Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor ingyen szereled a motrokat?
ne személyeskedjünk! mi vagy te apeh ügynök befektető vagyok mondjuk így, ebbe -abba jókor veszek és még jobbkor eladok törekszem megtartani forgótőkémet de egyre kevesebb sikerrel ! a múltba többször sikerült ezért okulva a múlt hibáiból nem vagyok elnökségi tag a részvénytársaságunkban! így kizárt dolog elbaszni a lémet! csak nyereségrészesedésem van ! és szabadidőmben /mondjuk napi 24 óra mínusz alvás / gyerekek , család, netezek , motort bütykölök, motorozok stb.../
hát a tesco gazdaságos cuccok be törtek a piacra a tesco gazdaságos benzin lehetne olcsobb 1 százassal
zoozee remélem megveted a drogbizniszt!
ja adj nekünk tippet
mit csináljunk hogy annyit gépezhessünk mint te meg ilyen ventillátorunk legyen meg 2 husqvarnát rendelhessünk
kössz a segítséget
Erről a tesco gazdaságosról jut eszembe,...hogy már lassan mindent lehet kani tesco gazdaságosban...

Pár és is piacra dobják a tesco gazdaságos krosszmotorokat..

Bár mondjuk 4 kerekűek már vannak a tescoban...

Hát ha az is olyan, mint a tesco gazdaságos pálinka amit még a fősulin ittunk akkor......
zoozee
ha nem dolgozol mibol tudsz megélni adj tippeket nekünk fiataloknak
Miből van a jövedelmed??

Vagy ez túl személyes??
nekunk is tetoteres a ház és a tetoterbe van a szobám meg a gép is és kibaszott meleg van 1 ilyen tesco gazdaságos ventillátor szerintem jönni fog ide is
Frédi meg Béni...
3 sebességes meg az üres!
én amúgy motorszerelő vagyok de alig ülök a gép előtt mert fexem
amúgy nem ebből van a jövedelmem ez már csak hobbiszinten van majdnem de nem hagynak békén a sok szarral és megesik rajtuk a szívem meg sokszor már akkor jönnek mikor már nem tudják megszögelni paripát és én mégis megcsinálom /ennek már híre ment/ ezért mindig van valami meló és sikerélményt is jelent ez nekem !
Én is vettem ventillátort a héten...

Az enyém távirányítós...

Már kellett, mert kibaz meleg volt..meg van most is...főleg fent a tetőtérben...
ez jó volt:P
Szerintem egyik legyen versenyenduro a másik meg turaenduro a meiknek fordított a lába az legyen a verseny
ötleteket kérek mi legyen a 2 cicámnak a neve
minél több nevet szeretnék
hány sebességes a hűtőszerkezet?
zoozee te nem dolgozol vagy mi?????
én 16vok aztán nem ülök annyit a gép előtt mint te (nem piszkálásból mondom)
én mindig szervízben cseréltetem a gumit(én nem fogom pjszerral feszegetni...)
ha a mikóéknál veszem a gumit ingyé felrakják úgyhogy minek vesződjek vele
ez nem az személyesen de ilyen a ventillátor !
nem motoroztatok ma ? nekem kialakult egy első defekt a cr-en a nagy parkolásban!
ezért most megint az élményfürdés lett erőltetve! lehet mindjárt megcsinálom mert csak 20 percet kéne áldozni de lusta vagyok és inkább itt fexem a ventillátor előtt !
kira ez a ventillátor
meséljetek mi van ma veletek
teccik az az rx csak régi
160as 200ért sztem nem rossz
szevasztok !
sajnálom makkát!

nekem meg sikerült az élet vettem egy ventillátort!
ilyet
meghalt a nagycicám
öröm az ürömben hogy így megtarthatom a 2 kicsit amit találtam bá sovány vigasz
ja bocs

de ez sztem nem ér annyit! de nem csak én sztem
ér sztem max 3 kilot..
www.bikepics.com nézd meg ott hogy van 2006os.

Jefte
50est gyártanak