ne személyeskedjünk! mi vagy te apeh ügynök befektető vagyok mondjuk így, ebbe -abba jókor veszek és még jobbkor eladok törekszem megtartani forgótőkémet de egyre kevesebb sikerrel ! a múltba többször sikerült ezért okulva a múlt hibáiból nem vagyok elnökségi tag a részvénytársaságunkban! így kizárt dolog elbaszni a lémet! csak nyereségrészesedésem van ! és szabadidőmben /mondjuk napi 24 óra mínusz alvás / gyerekek , család, netezek , motort bütykölök, motorozok stb.../
zoozee remélem megveted a drogbizniszt!
ja adj nekünk tippet
mit csináljunk hogy annyit gépezhessünk mint te meg ilyen ventillátorunk legyen meg 2 husqvarnát rendelhessünk
kössz a segítséget
nekunk is tetoteres a ház és a tetoterbe van a szobám meg a gép is és kibaszott meleg van 1 ilyen tesco gazdaságos ventillátor szerintem jönni fog ide is
3 sebességes meg az üres!
én amúgy motorszerelő vagyok de alig ülök a gép előtt mert fexem
amúgy nem ebből van a jövedelmem ez már csak hobbiszinten van majdnem de nem hagynak békén a sok szarral és megesik rajtuk a szívem meg sokszor már akkor jönnek mikor már nem tudják megszögelni paripát és én mégis megcsinálom /ennek már híre ment/ ezért mindig van valami meló és sikerélményt is jelent ez nekem !
zoozee te nem dolgozol vagy mi?????
én 16vok aztán nem ülök annyit a gép előtt mint te (nem piszkálásból mondom)
én mindig szervízben cseréltetem a gumit(én nem fogom pjszerral feszegetni...)
ha a mikóéknál veszem a gumit ingyé felrakják úgyhogy minek vesződjek vele
ez nem az személyesen de ilyen a ventillátor !
nem motoroztatok ma ? nekem kialakult egy első defekt a cr-en a nagy parkolásban!
ezért most megint az élményfürdés lett erőltetve! lehet mindjárt megcsinálom mert csak 20 percet kéne áldozni de lusta vagyok és inkább itt fexem a ventillátor előtt !
ja adj nekünk tippet
mit csináljunk hogy annyit gépezhessünk mint te meg ilyen ventillátorunk legyen meg 2 husqvarnát rendelhessünk
kössz a segítséget
Pár és is piacra dobják a tesco gazdaságos krosszmotorokat..
Bár mondjuk 4 kerekűek már vannak a tescoban...
Hát ha az is olyan, mint a tesco gazdaságos pálinka amit még a fősulin ittunk akkor......
ha nem dolgozol mibol tudsz megélni adj tippeket nekünk fiataloknak
Vagy ez túl személyes??
én amúgy motorszerelő vagyok de alig ülök a gép előtt mert fexem
amúgy nem ebből van a jövedelmem ez már csak hobbiszinten van majdnem de nem hagynak békén a sok szarral és megesik rajtuk a szívem meg sokszor már akkor jönnek mikor már nem tudják megszögelni paripát és én mégis megcsinálom /ennek már híre ment/ ezért mindig van valami meló és sikerélményt is jelent ez nekem !
Az enyém távirányítós...
Már kellett, mert kibaz meleg volt..meg van most is...főleg fent a tetőtérben...
minél több nevet szeretnék
én 16vok aztán nem ülök annyit a gép előtt mint te (nem piszkálásból mondom)
én mindig szervízben cseréltetem a gumit(én nem fogom pjszerral feszegetni...)
ha a mikóéknál veszem a gumit ingyé felrakják úgyhogy minek vesződjek vele
nem motoroztatok ma ? nekem kialakult egy első defekt a cr-en a nagy parkolásban!
ezért most megint az élményfürdés lett erőltetve! lehet mindjárt megcsinálom mert csak 20 percet kéne áldozni de lusta vagyok és inkább itt fexem a ventillátor előtt !
meséljetek mi van ma veletek
teccik az az rx csak régi
160as 200ért sztem nem rossz
sajnálom makkát!
nekem meg sikerült az élet vettem egy ventillátort!
ilyet
öröm az ürömben hogy így megtarthatom a 2 kicsit amit találtam bá sovány vigasz
de ez sztem nem ér annyit! de nem csak én sztem
ér sztem max 3 kilot..
Jefte