 hétig nem tudtam elérni, naponta 10szer hívtem, erre végre felvette és mondta eladta. De olyanokat kamuzott mindig a srác, felhívtam másik számról annak azt mondta a bank vitte el, mert még volt rajta hitel. Abban bízom hogy nem is volt ilyen motorja eladó. Árban annyira nem volt olyan olcsó. De most nincs olyan motor amit vennék. SUPERMOTO KELL, max 500ccmig. És azért 1 millió alatt legyen. De inkább 6-700e, akkor még másra is futja. Kösz a segítséget, ha vkinek van eladó, vagy lát a neten egy jó mocit. Jah és ne legyen 99-00 nél öregebb. Kösz mindenkinek. WR450Fen gondolkodm, de a drz is. De az nagyon gyenge.
szerinted?