Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én nem vok nagy hozzáérő de ezt még én is tom ki van hegyeze
Megpattant mindenki? mondjuk ha lenne egy normális motorom én sem itt lennék. Ha mégis felnéz valaki hozzáértő akkor árulja el, hogy egy ugyanolyan hengerűrtartalmu Husqvarna miért erősebb mint egy bármilyen más motor, mondjuk egy Suzuki? És hogy érdemes e venni egy Husqvarna Te 350 típusu motort?
ja simóban meg 105ccmes henger van szal több mint duplája maz eredetinek
ő nem mondott hengercserét vmi koma az mz gyárban dolgozott régen és a gyári alkatrészek átvariálásával
szerintem lehetséges, de azon már nem 125-ös henger van meg az áttételek is mások. Német tuningoldalon láttam, hogy egy Simsonból kihoztak 150et.
üdv!
hát keresztapa nem én vagyok hanem inkább fater meg a nagybátyó
meg ha bunyo van valahol akkor még vagy aznap elmennek vagy másnap ott van legalább 100 more....
Lehet valamit kezdeni egy 250es 4T enduroval, vagy az még gyengusz?
van 1 srác(1ütt dolgozunk)és azt m ondja hogy a 125ös mz-t úgy fel lehet tuningolni hogy menjen 200at (1ébként 19 éves)
meg azt is állítja hogy a munkaquad lenyomja versenypályán a versenyquadot
és ezt olyan +győződéssel mondja mintha mind2őt látta vna
öhmm csuklóvédő=könyökvédővel
ébresztő emberek a tegnapi nap siralmas volt a fórum terén(rem hnapra betudják idézni a köcsögöt és akkor mindenkiderül de főleg én hogy elkapták )
nos akkor kérném a cross újságokt
ja még egy térdvédőt:ez
vagy ez
és egy mezt is akarok venni:mez
sajnos gatyára meg csuklóvédőre nem marad pénzem azt majd máskor
enmgem nem csak a képek érdekelnek
magyar endurós vagy crossot mondjál mert én nem nagyon látok ilyet(csak motomix meg superbike...)
Hát nem tom én Franciába vettem 1Moto Vertetét ez crossos inkább de endúros is 1 picit szerintem ez a legfaszább!Meg van szintén Francia Moto Crampons ez crossos meg van Svájci Enuro ujságom ez endurós meg túraendúrós!
jó kipu elfogadmán(télleg ha egy jót belefinganál egy kipurendszerbe milyen hangja lenne(2t vinnyogós 4t mély?)
nagyon fontos lenne tudnom
előre is kössz mindenkinek a seggítségét
Ez az FMF kipu a 4t offroad nekem nagyon bejonnne
ma kibaszott kihalt volt a fórum
pedig 2 hétig itthon vagyok
éjjel-nappal néha éjjel nem
megutsz 1et jön az összes
akkor família az van te vagy a keresztapa mi
inkább azt mond meg nekem mikor lesz gépezeted?
kötekedni meg nemszoktam... mert akkor vagy én járok rosszul és aztán másnap ő vagy még aznap ő....
lol
én meg a kigyúrtság... no meg az agresszivitás
utálok kondizni blee testépités.. akkor inkább alszok...
és amugy meg elég nyugott tipus vagyok... ojan tedd ki hagyhuljon vagy vmi ijesmi
ok veled eddig semmi bajom(rem nem vagy vmi kigyúrt agresszív állat)
ja és ez csak faterről van
és van legalább 800 rokon... ha hiszed ha nem.....
lehet ha neked is ilyen tapasztalataid lennének mint nekem akkor te is útálnád őket(ez csak az én véleményem)
félvér
mer te cigány vagy???