Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

üdv
na szüleim akkor engedig meg a crosst ha minimum egy páncélt veszek ezeket néztem:
axo
fox
ufo
az ufo az ami elfogatható árú és teccik, de le lehet róla beszélni
üdv!!

na hát ami nálunk van banzáj nem rossz!!
csak kurva meelg van ....
a legjobb off road os ujság meg nemtom h mi lehet de majd a többiek megmondják.. itt is jooooooooooo nagy a punnyadás....
na én is punnyadok egyet agép előt...
csanaki!
melyik crossújságot veszed??
melyik a legjobb?
Bajóti havernak c 16 van hátul:
hello! nemtudnátok honnan szerezhetnék 16"-os krosszgumit mert én csak nagyon vékonyakat találok! akinek van szóljon használt is érdekel, csak legyen már valahonnan!
Mivan ki lettem tagadva hogy nem ír nekem senki?
Meggyüttemm!Bocs hogy nem írtam de nem értem rá .Majd rakok fel fasza mocis képeket .1épként mi most a téma?Tudjátok lusta vok 600 oldalt visszaolvasni.Ya meg hallottatok már a Exc-f 250 rő vettem endúrós ujságot benne is van!nem lehet rossz
üdv!!!

rég jártam erre...
amugy ja lesz 450 drz én is ugy halottam már nem 1 embertől...

amugy az áttételek is másak egy cross és egy enduro között pl crf 450 vs. crf 450x
....
majd még felnézek nálunk ijen motoros találka van de semmi kedvem elmenni rá..
most avatnánk felelvileg a crosspályát is...
crossnak jobban ki van hegyezve a motorja jobb futómű fölös dolgok le jobb váz
sztem biztos hagytam ki vmit
Mi a különbség a versenyenduro és a cross motor között a lámpán kívül??
ismerősöm 490ért vett 99est.akkor megéri.
Na de azt mondja már nekem vki h 2001-es Honda Cr 125 zsir állapotban (alig használt) + ér-e 540 ezet Ft-t???
szia theograf !
sajnos én nem tudok segíteni rajtad mert nem tudok drz közelébe férkőzni két hétig még ha akkor jó szívesen megmérem neked az áramot de szerintem megoldod addigra !
ha nem akkor visszatérünk rá!
na szevasztok !
ici!
jó a cr terepre csak endúrózni kicsit kicsi és elkirándulod a drága blokkját de ez az összes 125-re igaz mert ha teljesítményt akarsz akkor pörgetni kell őket szigorúan! /én 125- öst pályára vennék csak de akkor már a vele egy kategóriában levő 4T 250 -est /
endúrózni inkább 250 2T- vel nyomulnék vagy valami nemtúlrégi ólommadár 4T- vel ha nem lenne pénzem rá /ez 500 -600 ezret jelent/jó ennyiért rendes 4T nincs/ esetleg öregbe egy két típus /
ha viszont van rá pénz és rendes endúró és ha esetleg 2T akkor csakis ktm250 - 300exc vagy gas gas ec 300
ha meg 4T ktm 525 exc husaberg 550fe husqvarna te510 ezek 1.8és 2.4 millió között vannak!

van az 800ezer és 1.5 Mft közti rész de itt nagyon kell figyelni nehogy megszívd egy éppen a felújítás előtt lévő gép megvételével !
Fiu vok nem lány!!!!!
De mondták h ne vegyek cr-t mert nem jo azzal terepen menni sztem nem volt igaza.Vagy igen?
2001-es 125 Cr 540ezer.Ez + ér annyit?Hozzáértö azt mondta h nincs semmi gond vele.Segítsetek légyszives!!!
NAAA!

mindenki méri a cuccost???
Help!

Valaki meg tudná nekem mérni egy DRZ-n járó motor mellett, hogy mekkora a feszültség a fekete és a fehér vezeték között? Nem kell széthúzni, és váltakozóba(AC) kell kapcsolni a műszert.

Segítsen má valaki bazzeg!

Mindenki hozzon magával még egy embert, és keresse meg a legközelebbi Déjerzét egy multiméterrel, és mérjétek már meg nekem azt a szart LÉGYSZI!!!
Szerintem ma már a japán motorokhoz az alkatrészellátás nem gond! Suzukit cross mociban biztos nem vennék, egy szerelő haverom szerint hullanak szét mint a szar. Kawasakiról nem tudok nyilatkozni.
Honda vagy Yamaha ??? inkább honda
Sziasztok.Szerintetek a 4 márka közül(Honda cr,Kawasaki kx,Suzuki rm,Yamaha yz)
125-ös cross mociban (300-400 ezer között) melyiknek a legjobb a teljesitménye,és kezelhetösége,és melyikhez lehet legjobban alkatrészt kapni???
köszi..
Szevasz!cr-t vegyél nekem is az van nem fogod megbáni!
én is tervezem nyár végére a 25ös cr-t
te lány vagy ici?
Nem tom milyen motor ez az RX de sztem én nem vennék.Inkább 1 125-ös CR-t!!
adatlapomat nézd+