Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

L
kelett neked megvenni baze
nah ráfogom h elkészült a rieju minden mértékben( még a két lengéscsillapítót kellene megcsinálni,meg a rugóstagból elöl folyik az olaj pedig cseréltem már szimeringet,a csillapítós meg nem jön szééét )
viszont van még 1 problémám....10 percet mentem vele és görcsöl az alkarom,kurva nehéz húzni a gázt mi lehet a gond? a karbiban új a rugó....lehet hogy a bowden tré?
A versenyenduró!
nekem ezek:
Aprilia RX125 polini
Honda CR500
Honda CBR1000r fireblade
Suzuki GSXR1300 hayabusa
simson RS125
Yamaha Yz250
Suzuki RMZ450
Suzuki DRz 100lóerős
aszem enyi
ja,meg KTM 525
KTm superduke 990
Orion Pro series 150
naja...
Meg akkor egy kis krosszpályát a ház mellé....
ja...ruha...meg szívni való
Nem csak arra...!!
rohadjanak el!!!
90milla elég lenne motorokra
Csizma az csizma..
szevasztok
csiga megjött nyaralásból mostantól motorozik......elolvastam miket írtatok .....mondhatni komoly az ügy
zoozee sose győzöd meg embereket , hogy előre felé fejlődik a technika..........mindig voltak kerékkötők hogy a föld lapos és az u.s.d. villa szar
az új gsxr és az öhlins meg a marzocchi is elgondolkodott hogy át kéne térni a sima biciklivillára mert ez ami van elavult szar.....
ja zoozee szavaival élve kéne szólni a japóknak hogy idejébe váltsanak telókat mert zsákutcába fejlesztettek bele megint
szerintem srácok valamelyike biztos wuk az keverte a komoly dolgokat szarral
de amúgy halálra röhögtem magam mert vannak jó történetek itt
eddig az rx mint versenyenduró a legjobb mert wukk drz- je tényleg versenylóként hatna a versenyen hozzá képest
egy rx-el végig se lehetne menni egy enduropályán még lassan se nemhogy időre
látszik az elképzelésén novazzénak hogy sosem látott még spec. szakaszt de egy igazi felmenőt se hogy rx-el végigmenne rajta ! kész lettem
na lépek várom új kalanjaitokat ....tök jók..... zoozee te meg meg ne őrülj az okosoktól mindenki tudja hogy igazad van dont worry be happy
kéne egy novazze -wukk versenyt rendezni lassan pallogabit is vigaszágon bejut simán ha így folytatja!
na csákány
Múlt héten vitték el a főnyereményt 2-en.. (most "csak" 90 millió a nyeremény)

Biztos jót motoroznak belőle...
én már muékor leirtam milyen motorok kellenének...
zoozee sztem töbet vennél mint amennyit leirtál
nos..én ezeket vennénm..kb.

ha megnyerném a lottón a fönyereményt ami 1milliárd 808millió forint akkor ezeket venném meg azonnal!!!

husaberg fe 650
wrm 450...ami alapból 6400000ft
sx540
Hayabusa
Yamaha r1
Kawa zx636
Kawa zx12
Suzuki rmz450
Suzuki drz400
Kawa klx 400
Kawa kx450f
Suzuki ltz 400
Yamaha wr450
Ktm sx450 s. ramon
Ktm sxs 250
ktm exc 525
ktm adventure 990
asszem ennyi elég lenne..de nembiztos
nem csak nekem szokatlan
És az égő?
üdv!
szep napunk van nagy a pangás ma merre vagytok??
ez a csávó minta gumicsizmámba kenné az ipart nem
honnan a picsából....tudná........most komolyan miért teszel fel ilyen kérdést te is......hát nem látod.....de hadjuk is.........csáóóó....mindenki...
hagy kérdezzem meg tudod miért van ez a nagy usd villa őrület és hogy melyik miért jó vagy hogyan működik és .......... !
hogy lássátok is a degenerálódást a technikában(korábbiak usd-k, s az újabbak simák), a GASGAS-nál és a KTM-nél lehetett választani, ez tuti!
most ezzel mit akarsz ezt oda írtam én is hogy van néhány olyan ami kívétel meg a sok játékmotor amibe sose lesz usd villa !/most belinkelted ide őket mind/
de 89-90 összes crossgép megkapta a az usd nem 92 ben volt az áttörés ezt onnan is tudom hogy már a harmadik motorom volt usd villás 92-ben!
Inkább szerezzetek nekemolcsón drz-hez USD generátort , ha már így benne vagytok!
...szóvall....mire akartál utalni...ezekkel a linkekkel...??????