ma megyek pestre valami számláért meg adásvételiért...
nagyon sok kedvem van ...
amugy az endurocross verseny az az h crosss pályán mennek enduro dzsíí tííkkel???
mert ugye az enduro verseny az gps el történik ha jol tudom egy előre kötöttt utvonalon....
mi vagyunk itt üröm felé 1 páran,de Faisst motorja /pill szar,nekem meg most csak 50es van a 125öst eladtam. amúgy ürömön még vannak 1 páran,a kisdombon meg a kalászi pályán szoktak lenni emberkék elég sokat,szal ha unatkozol nézz el arra és tuti tlaálsz vkit,ja meg a pilisborosjenői bánya pályában is szoktak lenni. meg rókahegyen
Szevasztok Mindenkinek!!!!
Ha valaki Pomáz környékén lakik és lenne kedve erdőben, pályán,bányában vagy akárhol motorozni(kivéve aszfalton) akkor ha kérhetem írjon, mert csak egy két srác van akivel tudok motorozni(most xar a motorjuk):-( és jó lenne vkikel motorozni!!!! (KTM 400 SXC-m van, ugyahogy tudok motorozni,de ezt majd ugyis meglátjátok!!) Ugyhogy ha van ilyen akkor kérlek írjatok egy e-mail(suzukibiker15@freemail.hu)!!(ugyanaz az MSN-címem is!!)
Nagyon köszönöm előre is!!! Kösz Srácok! Csácsá!!!
na hazaértem túráról...
faszom...elkezdtem visszaolvasni..de a 3.oldalnál feladtam..amikor emgláttam hogy még van vagy 15
na sebaj..most egyek alukálni..
joccakát ákúúúnámátátááá
én nemrég jöttem meg a motorozásből tegnap fújtam rá láncsprét és tök jó lett ha felrakom sztenderre sokkal tovább pörög a kereke mint eddig(má olyan száraz volt h porzott)
ma megyek pestre valami számláért meg adásvételiért...
nagyon sok kedvem van ...
amugy az endurocross verseny az az h crosss pályán mennek enduro dzsíí tííkkel???
mert ugye az enduro verseny az gps el történik ha jol tudom egy előre kötöttt utvonalon....