Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát kinek ez kinek az....
legaláb jo hogy itt engem a faluba ismer mindenki... akinek ismerni-e kel...
sok ilyen matisz nagypapa meg jók a pogramok csak sok itt a köcsög tipusú videókat nézek aztán ellestem ezt azt
nincs cigó haverom a cigány csak akkor jófej(számomra)ha a rács túloldaláról figyel
és nincs is cigó haverod?
velem meg annyi az össz baj h nem látszik rajtam egyáltalán szintugy mint az unokatesomon
de az unokatesom ezt nem is bánja de én igen...
én tudok cigányosan beszélni apa szerint jól nyomom
de szívböl útálom a cigányokat(sajnos elég sok összetűzésbe keveredek velük)ezért mindig van nálam vmi védelmi eszköz de szigorúan csak akkor ha ők is támadnak és inkább kerülöm az ilyeneket mégis sok konfliktusom van azokkla a fasszopó lopós hazudós csalós jóemberekből(ja ha vkinek kell a mein kampf akkor annak átküldöm(.txt)
lol akkor bennetek is van egy kis hegedűvonás nem csak bennünk mert bennem 100%
de hátsó sárvédőt nem fújják
hehe azt a mocit amit elloptak 120ért vettem(180ról indult telefonban azt monduk ha 150ért odaadja megyünk érte)aztán mikor odaértünk ráfogtuk mindenre h szar és lealkudtuk 130ra aztán maikor raktuk fela teherautóra észrevettem h nincs sárvédője aszontam 18 az új ezért még 1 110est engedett(amúgy 5000az utánhógyártott+ 1000ért lefújják színre)
sztem jó kis vásár lenne gyerünk xlzx ne vesztegesd az időt hnap irány a robogójért
én 60 ért megkérdném max a 75 ezer...
ejha..ez mindenféleképpen szar ügy...neked is meg nekik is...de azért a dzsí tí előkerülhet
probléma az oldal betöltésekor szal fos a linked
xlzx ez neked szól
sr-ditech
ez qvára megérni sztem 80ért adná
ezért lenne egy 70et érő polini kipud
egy injektoros motorod
ülésed
hátsó gumid
hátsó idomzatod
meg légszűrő
hátsó lámpád
stb.
héj emberek! erről mi a véleményetek? kereskedésben van és elég jónak tünik akárhogy is nézem...
husa
képzeljétek óriási fordulatot vett a nyomozás
elloptak ugyanúgy halasról egy motort mint az enyémet(uabóól a fülkéből hívták fel ráülök megnézni az alapjáratot aztán többet nem látták)De otthagyta a csávóka a táskáját(csávóka=15éves(múltkor az öreg vitte el a motort most meg a gyereke)és volt benne olyan ami nem oda való lett vna egy jogsi és egy térkép amiben győr halas útvonal volt bejelölve(sopron-halas oda vissza 700km)szal hétfőn idézik be őket aztán a többi majd kiderül(a robogóm valszinű már nincs meg de ha lecsukják őket nekem az is bőven elég(milyen jót fogok mosolyogni rá amikor meglátom és tom hogy kap pár év börtönt a kölke meg mehet a faszomtudjahova )
ez óriási elégtétel lesz a számomra, de ha még az aeroxom is megkerülne...
lol gratula... nekünk is van ojan bigyó de én kikerülöm
ja és persze nekünk nem állnak a kapuban
riejut be nem vállaltam vna biztos akármien olcsó(lehet hogy jó a blokk)de magyarországon 1általán nem ismert még ismeretlenebb mint a derbi
a cagiva meg még úgyahogy elmegy de ha meg kereskedő vagy akkor 1 motort használjál és azt amortizált ne az összeset mert így elég nagy az esélyed hogy baja lesz(helyedben a riejuval szaggatnék mer az van a legszarabb állapotban annak ártani már nem tucc )és elesel a haszon legnagyobb vagy akár teljes részétől
röviden ennyi
úgyse hívnak érte meg a riejuért se szóval marad nekem,nekem meg jó így ....csak a rieju menne már el
látom idomot akarsz a cagiva fórumon
hát sztem ne akarjál egy jó műanyagos úgy +forrasztja neked hogyha lefested olyan lesz mint az új
ja kocsi felnijét kaptam el,szal 1ben maradt. már dolog kész van. ami még kell,index,idom tiszta karistolás,még jobban elrepedt(de szentem hagyom így). meg talán a kormány ferdült de nem tuti
grat elbuktad a hasznot vagy még többet
de az a lényeg hogy neked nem lett bajod
kocsi 1ben van?
sajnos a múltkori gikázásomból megmarad 1 sérülés(leégett a bőr és el van vékonyodva és ráncos)szal az okosok szerint ez örök
fáááj mindenen cagivával elfirkáltam
hát az a szitu hogy itthon ugye kapu van és a kapunak van 1 kis bizbasza ami megállítja a 2 ajtót
(3 centi magas fém baszás)én meg kb 30cal jöttem be rámentem arra a kis gecire,megdobott és odabaszódtam tesóm barátjának a kocsijához.én 1ben vagyok csak a kezemet fájlalom kibaszottul
motor indexe letört,idom tiszta karistolás
lábtartó,fékkar letört
kipuffogó elhajlott
lámpa megrepedt
festék itt ot tlejött.
jaja! ugynailyen kéne nekemis honnan származik?