Én is láttam azt az rx-et. De mondjuk 400 kilót nem ér. Más motor van benne, szval nem para ha régi, de azért sokkalom azért annyiért én is. Jó motor lehet még ha ügyes vagy be is adod hogy 50es, de mondjuk ha rossz napjava van a fakabátnak, megtud szopatni. Bár bemérni nem fogja, hanem alváz szám alapján keresi meg hogy mekkora gyárilag.
tegnap állítottam a tengelyen(mert laza volt a lánc)és a hátsó fogaskerék összes csavarja kilazult(3cm mozgásnak kell lennie a láncnak kb 2,5cm-t mozog)mi lehet a probléma?(vagy párszor meghúzom és utánna kafa lesz??
a másik láttam kereskedőnél 1 93as six day"s-es rxet 160as polinivel leszervizelve új első hátsó cross gumivan 200ért(sztem 180ért el lehetne hozni)de nem öreg az 1 kicsit(50esnek van és nem lehet lerendszámoztatni)
nah lefoglalóztam az 50es rxet...van rajta mit csinálni,nincs elsőfék(remélem csak levegős) folyik a rugós szár,első fékre nincs féklámpa,1ik index le van törve,meg nem a gyári váltókar van rajta,amúgy 1ben van.
hello! haver motort akar venni innen: www.italien-stalien.hu/index02...
125-öst, azt a régi ktm-et nézte ki de sztem jobb lenne a cr,vagy a kx is! szerintetek?????
(Még kezdő vagyok az egész motorozásban ezt kijelentem!)A Yamaha DT 50 R az minek mondható versenyenduró vagy enduró vagy egyáltalán mi?Ja és nem tudna mondani valaki egy oldalt ahol találok róla valami könyvet vagy ilyesmi?
hello! a tegnapi témával kapcs. lenne (észrevétel). jók a 4t-k de csak az újak a drz sztem nem annyira fasza az rx azé nemolyan rosz (igaz nagy siratókon elfogy a kraft) havernak rx van másiknak drz nekem crm. vizes talajon a drz tök buta mindig várni kell rá persze pilóta függő is! Én is járok versenyekre (néző) elkellene gondolkodni azon mely motorokon lognak a pálya jelző szallagok nem a 25, 250-eseken hanem a nagy kezelhetetlen 450,520,525. de ha vki tudbelőlle akkor majdnem mind1 kics-nagy, 2-4t. mindenki a képességeinek megfelelőt válassza.,ha teheti. de nem szeretnék újból vitát nyitni!
Valaki meg tudná nekem mérni egy DRZ-n járó motor mellett, hogy mekkora a feszültség a fekete és a fehér vezeték között? Nem kell széthúzni, és váltakozóba(AC) kell kapcsolni a műszert.
hát jó van nem az én véleményem hanem az övé
ha nem 2003 as akor lehet h 2002-s de ez a 2 között volt tuti!
amugy a 125-s RX et meddig gyártották? 2002 2003?
a TE 410 es huskyk jók? 2000es évj...
Jefte