én ezt próbáltam fel ja és lehet 2számmal nagyobbat venni belőle és vastag zoknival felvenni így sokáig jó lesz
mondjuk ezzel az agyamra mentek h mien színűt kérek(mer vagy 15 szettet felpróbáltam mire jó lett az 1ik)
én mindig mondtam h nem divatbemutatóra kell adjon olyat amilyen van, de azért hősiesen kérdezgette mien szinűt hozzon
amúgy korrektek nagyon meg vannak használt gépeik is(volt egy 65ös sx meg egy 525ös sx is:P meg ilyen más is a ktmekkel vtam elfoglalva)
kinéztem a cuccost a neten a www.universalmotor.hu -ról és apa kocsija ment ma fuvarba pestre aztán feltűztem vele csak szar volt mer 2baleset is volt meg a klíma is szarakodott(9kor indultunk és fél 8ra értünk haza)
ja csanaki alkudni is lehet én tudtam a cuccból 2ezret
na megjöttem
o"neal protekor
meg acerbis szett
meg várható lesz majd vmikor egy StyMartin csimma
meg esetleg vesevédő+térdvédő+könyökvédő(kesztyűm van)
Szerintem az bőven elég. Én 27/174/62 vagyok, és a DR-Z-vel minden gond nélkül megyek, pedig az ülésmadasság 935mm! Egyébként meg elviszem ismerősök DL1000/Vara/TDM-jeit is simán (200-300kg)
megtudnátok mondani hogy egy 90-es honda cr 80 hány lovas kb. és hogy mennyire megy???
(kezdő motornak lenne havernak)
van még?
tegyél még fel mocisat!!
mondjuk ezzel az agyamra mentek h mien színűt kérek(mer vagy 15 szettet felpróbáltam mire jó lett az 1ik)
én mindig mondtam h nem divatbemutatóra kell adjon olyat amilyen van, de azért hősiesen kérdezgette mien szinűt hozzon
amúgy korrektek nagyon meg vannak használt gépeik is(volt egy 65ös sx meg egy 525ös sx is:P meg ilyen más is a ktmekkel vtam elfoglalva)
ja csanaki alkudni is lehet én tudtam a cuccból 2ezret
amugy hol vettétek? kecson a rodeo ban és a parillánál is elég zsir cuccok vannak....
nagyon kihalt a forum ma...
o"neal protekor
meg acerbis szett
meg várható lesz majd vmikor egy StyMartin csimma
meg esetleg vesevédő+térdvédő+könyökvédő(kesztyűm van)
uncsi...kihal...de ha lemegy a szezon akkor már feléled...
lehet h quadot kéne venni...azzal télen nyáron lehet menni
hát akkor hajrá!
alakul...
de már jo? meg oldottad a problémát??
itt tudnak segiteni sztem!!!
info
és egy pér kép
drz adventur vagy mi
crf blokk 2x
meg egy drz blokk felölrül szelepháztető nélkül vagy mi....
látpm tegnap nem volt husky szakértő.....
remélem ma lesz!!!
szep napot!