holnap valszeg veszek 1 96os 5 sebis rx-et....úgy volt hogy ma megyek de csak délelőtt van otthon az ember szal lesz 1 jó kis buszozásom de remélem megéri....
azér írtam hogy legalább a drz végig tud menni önerőből de az rx az biztos nem !
amúgy egy két elvetemült megy vele most romániába is de biztos csak másodosztály vagy amatőrbe
xlzx gyuri nullát se ment csak az rx meg a vad rieju!
honnan tudhatná milyen a drz be is szarna tőle
annyi biztos beindítanám arow kipuffal és eldőlne mögötte a hangjától az rx gyurival együtt
előbb meg dicsérni próbáltam rx et hogy olaszba kicsit jobban figyelnek erre a kategoriára a gyerekek miatt
de meg se hallja sőt ő is bedőlt a piaci trükknek mert ő is gyermek
és amit akartam ezzel hogy ez csapda mert szebb mint a 125 ös mz rögtön azthiszik a gyerekek hogy
125 ös versenymotorjuk van és sokat vesznek belőle az aprilia meg kaszál
diszkóba menni meg tényleg jó nem szarozom
ja és csiga a drz vel legalább végig lehet menni a pályán
úú basszátok de jó egyeseknek itt irogatnak meg uszkálnak a medencében, én meg most ugrottam haza 10 percre ebédelni és megyek visza melozni.
tegnap, tegnap előtt napi 14 ora, este örültem hogy az ágyba beesek. és ez igy fog menni a heti 6 nap, és egészen agusztus 31 ig.
ha rendesen húzod a drz nek...akkor kurvára megy...telók is jók benne...lassan is lehet vele normálisan menni...szal a szűk kanyargós helyes is oké...
szal szerintem fasza..
de én mindig is ezt mondtam
igen enyém is így van mert 16 évesen tudod nincs önálló keresetem és aki 16 éves meg még akár 20 annak valószínüleg így van...csak hogy idézzek te faszkalap "suliba járni a dedosoknak mert ott a jogsi 125 ösre már 16 tól lehet aszem!".....
mit nem értettél balfaszkám olaszba azért nyomják tuningabbra a 125 -öst mert azt eladják a gyerekeknek nagy piacpolitika sok pénz mert a fiatalok kisirják aputól mocit így van a tied is!
itthon meg hiába van jogsi nincs motorgyár de erről csak te beszéltél mert nem tudsz olvasni
ebben a témában kit érdekel mikortól van itthon jogsi ? szóval ki a balfasz ?
erről beszéltem az előbb hogy mindenki hüjlyéz anélkül hogy értene valamit
végigolvastam már az egész toppikot! vannak itt olyanok aki értenek hozzá és ragad rám valami ha máshonnan nem de innen érthetek picit már egy két dolgot ! ennyivel is jobbnak érzem magam ilyen novazzéknél mert vettem a fáradtságot és olvastam
itthon is 16tól van a 125ös jogsi balfaszkám no meg azért a drztől sem kell elszállni....nem mondom hogy nem kéne de ha meglenne még az rxem akkor sem a drz után álmodoznék...
az elején kicsit elragattattam magam a drz -vel meg hüjén jöttek ki a dolgok de ezt benyeltem
mint azt hogy néha kiforgatjátok a szavamat de ezt a novazzés hasonlítgatást kikérem magamnak
azér mert novazze semmit nem ért a motorokhoz azé én még érthetek valami kis keveset hozzá!
hello! haver motort akar venni innen: www.italien-stalien.hu/index02...
125-öst, azt a régi ktm-et nézte ki de sztem jobb lenne a cr,vagy a kx is! szerintetek?????
nem vagyok novazze meg pallogabi se ennyire hüjének azér tényleg ne nézzetek már !!!!!!!!!!!!!
azt hiszitek hogy nem
tudom hogy jó az új teló bár nekem nem fordított a drz n mégis elég jó de hobbiba ilyenek vannak mit csináljak
meg az az rx már tényleg vicces azt iskolásoknak csinálták olaszországba
suliba járni a dedosoknak mert ott a jogsi 125 ösre már 16 tól lehet aszem!
ja és tudom nem a legjobb a drz400e de egy nudli rx el tényleg nem lehet egy lapon emlegetni ha ezt nem ismeritek el akkor nem vagytok hozzáértők és motrozni se tudtok akkor
az rx meglát egy dombot és meghal ezért lehetne drz önindító is nemcsak ktm
minek veszel már +int rxet????
vehetnél ennyi pézből vmi komolyabbat