jó ok 200ba talán eltod adni,ha úgy hírdeted meg h 95ös... fékekben,telókban a 3asból 5öst kell csinálni,a vázban valszeg 95 van....apriliáknál 1-2 évvel több van a vázban
hát én arra az rxre hajlanék(de csak úgy hogy eladásra venném meg)de ezt anyáékkal is meg kéne beszélni(sajnos)sztem nem is engednék(meg akkor az rxet is fell kell dobni a netre)
96os 50es.nincs elsőfék(be kell állítani) meg spirálok hiányoznak meg még 1-2 dolog,amúgy ránézésre 1ben van a dolog....elég jó áron volt. ha elkészül akkor 160 körül szeretnék majd megválni tőle
Hali!
Volna egy fontos és sürgős kérdésem. Ma este néztem egy 125-ös dt-t, 2005-ös kiadás és 380 000 Ft.
Tényleg zsír állapotban van és az eladó azt mondta, hogy azért kerül ennyibe, mert nem leehet rá rendszámot tenni, thehát csak segédmotoros kerékpárként használható.
Mi erről a véleményetek? Szerintetek érdemes lenne ezt így megvenni és használni, mert az ára az tényleg nagyon jó.
A válaszotokat előre is köszi. Üdv: joni1
a következő tippeket adhatom
a ventillátort okosan egyből egy kínaitól vettem kizártam a tescót a bizniszből így 3 forint volt csak !
a husqvarnából csak egy lesz enyém így ott is nyertünk két millát rögtön !
így már nem is olyan hatalmas dolgok ezek , hogy írigyelni kéne őket !
ugyanebben a sorrendben: 1,65*3*6 a tiétek nagyobb 1 csapással többet lehet úszni nekünk most már 32 fokos éjszakára majd nem takarjuk le és lefog hűlni
lett volna 1 jó vételem,de lecsúsztam róla 97es metálkék pagso 650,dobozzal,dupla kipuff szép volt,500ért,rendszámmal....700ért mennek ezek a gépek majd máskor
otthagy egy cr-t azt mondtátok, de pályán is?
180ért lehetne vinni
93 six day"s
160as polini
új cross gumi elöl hátul
új fékbetét elöl hátul
Volna egy fontos és sürgős kérdésem. Ma este néztem egy 125-ös dt-t, 2005-ös kiadás és 380 000 Ft.
Tényleg zsír állapotban van és az eladó azt mondta, hogy azért kerül ennyibe, mert nem leehet rá rendszámot tenni, thehát csak segédmotoros kerékpárként használható.
Mi erről a véleményetek? Szerintetek érdemes lenne ezt így megvenni és használni, mert az ára az tényleg nagyon jó.
A válaszotokat előre is köszi. Üdv: joni1
nah ilyesmit vettem relalitás képpen olcsó pénzért.....
mélység*szélesség*hosszúság 0.4m x 0.5m x 1.7m kb.
ez a fürdőkádam magyarul
a ventillátort okosan egyből egy kínaitól vettem kizártam a tescót a bizniszből így 3 forint volt csak !
a husqvarnából csak egy lesz enyém így ott is nyertünk két millát rögtön !
így már nem is olyan hatalmas dolgok ezek , hogy írigyelni kéne őket !
1,7*4,5*7,6
mélység*szélesség*hosszúság
neked van medencéd? mennyiért vetted? mekkora?