Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

neked milyen motorod van?
xlzx-re
inkább a nagyöregeket kérdezd zoozee meg kishapsi(ja xlzs-re ne figyelj )csak vicc volt
ÉS akkor milyen motort ajánlasz?
ici te macska vagy?
ha endurózni akarsz akkor endurót vegyél
Hali
Szerintetek milyen motort vegyek undurozásra kb 5-600 ezerért? Honda Cr 125 2001 -es 540 ezer.Erröl mi a véleményetek?
ez egy LOL videó
Dóóógozok keményen!!

De itt a hétvége és végre megyek strandolni!!!
Hellóóó!

Yamaha YZ400F - YZ426F - Évjárat: 1998 - 2002-ig Ár: kb. 600e - 800e
Honda CRF 400: 1998 - 2002-ig Ár: kb. 600e - 800e

Véleményt szeretnék kérni ezekről a típusú motorokról...esetleg ha valakinek van tapasztalata vagy ilyen motorja megoszthatná velem mit érdemes róla tudni..érdemes-e ilyet venni stb.

Köszönet!
Hali.Én azt hallottam a 2007 es DRZ ről hogy 450es blokk ahogy ti is mondtátok és fordított teló.Hát már ráférne valami ráncfelvarrás féle.Én már nagyon kíváncsi vagyok.Most adtam el az enyémet. És szerintem megvárom az új modelt.
merre van mindenki?
Meg kell kérdezni a gazdáját, az a biztos..!
Nagy kár.
Nem hinném!
A 95 körüli évjárarú husqvarnákon, amik 300-400 ezerbe kerülnek van műszaki ?
Plz Sürgősen help meeee!!!
Mien olajat nyomjak egy Yamaha dt 125-be az első telóba??és villánként mennyit?????????
jó hát most érted az rx enduro a cr meg cross. 50kg súlykülönbség is van köztük,azt is bele kell venni.de mondjuk menjen 1 rx 1 kdx 1dt meg mondjuk 1 crm. ott az rx nyer. talán menne még 1 tsr akkor az ott lenne mint az rx,de lehet jobb is lenne.
De, nagyon kevés, egy nullát tuti lehagytak az árból.
Üdv,találtam egy 2000 évjáratu kawasaki kx 125-öst 400.000hufért keresgettem még ilyen tipust és a 2000-esek vagy attol fiatalabbak 500tol kezdödnek,nem kevés az a 400 egy picit érte???
Vagy szimplán ilyen olcso???
én mindenesetre azt mondom , hogy egy teljesen jó 125-ös cr-t mondjuk a példa kedvéért egy frissebb évjáratút rx nem esz meg mert az egyszerüen lehetetlen! nincs akkora henger amit elbír az rx főtengely amivel a cr125-öst oda lehetne vágni ebben biztos vagyok, és akkor a futóműről meg a többiről ami behozhatatlan előny a cr számára nem is beszéltünk ! mondjuk egyformák a pilóták is ! de ezt nem nagy gond kipróbálni csak felesleges!
én nem tudom hogy ti hol motoroztok de itt nálunk a 125 gyilokra megy a 250 nel mindkét pilóta volt magyar bajnok és egyik nap az egyik jobb másnap a másik többször jobb a 250 egy kicsit ! az rx szerintem 3 kör alatt kapna mégegyet!
de ha gondoljátok kipróbálhatjuk megszervezem
Ti aztán nagy motorkupecok vagytok!!

Jó helyen beszélitek meg ti is!!
de ezt apával +kell beszélnem meg az rxet eladni és az is idő
jó motor az,ha nincs lelakva hozd el 180ért.
azt kérdeztem jobb-e crosspályán